| oricine a întrebat:

A merge la Biserica si a trai in credinta rugandu-ne, este ceva rau? eu cred ca nu, insa de ce majoritatea oamenilor din jurul meu spun asta?:-o

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca ei sunt oameni firesti si nu uita ca omul firesc nu iubeste lucrarile duhovnicesti. Dar noi am fost transformati si acum iubim lucrurile pe care le uram, si uram lucrurile pe care le iubeam! Aceasta transformare numai Dumnezeu o poate face! http://www.youtube.com/watch?v=X8ilfU3Wz7M

| Allrc24 a răspuns:

Dimpotriva asa ar trebui sa traisca toti oamenii viata:in ascultare de Dumnezeu. asta este scopul nostru pe acest pamant:MANTUIREA dobandita numai prin mila Domnului arata in Jertfa lui Iisus Hristos Mantuitorul Nostru.
spre acest tel nobil binecuvantat de Dumnezeu trebuie sa aspiram. nu lua in seama comentariile rautacioase ale ateilor. acum se vede creditna omului in momente de cumpana. nu ceda iar Domnul iti va rasplati

| oricine explică:

Niste raspunsuri incantatoare, imi va fi greu sa dau fundita!sad

| emmyl a răspuns:

Și oamenii cu Bun Simț sunt minoritari. Ar trebui să renunțăn la Bunul Simț? Eu zic că nu.
La fel și cu biserica: să facă ceilalți ce vor; eu fac ce cred că e mai bine.
Doamne ajută!

| Danielcristian a răspuns:

Nu este nimica rau, a crede, ate ruga, a trai, este fericirea vietii si speranta vietii vesnice.

Altfel pentru ce traim?

Majoritatea prefera sa nu aiba obligatii, sa fie liberi etc. Insa nu trebuie sa ne descurajam pentru ca larga este poarta ce duce la pieire si ingusta cea ce duce la mintuire.
Dumnezeu sa fie cu tine, si pacea Domnului sa te insoteasca.

| doctorandus a răspuns (pentru EmaS):

... sau spalarea creierului...

| ateuNEGATIV a răspuns:

Daca vrei sasi pierzi viata prin biserica nu-mi pasa e viata ta ce castigi ca te rogi? tu chiar crezi in zeul asta rau Preotii altor religii sunt cel mai mare dusman al lui Dumnezeu, sa fie omorati fara mila :
Zaharia 13:3~
2În ziua aceea-zice Domnul ostirilor-voi stîrpi din tara numele idolilor, ca nimeni sa nu-si mai aduca aminte de ei; voi scoate de asemenea din tara pe proorocii mincinosi si duhul necurat.
3Si daca va mai prooroci cineva, atunci, tatal sau si mama sa, însisi parintii lui, îi vor zice:... Tu nu vei trai, caci ai spus minciuni în Numele Domnului...; si tatal sau si mama sa, cei cari l-au nascut, îl vor strapunge, cînd va prooroci.
Deuteronom 13:1-5~
1Daca se va ridica în mijlocul tau un prooroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune,
2si se va împlini semnul sau minunea aceea de care ti -a vorbit el zicînd:,, Haidem dupa alti dumnezei``, -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti, -,, si sa le slujim``!
3sa n'asculti cuvintele acelui prooroc sau visator de vise, caci Domnul, Dumnezeul vostru, va pune la încercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.
4Voi sa mergeti dupa Domnul, Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa -I slujiti, si de El sa va alipiti.
5Proorocul sau visatorul acela de vise sa fie pedepsit cu moartea, caci a vorbit de rasvratire împotriva Domnului, Dumnezeului vostru, care v'a scos din tara Egiptului si v'a izbavit din casa robiei, si a voit sa te abata dela calea în care ti -a poruncit Domnul, Dumnezeul tau, sa umbli. Sa scoti astfel raul din mijlocul tau.
deuteronom 18:20-22~
20Dar proorocul care va avea îndrasneala sa spuna în Numele Meu un cuvînt pe care nu -i voi porunci sa -l spuna, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela sa fie pedepsit cu moartea.``
21Poate ca vei zice în inima ta:,, Cum vom cunoaste cuvîntul pe care nu -l va spune Domnul?``
22Cînd ceeace va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc si nu se va întîmpla, va fi un cuvînt pe care nu l -a spus Domnul. Proorocul acela l -a spus din îndrasneala: sa n'ai teama de el.

| hunterpainting a răspuns:

O spun poate pentru ca au ceva mai bun de facut cu timpul lor

| RetardedRacoons a răspuns:

Pentru ca au ceva mai multa minte.

| EmaS a răspuns (pentru doctorandus):

Sau metanoia!

| XxLorenaxX a răspuns:

Asta pentru ca ei nu fac acest lucru, si te inping si pe tine. Cineva care ia nota 4, nu vrea ca toata lumea sa ia aceias nota ca si el? Tot asa este si cu oameni care spun ca nu e bine sa mergi mult la biserica, sa ai credinta, si sa te rogi

| Raniia a răspuns:

Ce ar putea sa-ti faca niste oameni? Dumnezeul nadejdii sa te umple de toata bucuria si pacea pe care o da credinta, pentru ca, prin puterea Duhului Sfant, sa fi tare in nadejde.