E o chestie amuzanta cu majoritatea crestinilor:ei cred intr-o masura egala (sau chiar mai mare) in sfinti si in "ideile crestine din Biblie".La ei amandoua reprezinta egalitatea pe balanta.
Intreaba 100 de crestini de ce sfantul Andrei este sfant: maxim 2 iti vor spune pentru ca asa a fost proclamat de biserica:unul o va spune din prostie altul din cunostinta de cauza.
NU punct! Calea catre Cer este Isus Hristos si atat! (merci ca mi-ai stricat pofta de mancare)
"Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6)"
Ai pus f multe intrebari o sa iti raspund asa in mare. Cuvantul lui Dumnezeu spune "Ci cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun" Cu alte cuvinte, numai prin cunoastere,cercetare putem afla adevarul! Credinta este personala. Fiecare om care e credincios adevararat la un moment dat la intalnit pe Dumnezeu undeva,fiecare credincios a avut experiente cu El. Eu de exemplu nu cred ca asa cred unii si ca asa cred eu ca e bine. NU! Eu cred pentru ca eu stiu ca Dumnezeu exista pentru ca l-am intalnit pentru ca mi-a dat intelepciunea de a cunoaste adevarul si de a intelege voia Lui! El mi-a dat credinta caci eu l-am cautat din toata inima si toata viata,desi m-am nascut intr-o religie in care nu se crede pe deplin in Dumnezeu si in lucrarile Lui, eu am stiut ca e ceva mai mult decat imi prezenta religia respectiva asa ca eu personal am studiat si am cercetat. de aceea sunt ferm convinsa ca exista Dumnezeu. Si ca nu pot ajunge la El daca nu merg pe Calea dreapta. De la inceputul creatiei Dumnezeu a stiut ca omul va evolua. Nu asta este problema, ci cum evoluezi.
Unde am zis eu asa ceva? Eu am tot zis parerea mea despre aceste lucruri si mi-au sarit multi in cap dar oricum nu-mi pasa ca adevarul este unul singur! Dumnezeu nu lucreaza prin oase moarte,ci prin oase vii, adica prin oameni. Eu ma inchin la Singurul Dumnezeu Viu si Adevarat nu la picturi, caci chiar daca cei care practica astfel de ritualuri zic ca icoana nu e idol ca ei se inchina la ce reprezinta ea. pai atunci de ce idol inseamna reprezentare divina? bine astea sunt intrebari care trebuie puse lor nu tie. Eu cred in Dumnezeu pentru ca vad lucrarile lui.In Biserica la care merg, oamenii se vindeca prin credinta si rugaciune, tinerii scapa de patima alcoolului, drogurilor etc. Si atunci cum sa nu cred cand eu vad lucrarea si maretia lui Dumnezeu? Dar in fine. Ce vreau eu sa iti intre bine in cap este faptul ca eu nu fac parte din aceea care "ling" diferite obiecte.
Ciao! Si sa stii ca sunt f fericita asa cum sunt!
DeProfundis99 întreabă: