Daca am lua-o logic: Nu crezi in supranatural nu pentru ca ai dovezi ca nu exista fenomene supranaturale ci pentru ca nu se potriveste cu conceptia ta despre viata, lume, existenta etc! Intrebarea mea: Ceea ce crezi despre lume si viata e demonstrat, e o teorie care sa contina un adevar absolut? Nu
Plecand de la logica asta nu poti demonstra falsul supranaturalului plecand de la o teorie probabila! Doar confruntand-o cu un adevar absolut!
Nu imi place istorioara de mai sus dar daca nu am cu ce s-o combat o las acolo!
Am gasit solutia, cumparati un pitbull si lasa-l sa se joace cu pisica sau pune-o intr-un sac si fa-o cadou cuiva...
Rosi. pai la intuneric asa li se fac.2 e blestemata pisica0 3 si mie mi se mai intampla. pe vremuri cand vorbeam despre spirite.
Da prima data a fost noaptea dar a doua oara cu cealalta prietena era zi
Pisica blestemata, spirite, mai facut sa rad cu lacrimi
Sa il cheme pe bear grylls, sa vezi cum sfaraie tigaia cu mici de pisica posedata
Stai ma linistita ala era raymusic deghizat si ii luceu ochii, ca purta lentile de contact
Aoleu, și pisica mea e neagră cu ochii galbeni, dar spre seară se fac verzi, o fi vreun fenomen paranormal? Doamne ferește, câtă penibilitate să te sperii de la așa ceva
Dacă tu ești fetița aia de la avatar, atunci mai ai o scuză.