Se pune accent maaaaare pe zeciuiala, mai mare decat pe milostenie, facere de bine, rugaciune si credinta.se asociaza banii cu imparatia Domnului, si asta e ceva murdar.argintii au fost pretul vanzarii. este un documentar manipulator al evanghelistilor ori al martorilor lui yehova.nu in totalitate.dar alegerea ramane a noastra, fiindca in vesnicie, in imparatia Domnului nimic nu va intra necurat.
Da, uimitor de uimitor si minunat de mirobolant! Uau! Inca o dovada ca oamenii cred in zei din frica, http://i.imgur.com/8eu7CKA.jpg
Eu daca as fi avut banii aia, i-as fi investit in cercetare, pentru ca industria farmaceutica vrea profit, asa ca ascunde anumite lucruri, de aici atata suferinta, dar ignorantii, ca asta din poveste, se gandesc doar la ei.
Mi-e lene sa ma uit aproximativ 43 de minute la un videoclip despre unul care a donat 150 milioane$.
Nu mi se pare nimic uimitor.
De unde purem sti noi ca este adevarat? sunt doar povesti atat adu o dovada clara si voi crede
Banii sunt hartii, sunt folositori in lumea asta, dar ei nu o sa vina cu tine in sicriu. Nu stiu pentru ce i-a donat, daca i-a donat pentru o cauza nobila, i-a ajutat pe altii dar si pe el insusi.
anonim_4396 întreabă: