Isus a avut frați, dupa cum scrie in Biblie.
Luca 8:19: "Mama și frații lui Isus au venit la El, dar nu puteau să-I vorbească din pricina norodului. "
Marcu 3:31: "Atunci au venit mama și frații Lui și, stând afară, au trimis să-L cheme."
Faptele Apostolilor 1:14: "Toți aceștia stăruiau cu un cuget în rugăciune și în cereri, împreună cu femeile și cu Maria, mama lui Isus, și cu frații Lui. " etc.
Intr adevar, ortodocsii spun ca Maria si Iosif nu au avut alti copii, ca Maria a ramas fecioara toata viata, dar este clar o minciuna. Biblia pomeneste in atatea locuri de fratii lui Isus...
P.S. Mai bine zis, daca tot te pasioneaza religia, ar trebui sa stii mai bine.
Si care e relevanta raspunsului dvs. fata de intrebarea topicului?
Cred ca sunteti ironic si nu e cazul sa-mi trimite-ti mesaje daca nu aveti ceva concret de spus fata de subiectul topicului.
Faceti parte din administratorii acestui site? s-au v-a obligat cineva sa intrati pe Sesiunea subiectului de fata si sa va manifestanți opozitia prin răspunsuri ironice?
Ideea a aparutvdatorita influențarii creștinismului de catre curentul gnostic grecesc de gandire, care considera ca materia, trupul si tot ce e legat de el rau in sine, si ne murdareste moral
Sexul in casatorie nu e pacat, nu o intineaza moral pe Maria.
Eu ti-am raspuns logic. Daca tu ai inteles altceva, e problema ta.
Asta mi se pare cea mai mare prostie din toată Biblia. Să susții cu gura arsă că o femeie a născut dar a rămas tot fecioară e ceva de noaptea minții. Chiar nu reușesc să pricep cum poate crede cineva așa ceva.
Care e acel raspuns,, logic" la subiectul topicului de fata, raspuns documentat, argumentat despre care dvs. spuneti,, eu ti-am raspuns logic"?
Ai dat un,, raspuns" ce nu contine nimic relevant fata de subiect, un raspuns in doi peri si anume:
,, Dacă tot ai deschis subiectul, tu ar trebui să stii cel mai bine."
Ar trebui sa ne inveți, nu să ne testezi.
Apropo, ce religie esti?
Că nu pari ortodox.