| ForJesus a întrebat:

Adevărat sau fals? happy
Am postat-o sub o alta forma deoarece mi-ai raportato...
• Mosul locuieste la Polul Nord... ISUS este pretutindeni
• Mosul calatoreste intr-o sanie... ISUS calareste pe vant si umbla pe ape.
• Mosul vine odata pe an... ISUS este un ajutor prezent intotdeauna.
• Mosul iti umple ciorapii cu bunatati... ISUS are grija de toate nevoile tale.
• Mosul vine pe cos neinvitat... ISUS sta la usa si bate, si apoi intra in inima ta cand il inviti( este politic... os si se prezinta ).
• Trebuie sa stai la coada sa-l vezi pe Mos... Lui ISUS trebuie doar sa-i pomenesti Numele si deja e langa tine.
• Mosul vine noaptea (timpul intunericului)... timpul Lui ISUS e ziua.
• Mosul te rasplateste dupa comportament si unor micuti le spune „mai bine ai fi cuminte" … ISUS rasplateste in baza a ceea ce il lasi pe El sa faca prin Credinta.
• Mosul te lasa sa stai pe genunchiul lui... ISUS te lasa sa te odihnesti in bratele Lui.
• Mosul nu-ti stie numele, si tot ce el iti poate spune este „Hei, micuto, cum te cheama?"... ISUS a stiut numele noastre inainte sa le stim chiar noi.
• Isus nu-ti stie doar numele, El iti stie si adresa.
• El stie si trecutul si viitorul. El stie si cate fire de par avem in cap.
• Mosul are un burtoi ca un bol plin de jeleuri... ISUS are o inima plina de dragoste.
• Tot ce Mosul ofera este HO HO HO... ISUS ofera sanatate, ajutor si speranta.
• Mosul iti spune „nu mai plange"... ISUS spune: „arunca ingrijorarile tale asupra mea si voi purta Eu de grija."
• Ajutoarele Mosului fac jucarii... ISUS creaza o viata noua, vindeca inimi ranite, repara case distruse si ridica „vile"
• Mosul te poate distra... ISUS iti da bucurie, care este taria ta.
• In timp ce Mosul iti pune darurile sub pom... ISUS a devenit darul nostru si a murit pe un lemn (dintr-un pom)
Este evident ca nu se poate face comparatie. Avem nevoie sa ne amintim Cine este personajul principal al Craciunului. Avem nevoie sa-L punem pe Hristos inapoi in Craciun.
Da, ISUS este mai bun, mai bun chiar ca Mos Craciun.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Oamenii l-au inlocuit pe Domnul Isus Mos Craciun.Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu care a parasit slava cereasca si S-a nascut intr-o iesle. A platit un pret cu sange sfant pentru rascumpararea noastra. El este cu noi in fiecare zi, ne poarta de grija, ne vine in ajutor, ne-a pregatit un loc in cer.

34 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Aceasta poveste o poti spune unui copil de gradinita pentru ca atunci cand vorbesti cu un om matur, care are capacitatea de a gandi putin nu-i poti insira acest exemplu, deoarece nu se poate face comparatie intre Isus -care este Adevarat cu o chestie inventata de cineva. DAR avand in vedere ca acest site este plin de copii cu mintea cruda ma gandesc ca postarea e bunawinkinghee hee

| MMihai a răspuns:

La comuniști era Moș Gerilă, care venea și aducea cadouri la copii.
Moș Gerilă, venea când putea, Moș Crăciun vine de Crăciun!
Copii din țările, unde există : Moș Crăciun, îl vor pe Moș Crăciun și nu pe Iisus.

| Klepto a răspuns:

Buna comparatia intre doua personaje imaginare.
Mi-am amintit eu altceva dupa ce am citit asta, mi-am amintit cat de sila mi s-a facut de categoria religie si de intrebarile retorice cu efect de constientizare a lumii ca doar dumnezeu este calea.

P.S. De la David Blaine din Paleolitic(ala care umbla pe apa) n-am primit nimic niciodata si sa nu manance limba pe nimeni sa spuna "el are grija de tine incontinuu, el ti-a dat viata", asa ca il prefer pe lenesu de Mos Craciun la orice ora, macar stiu cand vine si ce-mi aduce.

P.P.S. Acuma nu stiu ce vrei sa facem, sa inlocuim bradul cu o cruce, pe care sa o ornam cu ghirlande si globuri, doar ca sa-l cinstim mai bine?

| monstrulet a răspuns:

Tot pe mosul il prefer.

| SaveTheNature a răspuns:

In viata 3 lucruri conteaza:
Credinta Speranta Si Dragostea (cea mai importanta fiind dragostea, iubirea)
Restul nu mai conteaza(poti sa-ti imaginezi ce vrei, si sa fii in orice religie) sa pupi icoane.sa nu pupi etc.
Dumnezeu stie ca ce faci faci pentru El!

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Cam multe stie isus asta! E total fals si GAY!

| Polaris a răspuns:

>ISUS calareste pe vant
*scenă cu Iisus călărind un taur din vânt*

| ForJesus explică:

Va rog frumos nu o raportați...e frumoasa!
Mersi! happy

| tamtamtam a răspuns:

Personajul principal al craciunului e solstitiul de iarna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor ce-am mai ras, tare de tot!
• "Isus nu-ti stie doar numele, El iti stie si adresa." adica nu e bine sa te contrazici cu el chiar daca ai alta religie, e periculos.
"• In timp ce Mosul iti pune darurile sub pom... ISUS a devenit darul nostru si a murit pe un lemn (dintr-un pom)" Ma bucur ca n-a fost ingropat intr-o cutie de carton(cu fundita deasupra evident) sau ca nu se faca manga cu whisky aromat in lemn de brad.
Daca ai ajuns la concluzia ca Isus este mai bun ca Mosu', atunci SA VINA Isus!

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar daca nu a fost impachetat intr-o cutie, El este darul lui Dumnezeu pentru intreaga omenire!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Deci Dumnezeu crede in Mos Craciun si ne face daruribatting eyelashes Liniste, acum meditez la asta!

Mos Craciun este inventat de oamenii mari pentru copiii mici. Tu, inca mai crezi in mosul?

| tamtamtam a răspuns (pentru EmaS):

Si Iisus e inventat de oamenii mari pentru oamenii mici (la minte ) deci e cam tot una doar ca asta nu aduce nimic, mosu aduce daruri in schimb happy

| EmaS a răspuns (pentru tamtamtam):

Isus al meu este viu, este real. Eu vorbesc cu El in fiecare zi, El imi raspunde la rugaciuni, face minuni in dreptul meu, ma ajuta, imi poarta de grija!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

hee hee ce gandire frumoasa ai, deci se poate, de ce nu aplici asta si la religiile existente?

Ai vreo dovada ca e real? Daca nu prezinti : auzenii
halucinatii (vezi chestii ireale )
Cand ai mers ultima oara la psiholog?

Am mai multe dovezi ca este real. Dar cei orbi d.p.d.v. spiritual nu pot sa vada lucrarile Duhului. Cat despre psiholog, stai linistit am pe cumnata mea psiholog, dar si ea este crestina!

Nu o religie sau o confesiune ne da mantuirea, ci o relatie personala cu Domnul Isus.

Cred ca au mai existat psihologi sariti de pe fix asa ca puteti merge amandoua daca e ceva. Daca un om vorbeste singur e nebun, daca 100000 de oameni fac asta sunt credinciosi
Da dovezile alea. Am fost si eu crestin deci tot ce vedeti voi ar trebui sa vad si eu (e uimitor ce poate face putina ratiune, cum te lecuie ia de toti Iisusii )

Singurul sarit de pe fix esti tu. Nu ti-ar strica un psiholog, poate te si pocaiesti.

Scuze da eu nu am prieteni imaginari pe care ii slavesc spre deosebire de tine. Si cum era porunca aia cu sa te uiti la barna din ochiu tau inainte sa vezi paiu din ochiu altuia? Sau : sa nu faci pe fratele tau nebun ca te sutez in iad?( alta chestie din biblie, am uitat exact cuvintele asa ca modificai nitel )
Si zici ca esti crestina, a?

Eu iti raspund cu aceeasi moneda. Iata ce spune Cuvantul lui Dumnezeu despre tine:,, Căci înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu. De aceea este scris: „El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor."

Asta nu schimba ce ti-am zis : cel ce face pe aproapele sau nebun blah blah (cunosti mai bine ca mine citatul )
si nu judeca pe aproapele tau

Pai nu tu ai inceput?

Intoarce si obrazul celalalt. Meh, tu chiar ai probleme cu memoria si uiti ce zice in biblia aia a ta?

Eu ti-am scris ce este scris, cum te numeste Dumnezeu.

Da,dar nu trebuia, asta e smecheria happy
Ai facut-o cu intentia de a jigni deci ai incalcat porunca
Caci voi trebuie sa va diferentiati de necredinciosi, nu? happy

Te bat cu propria biblie

Crestinii nu trebuie sa se faca punte peste care sa treaca toti magarusii.Mai este scris :,, raspunde-i nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada singur intelept.,,

Si tot in biblie zice sa nu te certi cu un nebun din cate stiu eu deci care e?

Eu nu ma cert, incerc sa te fac constient ca exista Dumnezeu si Cuvantul Sau este adevarat.

Daca ai aduce si dovezi si nu m-ai face tampit cred ca ai reusi mult mai usor

Oamenii firesti nu pot sa inteaga lucrarile duhovnicesti.
Exista un utilizator pe acest site, a carui casa a ars in urma cu aproximativ doua saptamani!//...ina-2.html
Il poti ajuta si tu depunand un leu,sau cat iti permite buzunarul, in conturile ce le gasesti la acea postare. Ajutandu-l, putem dovedi ca suntem toti pentru unu! Multumesc!

| assasins09 a răspuns:

Fainhappy