| CIVIC1 a întrebat:

Adam si Eva, inainte de caderea in pacat, foloseau organele sexuale doar pentru a urina?
Exista interdicția de înmulțire pentru Adam si Eva inainte de de caderea in pacat?

4 răspunsuri:
| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Nu erau conștienți de lucrurile acestea pentru ca ei nu aveau cunoștința binelui si raului, ei erau goi in gradina!
Geneza 3:6-11 VDC
[6] Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat și plăcut de privit și că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui și a mâncat; a dat și bărbatului ei, care era lângă ea, și bărbatul a mâncat și el. [7] Atunci li s-au deschis ochii la amândoi; au cunoscut că erau goi, au cusut laolaltă frunze de smochin și și-au făcut șorțuri din ele. [8] Atunci au auzit glasul Domnului Dumnezeu, care umbla prin grădină în răcoarea zilei, și omul și nevasta lui s-au ascuns de Fața Domnului Dumnezeu printre pomii din grădină. [9] Dar Domnul Dumnezeu a chemat pe om și i-a zis: „Unde ești?" [10] El a răspuns: „Ți-am auzit glasul în grădină și mi-a fost frică, pentru că eram gol, și m-am ascuns." [11] Și Domnul Dumnezeu a zis: „Cine ți-a spus că ești gol? Nu cumva ai mâncat din pomul din care îți poruncisem să nu mănânci?"

| CIVIC1 explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

Dar ramane intrebarea:,, înainte de caderea in păcat, Adam si Eva nu socoteau ca e necesar sa procreieze? Le era bine asa singuri, doar in doi?

| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru CIVIC1):

Nu erau conștienți de asa ceva si nu se gandeau la asa si nu avea cum sa le vina asa ganduri, daca erau goi ce reluam de aici, nu era ispita, nu era rusine, nu existau ganduri rele

| CIVIC1 explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

In concluzie, Adam si Eva nu au fost creați pentru a se înmulți, aceasta necesitate a apărut strict după căderea in păcat?