| SaintOcea a întrebat:

A fost vreodată cineva în rai şi să se fi întors pe Pământ să povestască?
(Iisus nu e cineva, or the angels for that matter.)

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Eu sunt in rai de fiecare data cand bate steaua si sunt in iad de fiecare data cand demite becali antrenorul...

16 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Am citit nişte articole, în ele find vorba de moarte clinică [comă]. Lumea povestea ceva de un hol lung şi o lumină orbitoare la capătul său, dar nimeni nu spune ceva de Rai.
Dacă ajungi în Rai eşti mort, nu mai ai cum să vii înapoi. happy

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Actorii platiti ca sa joace teatru si sa spuna:,, Eu am fost in rai/iad si a fost asa...''.

| tudus a răspuns:

Da exista o carte despre asta care a murit dar pentru o perioada scurta am uitat cum se numea cred ca moarte cerebrala sau am vazut pe dicoveri cineva care a avut un parazit in creier si a trebuit sa ii scoata tot sangele din cap ca sa ii faca operatia acea persoana a povestit cum i s-a facut operatia si ca atunci cand i s-a scos sangele a auzit un si bemol dar a mai vazut ceva care nu la putut explica

| thealchemist a răspuns:

N-ar fi cazul sa-ti gasesti alta obsesie? ai devenit plictisitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu, dar vor veni Sfintii Ilie si Enoh. Si nici pe ei nu-i va crede lumea.

| PaulCCraciun a răspuns:

Stai putin, trag o fuga si revin cu pareri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitati un film vizionare placuta :*

http://www.viatavesnica.ro/......i-la-viata

Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns:

Da! Multi sfinti au facut o numai ca aceasta informatie exista in cartile pe care tipii ca tine nu pun mana.

| silviub a răspuns:

Moise, citeste scriptura daca esti interesat.

| silviub a răspuns:

Moise a postit pe multele Sinai si a fost ridicat pana la al 9-lea cer cand s-a intors cu tablele legii...si ai grija ca vad ca satana vb prin tine, se va alege praful de tine daca continui asa, crezi ca cerurile, planetele, stelele, oamenii, animalele, etc., sau creat singure, gandeste inainte sa vb.

| silviub a răspuns:

Dar cand a despartit Marea Rosie cu toiagul, atunci crezi a fost din prostie? a avut mii de martori, poporul lui Israel... daca crezi ca oamenii nu au fost creati, inseamna ca oamenii nu au suflet...dar vreau sa-ti amintesc ca orice lucru are un creator, si cand faci un omulet de zapada, aia insemna a crea, toate animalele, pasarile, pestii, oamenii, etc. au un creator. SI INCA CEVA, din cate imi dau seama tu crezi ca crestinii sunt sclavi al acestei credinte ''a lui Dumnezeu'', dar nu este adevarat, Dumnezeu ne-a dat libertatea de-a alege ''viata sau moartea, lumina sau intunericul, etc'', au fost atatea si atate minuni, invieri din morti si tot nu credeti, eu nu am nimic cu ateii, doar ca eu cred si e adevarat ca ei sunt pe calea ratacirii.

| morningstar a răspuns:

De ce excluzi chiar raspunsul? Isus a fost dumnezeu si persoana pe Pamant in acelasi timp, deci a fost un Cineva. Daca Dumnezeu ar mai fi trimis pe Altcineva pe Pamant, ai fi exclus si aceea persoana?