| roxanapink a întrebat:

21 - 12 - 2012 Zona zero? Am citit mai multe articole in care se precizeaza ca la aceasta data vom intra in "zona zero". Zona zero este explicată de un călugăr ca fiind "o stare a spaţiului unde se stinge şi nu poate să se răspândească nici un fel de energie. Dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor". Nu va veni sfarsitul lumii(pentru ca nimeni nu are cum sa stie acest lucru),vom trece prin momente de "criza",nu vom mai avea curent electric etc. Asta pentru ca, in 2013 oamenii vor vorbi mai mult despre credinta si cele sfinte. Ce parere aveti?
...rtat-lumea /
...90670.html

24 răspunsuri:
| DinGri77 a răspuns:

Haha stirile astea trebuie sa aiba 18+ pe ele ca altfel uite cum se sperie copiii. Tot ce scrie acolo e o mare tampenia si toate stirile depre "sfarsitul lumii" sunt false!

| AnzzyMalik a răspuns:

Nu,nu exista!

| CryChristiAN a răspuns:

Daca te referi ca pe 21 o sa vina sfarsitul lumii ma supar pe tine. Nimeni nu stie cand vine, nici Iisus, nici ingerii, ci numai Dumnezeu Tatal. Chestia cu zona zero este doar o afirmatie. Poate ca va avea loc ceva pe 21, poate iesim din criza sau poate ca basescu isi da demisia.

| AnzzyMalik a răspuns (pentru CryChristiAN):

Este adevarat!

| OOOLEOOO a răspuns:

Eu nu stiu despre o perioada fara energie, ci un nou inceput in care o noua forma de energie s-ar putea sa apara, o energie pozitiva, aceste teorii sunt sustinute si de Anul dragonului de apa care va aduca o ''spalare'' a lumi, Perioada in care satan va fi legat 1000 de ani sustina de crestinism, si profetiile Mayasilor care ne vorbesc despre alinierea planetelor, un fenomen ce nu poate aduce decat ceva nou, ''un nou inceput''.

| Valy4567 a răspuns:

Nu e adevarat tot ce spune la TV sau pe internet.

| roxanapink explică (pentru CryChristiAN):

Citeste mai bine ce am scris mai sus, am spus foarte clar, IN ACELE ARTICOLE NU ESTE VORBA DE SFARSITUL LUMII, PENTRU CA NIMENI NU STIE CAND VINE.

| roxanapink explică (pentru DinGri77):

Nu e vorba despre sfarsitul lumii!

| GRs a răspuns:

Tampenii.Si eu pot sa ma trezesc maine si sa dau de stire ca in 1 ianuarie vine Iisus pe Pamant.Crezi c-o sa se intample?

| GRs a răspuns:

Tampenii.Si eu pot sa ma trezesc maine si sa dau de stire ca vine Iisus pe Pamant.Crezi c-o sa se intample?

| roxanapink explică (pentru OOOLEOOO):

O varianta foarte foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă interesează ce spun alţii despre data de 21. Aştept să văd cu ochii mei ce se va întâmpla(dacă se va întâmpla).

| 1libercugetator1 a răspuns:

Da vom intra in zona zero pe 21 decembrie, apocalipsa ne bate la usa inchide bine usa

| CeaCuMasca a răspuns:

O afirmație nefondată e, în cele mai multe cazuri, falsă.

| Mădă0611 a răspuns:

Nenea x, NASA: "Astfel de preziceri extraordinare cer existenta unor dovezi extraordinare, iar acestea nu exista."
Eu spun ca e vrajeala si ca sfarsitul lumii o sa fie in 15.15. 2015 big grin

| Miauti a răspuns:

Al dracului apocalipsa daca daca da in bara calendarul mayash o bagam paia cu calendarul tibetan.

oare un dobitoc va crede ca va veni sfarsitul lumii pe 13 03 2013. pentru ca asa zice calendarul tiganesc

| C0nstantin a răspuns (pentru Miauti):

Eu zic ca vine in data cand expira doza mea de bere pe care o tin in mana, adica: 19.04. 2013 cine vrea crede laughing

| CPR a răspuns:

Conspiratie, pun pariu ca acest calugar sau ce o fi si multi alti ca el au primit sume generoase de bani pentru aceste interviuri sau stiri sau ce or fi ele.
Tipi astia o sa fie in data de 21.12. 2012 in locuri foarte luxoase bucurandu-se de bani castigati pe seama naivilor care i-au crezut.

| Andrei7520152 a răspuns:

Oracolul din shambala a spus asta? pai sunt vandut. De unde imi iau un buncar anti-nuclear? :-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele trei zile de intunerec sant profetite, ca semne ale vremurilor din urma.de asemenea este profetit, ca sa recunoastem ca imparatia Domnului este aproape, ca se vor intampla mari semne, in cer si pe pamant.de aia a spus Iisus Hristos la intrebarea; cand vor fi toate acestea? Fatarnicilor.va uitati pe cer si puteti ceti semnele timpului, dar semnele vremurilor, care sant scrise, nu stiti a le citi?

| Anuşca_Lary_1996 a răspuns:

Sfarsitul lumii poate veni in 5 minute dupa ce citesti acest mesaj sau dupa 20000000 de ani. Daca nici macar ingerii din cer, nici Iisus Hristos nu stie, bine ca stim noi, "animale ganditoare"... Parerea mea este ca nu este important cand se va sfarsi lumea, ci important este ca fiecare dintre noi sa fie pregatit pe plan moral pentru ceea ce se va intampla.

| poatenimik a răspuns:

Daca va aruncati ochi prin biblie la apocalipsa lui ioan, o sa vedeti ca zice ceva de genu "Nimeni nu o sa poata sa cumpere sau sa vanda nimic daca nu va purta semnul fiarei pe mana dreapta sau in frunte" Obama a iesit public acum 2 luni si a zis ca toti americani sa isi bage cip in mana dreapta dupa cate vad acesta este sfarsitul lumii asa cum il stim noi. Nu se stie daca va mai fi un nou inceput. Sau daca acela va fi unul bun. Putem doar astepta si sa nu ne pierdem credinta in dumnezeu nici-o data.

| Ana_Lori_1978 a răspuns:

S-ar putea intampla asa ceva si oameni trebuie sa se pregateasca prin rugaciuni.
Eu va dau un sfat: nu mai discutati despre asa ceva pe un site public fiindca uni copii pot sa creada in asa ceva si se sperie mai rau chiar si eu ma speriu si am 12 apoi o prietena de-a mea care are 8 ani si deja saraca numai despre asta vorbeste. Stiu ca poate pe acest site sunt oameni de varste diferite cum ar fi 10-40 de ani dar pe aceste subiecte (asa cred eu) nu se vorbeste. BAGATI COPIII IN SPERIETI