Omule, cand spui Dumnezeu spui Sfanta Treime ( Tatal, Fiul ( Iisus Hristos) si Duhul Sfant). Dumnezeu a existat dintotdeauna. Fiul a fost nascut din Tatal. " Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră " ( Geneza 1:26), " Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor." ( Geneza 1:2). Tatal, Fiul si Duhul Sfant sunt egali. Deci si Iisus este Dumnezeu, ca si Tatal si Duhul Sfant.
Se vede ca nu ai scoala...E nasol...Esti mare cat tancul si prost cat gardul.
Dumnezeu este unul după fiinţa Lui. Dumnezeu, unul după fiinţă, este în trei persoane: Tatăl, Fiul şi Sf. Duh. Aceste trei persoane
sau ipostasuri dumnezeieşti alcătuiesc Sf. Treime. Cele trei persoane dumnezeieşti nu se înteleg ca persoanele omeneşti, ci în felul în care
ne arată Mântuitorul în Evanghelia după Ioan când zice: „Eu şi Tatăl Meu una suntem" (Ioan:10, 30). Aceştia trei sunt una, nu unul, după cuvântul: „Eu şi Tatăl Meu una suntem", una după unitatea fiinţei, nu după unitatea numărului. Nu sunt, deci, trei dumnezei.
Pacat de tine...se zice ca unde sunt muschi lipseste creierul..pacat...
Asa esti si tu daca e sa ne luam dupa spusele strainilor dar tu si vorbesti ca unul.