Cei mai activi useri din categoria Religie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Ce capacitate de depozitare avea arca lui Noe? Sa zicem ca era plina ochi numai cu fan
De ce crestinii se cred morali, dar poarta la gat un simbol al torturii?
Salut, in primul rand nici nu stiu cum sa incep, probabil cerandu- mi sincere scuze in cazul in care am postat chestia asta in categoria gresita. Totul a inceput astazi, la ora 3 jumate, cand mergeam...? (mai mult)
Doamne ajuta! Sunt ortodox. Am aflat ca am fost botezat cand eram mic prin stropire/turnare cu apa. Este valabil botezul sau trebuie sa il fac din nou? Sfintele canoane specifica ca trebuie prin intreita...? (mai mult)
Intrebare pentru creștini, dar nu numai! Așa cum se zice și se profețește în cartea Apocalipsa după Ioan, că nimeni nu va putea cumpăra sau vinde dacă nu va accepta semnul fiarei, care este...? (mai mult)
E adevarat ca teoria evolutiei da apa la moara celor care chefuiesc, nu respecta nici o regula in trafic si nu se gandesc la vreun adevar absolut?
Poate fi cineva adept al adevarului atata timp cat sustine ca nimic nu e vesnic si ca tot ce exista se transforma? Eu zic ca este un adept al minciunii. Minciuna e ceva variabil in timp ce adevarul e...? (mai mult)
Fizicienii precum Einstein au prezis fenomene si lucruri care nu erau vizibile sau evidente in timpul sau. La fel profetiile inca neimplinite nu se vad a fi implinite decat dupa ce se implinesc. Pana la...? (mai mult)
Depresia e o stare in care omul nu mai intelege rostul vietii. Insa Isus a vorbit cum sa iasa omul din depresie fara sa ia antidepresive. Isus a vorbit despre prima porunca "sa iubesti pe Dumnezeu cu toata...? (mai mult)
Tot ce se vede pare a fi proiectat, inclusiv omul. Brabatul sau femeia, oricat de urat ar fi e proiectul lui Dumnezeu si de aceea merita iubit si apreciat. Asta e in contrast cu teoria evolutionista ...? (mai mult)
Promovarea inotului la om are legatura cu teoria evolutiei? Ca cica omul maimuta stia sa inoate fiind evoluat din reptile. In Biblie nu scrie nicaieri despre necesitatea de a sti omul sa inoate. Ce?
Un barbat poate trai fara sex? In cartea biblica Leveticul este scris ca poate. Voi ce credeti?
Din ce cauza zice in Biblie ca au fost distruse Sodoma si Gomora?
Am cusut astăzi de sărbătoare dar nu am știut, efectiv am uitat... Este păcat?
Credeti ca Iisus i-a urat pe cei care l-au omorat?
Salut, ce înseamnă daca am visat că eram in cimitir la o înmormântare cu o rudă pe care nu am mai văzut- o de foarte multi ani și noi am ajuns la un mormânt ciudat langa care erau 6 spiriduși?...? (mai mult)
Intrebare pentru atei:Unde credeți ca va duceți după moarte și care e scopul vostru pe pământ?
Doamne ajuta! Nu va suparati, care e legatura dintre credinta si covid/vaccin? Ca multi preoti si credinciosi au pareri "sigure" despre pandemie si vaccinare. Se preda medicina in biserici?
Întrebare pentru creștini. Ce vom face în rai mai exact? Cam toate descrierile raiului pe care le- am auzit până acum sugerează că nu am face nimic altceva decât să trăim pentru vecie în 1984...? (mai mult)
Salut TPU, am citit din biblie un juramant de al lui David pe cand era suparat din cauza mortii cuiva si in juramantul acela spunea sa- l pedepseasca Dumnezeu daca va manca pana la apusul soarelui, se...? (mai mult)
Buna grup! Am o poveste care cer nevoie de un sfat sau ceva in care sa ies din asta. In urma cu 7 luni m- am mutat intr- un apartament (in chirie), de 4 luni traiesc un calvar in aceasta apartament ...? (mai mult)
De ce au ateii niste argumente asa de cretine? Si eu sunt ateu dar nu sustin astfel de argumente cretinoide. De ex: crestinismul a ajuns sa aiba atatia adepti datorita imperiului Roman. Adica, a crescut...? (mai mult)
Buna ziua. Astazi a murit bunicul de pe mama a colegului de banca si prietenului meu cel mai bun. Ma intrebam ce se intampla cu el acum? Am auzit multe speculatii precum ca dupa moarte sufletul sta ...? (mai mult)
Unde gasesc si e versetul in care zice ca un barbat poate sa fie infertil?
Tocmai m- am uitat la incendiile din insula Evvia. Am vazut o fotografie cu tot muntele ars si doar manastirea cuviosul David neatinsa. Iar in satul Procopi unde e sf.Ioan Rusul au iesit ieri cu icoanele...? (mai mult)
Credeți că o să fie în curând "judecata de apoi"? Va avea loc a doua venire a lui Hristos când o să judece lumea desfrânată?
De ce zeul iudeu a facut celelalte planete?
Bună, îl cunoașteți cumva pe unul Viorel Ghica cu același nume de canal pe YouTube? L- am descoperit mai demult pe YouTube! E un canal pro ortodox! Deși de obicei obișnuiește să facă mai...? (mai mult)
De ce nu se mai practica crucificarea? :( Daca eram la putere as fi dat o lege simpla, cine nu trece un simplu test iq nu are voie sa respire sau eventual o mana sau un picior taiat
Cand vine odata un razboi mondial sau nu stiu ceva virus, atac nuclear apocalipsa orice ca m- am saturat sa- i vad pe toti, imi ranjesc in fata, cand ies pe afara vad numai prunci si rasete de copii,...? (mai mult)
Ce aveți de spus despre oamenii care spun că "Dumnezeu" ne- a făcut? Psalmul 14: 1, scris de David în jurul anului 1000 î.Hr., menționează ateismul - Nebunul zice în inima lui: „Nu este ...? (mai mult)
Pot ateii să prezinte vreo dovadă științifică că Dumnezeu nu există? Dacă nu există Dumnezeu, atunci este corect ca Hitler și Stalin să nu poarte nicio responsabilitate pentru toate crimele...? (mai mult)
De unde au luat Maria si Iosif o pereche de turturele sau doi pui de porumbel ca sa dea jerfa la templu pentru nasterea lui Iisus?
In ce loc l-a nascut Maria pe Iisus? Iesle sau?
De ce in evanghelii mint ca Maria stia ca a ramas gravida cu Iisus de la zeul iudeu? PROTOEVANGHELIA LUI IACOV zice altceva : Citez:. Ea însă izbucni în plâns amarnic şi- i zise: "Crede- mă, sunt...? (mai mult)
Cum vi se pare contradictia cu Goliat si scutierul? Stiind ca scutierii nu existau pe atunci.
Care vi se pare mai puterninc: Jehova sau Zamolxe?
Buna! Sunt intr- o relatie cu un crestin dupa Evanghelie (protestant), eu fiind crestin ortodoxa. Cum am putea sa ne casatorim? Care este procedura? Este obligatoriu ca unul din noi sa treaca la...? (mai mult)
Iisus s-a ''suit'' la cer cu trupul?
Credeti ca Brancoveanu a facut bine ca nu a trecut la islam si a murit pentru asta?
Discutand cu un fanatic religios am ridicat mai multe probleme la care stimabilul nu a reusit sa imi raspunda. Intrucat ideile sustinute de dansul sunt comune, voi solicita un raspuns comunitatii de...? (mai mult)
Ce formulă magică a folosit Dumnezeu să creeze Universul? Din ce materiale a creat el totul?
De ce la întrebările legate de biblie, biserica și tradiții nu răspunde nimeni, dar dacă spune cineva că e ateu apar 20 de creștini supărați la întrebare?
Am fost la o biserica de la tara zilele astea si aveau multe obiecte din aur. Am intrebat o femeie care vinde lumanari acolo daca e aur sau doar material care imita aurul, a zis mandra ca e aur- aur. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre interpretarea astuia despre recensamantul lui din Iudeea? Si cum sa fii recenzat unde nu locuiesti? Ca doar recensamantul se stie pentru ce se face. https://www.maskilimromania.org/episodul17-...? (mai mult)
Carui popor i-a facut ''numaratoarea'' David? Si unde locuia acel popor?
Unde mergea sa faca recensamantul unul care era stabilit in Australia de azi, dar era si din neamul lui Cezar? Asta pe timpul romanilor. Ca reiese din Biblie ca trebuia sa mearga unde locuia Cezar sa ...? (mai mult)
De ce Creaționiștii neagă știința și realitatea atât de evidentă? După toate dovezile și argumentele contra lor, ei încă cred în basme, magie și superstiții.
Buna, eu sunt crestin dupa evanghelie si in urma cu un an si ceva am cunoscut o fata adventista. Stam impreuna de ceva timp, traind inca separati. Ea este botezata la biserica ei dar eu nu sunt inca ...? (mai mult)
Https://morometia.ro/ofcr/nelegiuiri/nefiscalizare/anaf-evita-controlarea-bisericii/ ce părere aveți? Creștinilor, ce ziceți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.