Mă doare burta "Dumnezeu & Co"
Gen 2:15, vedeți că este foarte important versetul. Ne arată că Dumnezeu a creat omul nu ca să slujească ci ca să administreze. A creat și a pus omul să fie stăpân creației. Aveți grijă că veți avea din nou responsabilitatea lui Adam care nu este una mică și neînsemnată ci este cea mai mare.
Dumnezeu nu pentru ca se temea na a permis atunci oamenilor sa manance din pomul vietii ci pentru ca avea o alta data pentru ca oamnii sa redevina nemuritori si anume pentru judecata grnerala a tuturor oamenilor-Si am vazut pe morti, mari si mici, stand in picioare inauntea scaunului de domnie.Niste carti au fost deschise.Si a fost deschisa o alta carte, vare este Cartea Vietii.Si mortii au fost judecati dupa faptele lor, dupa cele scrise in cartile acelea.Marea a dat inapoi pe mortii care erau in ea. Orcine n- a fost gasit in cartea vietii a fost aruncat in iazul de foc. Apocalipsa 20: 11-15
Imi place că ai făcut război dar ai arme frate, nu vi cu povesti și cel mai important ataci cu armele adversarului, foarte inteligent bravo
"Și au mâncat si NU AU MURIT. O să spuneți că nu au murit pe loc, dar datorită faptului că au mâncat au devenit muritori. Nu erau creați sa nu moară încă de la început? De ce nu erau nemuritori?"
Dacă tu cumperi un produs, o râsniță de zahăr, sa faci zahăr pudră, si pui in ea nisip, si se defectează. ce faci? Suni la cel de la care ai cumparat-o sa ii spui: pai bree ai zis 2 ani garantie. Ia, s-a stricat. Producătorul iti ofera garanție dacă o folosesti in condițiile stabilite de el, pentru că el a construit râsnița respectivă, si el o cunoaște cel mai bine. Tot la fel, Adam si Eva erau nemuritori în condițiile stabilite de Dumnezeu. Dacă nu au respectat condiția impusă, îl poți acuza pe Dumnezeu ca a mințit? În opinia ta, probabil ca da. În opinia mea, este un Dumnezeu drept, pentru că i-a avertizat. Vezi sa nu ii arăți exemplul asta la la dany1988. ca zice ca e pueril. Si ca omul valorează mai mult de cat o râsniță. Ca el, în gândirea lui seacă, nu stie sa desprindă principiul din spatele acestui exemplu. sau oricare altul. El ia la literă. Tot.
Vezi că ai greșit în Geneza 1:26 ei au clarificat ca să l facă după chipul și asemănarea lor dar până la urmă în Geneza 1:27 aflăm că Dumnezeu l a creat pe om după chipul său după chipul lui Dumnezeu l a creat bărbat și femeie i-a creat deci nu l a creat după asemănarea lui de aceea când am mâncat din acel fruct i s-a i s au deschis ochii pentru că ei nu erau după asemănarea lui dumnezeii pentru că în prima parte adică în unul cu 26 e la plural „dumnezeu iar în unul cu 27 el a singular Dumnezeu