"Minunea este, de fapt, fosforul alb
Oamenii de știință, precum și mulți credincioși, sunt de părere că minunea de la Mormântul Sfânt nu este altceva decât fosforul alb, care se aprinde instantaneu în contact cu oxigenul din aer.
Fosforul alb se obține prin calcinarea fosfatului de calciu (apatite sau fosforite) cu cărbune. În procedeul industrial se adaugă însă dioxid de siliciu (nisip), al cărui rol este de a pune în libertate din ionul de fosfat, pentaoxidul de fosfor mai reactiv.
Este posibil ca preoții, să introducă fitilul lumânărilor în fosfor alb înainte de începerea ceremonialului. Fosforul alb este foarte usor inflamabil și se aprinde în contact cu oxigenul." https://www.dcnews.ro/......41278.html
Nu am raspunsul la intrebare dar ce vrea sa insemne? Se zice ca daca aprinzi in noaptea de paste la erusalim o lumanare te arzi si mori sau ce? Nu am auzit nici o data de chestia asta, ce se zice cat te arzi sau ce ca nu inteleg ce vrei sa zici.
Daca habar nu ai de ce nu citești si comentezi aiurea, lumina sfântă de la Ierusalim coboară în fiecare an de Paste din cer e lumina pura, când o iei la miezul nopții nu te arde, se face o rugăciune de preoți si lumea care se duce acolo și. Toate colturile lumii să vadă miracolul din zilele noastre se roagă și rugandu.se lumânările din mâinile lor de aprind singure vazand așa ceva cred că te cuprind niște emoții de îți dau lacrimile, sper când voi avea ocazia odată în viața sa ma duc sa vad cu ochii mei, diriga s-a dus dar nu de Paste dar ne.a povestit că nu știu unde a pus urechea și a auzit cuiele care le.au înfipt în Domnul Iisus, a vizitat Zidul Plângerii și a pus o dorința sa devina mama a avut probleme de sănătate grave și nu putea face copii și s-a rugat la Mântuitor și la Dumnezeu a născut un fiu.
Daca lumina vine de la Yehova din cer de ce n-o vede nimeni cand cade? Poate o face popa cu bricheta.
Pai arata-mi si mie ca eu am cautat si n-am gasit nicaieri. De asemenea n-am vazut niciodata vreo filmare live care sa imortalizeze acel moment "sacru". Este interzisa folosirea camerelor in acel moment sau cum?
Probabil, iti dai seama ca nu-s asa de prosti incat sa faca un masacru, vrei sa dispara israel de pe harta?
Toata specia umana bine ar fi daca ar disparea, nu am nimic deosebit cu evrei
Nu stiu ce sa zic, evreii nu pot fi considerati oameni. In fiecare, esti Liber sa ai pareri si convingeri. O seara placuta!
Au suferit si ei man destul, am avut un cunoscut client si era un om bun
N-au avut parte de nici macar o fractiune din suferinta pe care ei au provocat-o celorlalte rase de oameni.
Ce suferinta frate? Adevaratul Holocaust a fost facut de un evreu,(dar din cauza evreilor e ilegal sa impart asta in locuri publice asa ca nu mai continui)care a omorat 8 milioane de Gentili si nu se aude nimic despre el. Dar asa mult au patat numele lui Hitler incat lumea se cutremura cand aud de el, fara sa stie de fapt nimic. Si zi-mi tu acum ca mass-media nu e controlata de evrei. In plus de asta, in Inchizitie, tot evreii erau cei ce omorau.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: