| Eternitas a întrebat:

A citit cineva dintre voi o Biblie? sau măcar câteva citate din ea? ce impresie v-a lăsat?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Am citit-o cap-coada, si am analizat-o.Mi-a lasat aceeasi impresie pe care mi-a lasat-o si "Dune" a lu' nenea Frank Herbert.Smechere povesti, dar tot fantastice raman.Si m-a mirat ipocrizia, cruzimea nejustificata si caracterul mincinos de care dadeau dovada ovreii si zeul lor suprem.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| monstrulet a răspuns:

Salvati copacii...

| sabin89 a răspuns:

Pe la 1Cronici, 2Cronici pe acolo e istorie, multa istorie.

| danay72 a răspuns:

Am citit Biblia si o analizez mereu. Este o carte plina de intelepciune practica si utila in timpurile noastre. Daca cineva te ajuta sa o intelegi poti trage multe foloase si poti dobandi o relatie stransa si buna cu Dumnezeu

| Thunder a răspuns:

E o carte grea. Contine foarte multe fraze greu de inteles (nu in sensul ca ar fi prea destepte) care lasa loc de interpretari peste interpretari si iar interpretari. Cum m-am apucat eu de ea intr-un moment de vitejie m-am lasat la fel de repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parere persoanala, am citit dar nu toata, ca oamenii au vrut sasi explice natura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa intalegi ce schimbari aduce cuvantul Domnului in viata omului prin lucrarea sfantului duh decat experimentand direct si personal.si nu cateva citate.ci toata biblia de cateva ori si alte carti ajutatoare pentru a o putea intelege. bineimnteles cu rugaciunea de inceput, pentru a avea intelepciunea de a intelege cuvantul si de a-l urma.crezi ca raiul se castiga la fel de usor ca iadul? cat va inselati unii dintre voi.pentru a castiga iadul nu trebuie sa faceti nimic.pentru a castiga raiul trebuie sa duceti lupta cea buna si veti primi cununa precum campionul inscris in cursa. puturosilor.e grea alergarea asa e? e grea dar merita.

| Les a răspuns:

Este o carte importanta in viata noastra, unde putem gasi raspunsuri la intrebari si cuvinte de incurajare! Va sfatui sa ascultati aceasta piesa este o relatare scurta despre biblie : http://www.youtube.com/watch?v=wSSv87qeT6Y&feature=related

Întrebări similare