Uite, eu nu te mai jignesc, dar îți dau un sfat prietenesc:
Dacă tot mai mulți îți spun același lucru, ori sunt toți niște tâmpiți, ori chiar la tine este o problemă și ar trebui să schimbi ceva.
Am citit ca termenul yom din Genesa 1 poate fi tradus si ca zi de 24 de ore si ca perioade mai lungi de timp, ere, nu m- am lămurit care semnificația bună. Daca va fi de acord in rai il voi ruga sa ne puna un film cu creația universului.
Intri pe profilul tău și vezi numărul la secțiunea Prieteni/ Utilizatori care te ignoră.
Mă interesează pe mine să trag niște concluzii.
Când au văzut inteligenta din întrebările tale și-au dat seama cu cine au de a face.
Când ignori pe cineva nu îi mai vezi întrebările pe categorie, cu unele excepții când dă rateu site-ul.
Acuma, vrei să spui că sunt toți proști și tu deștept?
Că bănuiesc că sunt destul de mulți dacă nu îmi zici numărul.
Da, am înțeles, ești tu deșteptul care pune toată ziua întrebări din Biblia pentru copii.
Ce universitate ai terminat?
Vezi că poate admiratorii tăi (halogen, Scofield, lupus) chiar te cred când ai zis că ai terminat Yale la cât de deștepți sunt si ei, când tu de fapt n-ai terminat nici școala generală după cum ai zis mai demult.
Zi că nu-i așa.
Hai să-ți spun, că altfel așa și rămâi complet varză stricată...
Pământul nu a fost creat acum 6 -10 mii de ani. Nu spune Biblia când a fost creat, ar putea fi și miliarde de ani.
"Zilele" de creație nu sunt a câte 24 de ore ci perioade de timp, ar putea fi și zeci de mii de ani.
Problema e că tu nu vezi nici până la vârful nasului, o pardon, până la tulpina ta de varză, fără mite să poți discerne ce scrie in Biblie.
Partea bună, despre tine sa profețit in Biblie! «Du-te la poporul acesta și spune: „Deși veți auzi, veți auzi, dar nicidecum nu veți înțelege și, deși veți privi, veți privi, dar nicidecum nu veți vedea."
N-am spus eu că te uiți dar nu vezi nici o brânză?!
Eu îți spun ce sunt "zilele de creație", n-au treabă cu ele anii trăiți de Adam.
"Zilele" descriu cum a fost pregătit pământul da susțină viața, nu și crearea lui și a universului.
Ți-am explicat treabă cu "zilele" nu fiindcă a răspuns Ania așa, invers, ea a scris aceasta deoarece a avut ocazia să audă acest lucru de la frații mei.
In concluzie - cine are urechi, să audă. Cine este varză, varză rămâne și merge la siloz!
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă: