Da,dupa parearea mea a cunoaste divinitatea,da inseamna sa devii divin! Dar atentie subliniez cuvantul "cunoaste",pentru ca asa cum spuneau si altii de aici multi atei stiu cuvantul! Dar este o mare,enorma diferenta intre cuvantul a sti si a cunoaste,de cunoscut si eu i-l cunosc pe Bon Jovi dar de cunoscut nu i-l cunosc! Ei citesc Biblia, litera cu litera, verset cu verset, capitol cu capitol dar o citesc cu ochii, nu o si inteleg cu inima! Deci da cei ce cunosc(din nou subliniat)divinitatea vor si devenii divini!
Eu stiam ca scopul crestinilor era mantuirea si apoi, in intrebarea ta se face referire strict la faptul ca daca cunosti divinitatea devii divin, iar raspunsul pe care l-ai premiat contureaza aceasta simpla idee, da?! Deci eu nu vad sa se faca referire la cei care se sfintesc, si apropo, conform crestinilor nu te poti sfinti, in niciun caz de unul singur cum spui tu, oamenilor parca li se daduse sansa la mantuire, asa ca...
Apropo, tu te sfintesti din calitatea ta de pacatoasa?! Este posibil asa ceva?! Halal sfinti...
oXBiancaXo întreabă: