| METALL2000 a întrebat:

Acum cateva saptamani eram cu prietenele mele si vorbeam de fenomene strani apoi vroiam sa mergem pe o banca si pe un colt de la bloc era o pisica neagra eu cu prietena mea am luat-o in ainte iar cealalta s-a dus la pisica sa o mangaie apoi prietena mea venise dupa noi si ne-a spus ca pisica aia din ochi verzi sau transformat in rosii am crezuto pentru ca incepuse sa planga rau; Apoi dupa doua zile am iesit afara cu cealalta prietena Cristina ne-am dus pana la magazin sa luam seminte si ne-am intors tot in fata blocului aluia unde a vazut-o denisa si dupa o masina era pisica si avea un picior dupa gat iar dupa ce a trecut o doamna si la dat joos m-am uitat si eu la ea si i avea verzi iar dintr-o data rosii si ramasesem asa cu privirea la ea, si de cand am vazut-o atunci nu stiu imi vine sa ma duc acolo sa ma uit la ea adica mi se pare ceva intr-un fel si infricosa tor dar si tare, dar faza ciudata e ca mereu cand vorbesc sau le povestec prietenilor despre ea se aud mieunaturi de pisica. Stiu ca unora dintre voi vi se pare stupida intrebarea dar e normal sau?

24 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Stai ma linistita ala era raymusic deghizat si ii luceu ochii, ca purta lentile de contact rolling on the floor

| Inferno a răspuns:

Normalitatea nu exista.

| anonim4565 a răspuns:

Cati ani ai?

| AndiNyctophilia a răspuns:

Aoleu, și pisica mea e neagră cu ochii galbeni, dar spre seară se fac verzi, o fi vreun fenomen paranormal? Doamne ferește, câtă penibilitate să te sperii de la așa ceva laughing
Dacă tu ești fetița aia de la avatar, atunci mai ai o scuză.

| LoveToHate a răspuns:

laughingAi o imaginatie bogata.

| METALL2000 explică (pentru LoveToHate):

Nu am inventat asta vorbesc foarte serios!straight face

Răspuns utilizator avertizat
| NoShit a răspuns:

Ar trebui să scrii o carte. Sunt şanse mari să-l detronezi pe Stephen King.

| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Am gasit solutia, cumparati un pitbull si lasa-l sa se joace cu pisica sau pune-o intr-un sac si fa-o cadou cuiva...

| FlippyFlippy a răspuns:

Rosi. pai la intuneric asa li se fac.2 e blestemata pisicahappy0 3 si mie mi se mai intampla. pe vremuri cand vorbeam despre spirite.

| METALL2000 explică (pentru FlippyFlippy):

Da prima data a fost noaptea dar a doua oara cu cealalta prietena era zi

| theStraightEdgeSavior a răspuns (pentru FlippyFlippy):

Pisica blestemata, spirite, mai facut sa rad cu lacrimi laughing

| METALL2000 explică:

laughing)) amm inventatt tot laughing))

| dianaely a răspuns:

Acum vb serios du-te la un psiholog! probleme astea nu-s bune