Măi, dați-mi și mie unde scrie în Biblie că Dumnezeu a făcut Pământul o dată cu Adam. Între versetul 1 și 2(Gen.1) nu este evidențiată o perioadă de timp așa că nu interpretați voi tot felul de lucruri...
Ba mai mult, în Gen. 1:2 nu scrie Pământul era pustiu și gol ci a devenit pustiu și gol(în Tanakh). Deși amândoi termenii arată același lucru, că Pământul a fost pustiu și gol la un moment dat, nu au aceeași conotație.
Ma,acolo nu scrie creearea pamantului s-a petrecut acum 6, 000 de ani. N-ai inteles de ce am scris asa si faci scandal, ca la scandal te pricepi. M-am saturat de chestia asta si am pentru fiecare poveste dovada ca e falsa si a plagiat upanishad, purana, veda. Dar ne luam dupa presa, scolile spun ca "hinduismul a aparut dupa hristos". Nu ma cert pe chestia asta, n-am cu ce n-am pentru ce. Accepti ceea ce defineste perfect cine esti.
Deci practic nu ai un răspuns, am înțeles.
Da, nu mă interesează ce ai scris în întrebare ci doar să văd cu ce argumente veniți voi ăștia care spuneți că Biblia ne învață cum că Pământul are 6000 de ani... Bravo, te-ai arătat cât de multe știi despre asta.
Ca ai tu chef sa minti ca vrei sa negi ca calculele din biblie (nu scrie data exacta dar) daca calculezi ce tot scrie in biblie iese ca oamenii ar fi venit pe pamant cu 6, 000 de ani in urma. Si da stiu mai multa biblie decat oricare dintre voi care faceti scandal pe aici. Si nu am chef sa caut linkuri pentru tine acum, am citit prea multi ani "bazaconiile" astea.