Și ce schimbă faptul că Adam a fost creat in ultima zi/ perioadă? Copile, ștergeți mucii că la altceva nu ești bun. In zadar te uiți la ce este scris deoarece te uiți că boul la poarta nouă.
Referitor la Ania, as putea să-ți arăt sursa care spune acest lucru încă de pe când ea nici nu era, dar are rost sa dovedești ceva unei verze?!
Așa că cum zic rușii "не можешь срать, не мучай жопу".
Chiar acum am citit pe wikipedia ca iahve nu a creat nimic,el a poruncit sa fie lumina, pamant, oameni alte chesti, el nu a creat nimic, probabil el doar a poruncit asta
Pentru inceput ștergeți mucii și bagăti în cap că mii indiferent ce zic alții.
Pentru a înțelege mesajul Bibliei nu e de ajuns sa știi câteva litere pe sărite, mai trebuie și să judeci. Altminteri te uiți în carte că boul la poarta nouă.
Biblia folosește termenul"zi" și pentru perioade lungi de timp. Referindu-se la toate șase "zile" de creare ea le numește o singură zi.
Mai este un aspect - " Dar să nu scăpați din vedere acest fapt, iubiții mei frați: pentru Iehova*, o zi este ca o mie de ani și o mie de ani sunt ca o zi"
Dar problema este că varza nu poate avea judecată, doar prejudecăți puerile.
La siloz cu tine!
Copile, chiar sa vreau că nu pot da minte unei verze.
Repet pentru unii cu deficiențe la tărtăcuță. Că " zilele" din Geneza sunt perioade lungi de timp in publicațiile noastre se afirmă când tu nici nu existai, deci degeaba varză își dă importantă. Ania a auzit aceasta tot de la frații mei, deci stai jos.
Ce afirmă popii nici în... cot nu mă doare, la fel și de ce crede o varză împuțită care e zero și în ce ține de domeniul literaturii.
Stai la locul tău în siloz!
Geneza a fost băgată mult mai târziu în biblia evreiasca, sunt doua geneze, nu uita ca ăștia interpretează biblia în 320000 de confesiuni creștine, iudaismul este baza, în iudaism nu este atâta magie ca în NT, nu exista viata de apoi, iudaismul este de fapt religia corecta despre iahve, restul sunt erezi, mesia nu a venit, iahve nu a pomenit de Mohamed, doar de mesia.
dragă varză, lucrul acesta ia susțin peste 8 milioane de persoane.
Jos, varzo!
adică să-i dovedesc unui bou că iarba e verde?!
Timp pierdut...
Zise varza stricată...
Cât de prost trebuie să fii că să nu știi că pe timpul când învățăm eu la școală, ore de religie nu se făceau.
Îți spun că faptul că durata zilei de creație nu este 24 de ore era deja recunoscut înainte de a începe maică-ta să te scape din brațe. Cartea " Cum a apărut viața, prin evoluție sau prin creație!" a fost publicată în 1985. Și e acceptată de peste 8 milioane de oameni.
Problema e că este imposibil să-i explici lucruri medii ( nici nu complicate, acelea în general nici o șansă) unei verze ce vede contradicție în faptul că Abel era păstor, care crede că Moise a scris după moarte, care crede că condamnarea din Geneza e adresată unei reptile...
Deci, imposibil să demonstrezi unui bou că iarba e verde. Oricum e daltonic.
Dar mai grav e când cineva suferă de daltonism mintal. E bun doar la un lucru, la siloz!
Depinde, stiai ca majoritatea stelelor care noi le vedem sunt moarte de milioane de ani? Orice ar fi spus mosu ala amu 1000 de ani e probabil fals.
Nici de gând n-am să mă apuc a explica boului ce sunt figurile de stil din literatură, ce este discernământul s-a.m.d.
Nici nu incerca sa înțelegi, ți-am spus, e scris despre tine - te vei uita și nu vei vedea ( deoarece te uiți că boul la poarta nouă), vei asculta și nu vei auzi ( varză nu are urechi).
Stai jos in balegă!
OctavianDanielMaria întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă: