Ok deci eu nu cred in dumnezeu dau din cate stiu nenea D la creat pe adam maturn si apoi pe eva din coasta lui adam tot matura nau fost bebei
I-a facut din lut, exact cum faceau oamenii vasele.Deci asta suntem noi pentu Dumnezeu doar niste obiecte.
A facut tot Universul din nimic...A avut nevoie de lut si o coasta pentru a face primii oameni.
Daca am fi doar niste obiecte, nu ar fi dat pe Domnul Isus sa moara la Golgota pentru pacatele noastre.
Omul prin neascultare de Dumnezeu a pacatuit si plata pacatului este moartea. Dumnezeu este sfant si drept.El in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea.Sangele reprezinta viata.Inainte,in dragostea Lui accepta sangele animalelor ca substitut in locul pacatosului. Apoi, vazand ca omul pacatuia din ce in ce mai mult, a trimis pe Fiul Sau ca sa plateasca pretul pentru pacatele noastre.El a facut totul pentru noi, noi alegem.
Isus face parte din Dumnezeire.El era inca de la inceput.Dar a luat chip de om ca sa isi dea viata pentru ca ne-a iubit! http://www.youtube.com/watch?v=MHyW59xCNwQ&feature=watch-vrec
Le-a facut dumnezeu din lut direct maturi asa scrie in motologia iudaica, dupa ce a creat 240 de miliarde de stele, 5 milioane de specii de animale din nimic, si el aparut tot din nimic, a creat omul tocmai din pamant, gandeste ca oamenii de atunci nu isi puteau explica alcumva aparitia lor vb de oamenii de acum mii de ani pe ei le inteleg, pe astia din prezent nu le inteleg ca cred in basmele lui aia
Oribil te exprimi frate. Mai pune mana pe gramatica de clasa a 5 a
Iisus este Dumnezeu intrupat. Citeste putin despre dogma Sfintei Treimi. O zi buna!
anonim_4396 întreabă: