| caractere a întrebat:

Ai declarat la Recensamant ca esti ateu?

http://www.recensamant2011.ro/......redinciosi

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
102 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns (pentru caractere):

Am inteles si te rog sa primesti scuzele mele am sa pun imediat pe cap ochelarii de cal sa vad doar BOR Credeam in mintea mea ca pot sa discut liber nu sa fiu ingradit.

| caractere explică (pentru Urzi23):

Nu te-a ingradit nimeni.E doar in mintea ta. Ai facut niste afirmatii, ti s-a raspuns. Eu aici discut despre recensamat, atei si indoctrinare. Imi permiti?

| Urzi23 a răspuns (pentru Bunicul62):

Ce sa pot zice poate acolo este lumea mai civilizata si oamenii mai stiu sa asculte, pe aici vad ca sunt luat cu huo de unul si altul Ei masoara betonul la bucata si se simt jigniti ca le explic ca unitatea este mc. Bunicule eu zic sa dai bice la telegari ca pe aici ramii si fara cai si fara caruta nici cu pielea dupa ei nu ajungi acasa sa faci opinci. Vezi ca si Biserica de la "matale" din sat este prin cele 3 miliarde ale patrimoniului Bisericii Ortodoxe, ca le sta in git si ctitoriile lui Stefan Cel Mare si ar vrea sa le scoata la mezat.

Recensamintul il vad scris nu vad ateii si indoctrinarea, chit ca am pus ochelarii de cal.O sa pun si lupa sa vad mai bine, voi incerca poate vad mai bine legat la ochi.

Bai nene, nu te-a luat nimeni cu huo. Eu sunt total de acord cu ce spui tu acolo. Stim ca in Romania sunt mari probleme, stim perfect unde sunt banii nostri, insa voi nu vreti sa admiteti ca si BOR este una dintre aceste probleme si ca ne papa o parte din banuti in mod abuziv, noua necredinciosilor. Nu vreti sa admiteti ca introducerea religiei in scoli a fost tot abuziva, nu vreti sa ne respectati si pe noi, ateii! Asta e! Si ce ma doare cel mai tare este ca si ateii la randul lor se lasa "calcati in picioare", cand au intr-adevar ocazia sa vorbeasca, tac ( nu aici, nu pe site-uri ), dovada ca nu s-au declarat la recensamant. Asta era ideea! Ori suntem atei ori nu mai suntem! ( nu tu, noi) happy

Http://www.TPU.ro/religie/ce-mai-faceti-cre-s-tinilor/ Uite ce spune un ateu abuzat de crestini.Hai sa o lasam moarta

Ala nu e ateu. E mascarici, ca multi altii de pe acest site ( sa nu uitam ca predomina copiii ).
Si da, o lasam moarta! Eu vorbesc si insist pe viata reala, pe ce se intampla afara. Ma repet, sunt impotriva celor ce se dau viteji si atei pe site-uri de socializare, iar acum cand au avut ocazia ( recensamant) nu au facut, scris, zis nimic!

Ateii vada afirmarea lor ca minoritate vs crestini cam asa :
E cam in genul ca tiganii sunt acceptati deja ca o minoritate. Iar eu vreau sa ma proclam minoritate, anti-tigan, si sa am aceleasi drepturi ca minoritatea tiganilor… chit ca toate drepturile pe care le cer implica anularea drepturilor minoritatii tiganilor

| Urzi23 a răspuns (pentru lolosaurus):

Oare ateii cind nu mai au argumente devin obraznici si jignesc cum este si cazul tau. Daca eu sunt nou pe forum crezi ca trebuie sa fiu batjocorit de tine ca nu mai ai argumente? Eu respect colegii si doresc sa fiu respectat.

| ramona30 a răspuns (pentru EmaS):

Pai daca moartea e trecerea la adevarata viata de ce nu treceti mai repede la acea viata? Nu te supara pe mine dar mesajele tale nu au nicio noima. Nu a inviat nimeni din morti in afara de doua personaje din basmul acela cu harap-alb, pardon isus.

| EmaS a răspuns (pentru ramona30):

Fiecare crede ce vrea.

| Bunicul62 a răspuns (pentru Urzi23):

Eu nu ma bag in rinduielile de la voi, eu le stiu pe ale mele

| Bunicul62 a răspuns (pentru Urzi23):

Nu prea calc des pe aici deci nu duce grija mea.Vad ca pe "talica" te ocarasc.Cit despre Sf Biserica de la noi din sat sa-si puna pofta-n cui, ca de la stat nu am primit un "chior" si stramosii mei sunt ctitori 20 de ani am strins bani sa o pictam si sa o reparam.Sa indrazneasca sa vina cineva cu pretentii la Biserica noastra ca ii miluim ca pe cai pe spinare. Tata a muncit pentru tara si au ridicat fabrici si toate cele, eu am muncit pentru tara la rindul meu, acum ca tara e cum e ce or vrea sa ne dea Biserica jos sa ii vinda fierul in china. Poate pe la voi ca la noi daca afla lumea iese batuta mare.Vad ca va bateti in linkuri uite cum au vindut combinatul cu 60 milioane de euro si unul mai amarit din Ucraina facea 4 miliarde http://www.business24.ro/......ci-1458566 Cite spitale si scoli faceau.Ce tot ii dai cu 3 miliarde ale BOR cind au aruncat pe Dambovita 4 miliarde de euro si suntem datori 100. Daca nu te pricepi citeste netul este mare

| Bunicul62 a răspuns:

La noi mai vin oameni fara Dumnezeu (atei) din 4 in 4 ani.Care se lauda ca facem si aia dregem si pe ailalta, de ingheata si girla de la capul satului in mizul verii.Pe astia intr-adevar ii alungam in batai. Oameni cu carte avem si noi nu ne duce grija.Aia mici cind este stricat hirbul de autobuz sunt dusi cu caruta la scoala si cu guturai se duc sa nu ramina de caruta.
Ps Avem curent electric din 1961 avem si bai cu fosa septica, Vara avem apa calda de la Dumnezeu =Butoiul de 200 l la minim 3 m inaltime, vopsit negru noi stiam de incalzitul apei de la soare cu mult inainte sa se nasca cei de pe forum.Vad ca ai ramas mirat de ce la minim 3 m.Hai sa te vad daca stii? ca la noi s-au prins cum sta treaba si copii din clasa a 1 a.

| Bunicul62 a răspuns:

Poate esti obosit si nu ai citit bine, poate nu pricepi ce citesti. Roaga pe tatal tau sa comenteze ce am scris.

| Bunicul62 a răspuns:

Ai declarat la Recensamant ca esti ateu? Acesta este subiectul discutiei si nu doresc sa ne departam

| Bunicul62 a răspuns:

Un W placut

| Urzi23 a răspuns (pentru Bunicul62):

Nici gind sa fiu eu vinovat cu cei 3 miliarde ale Bisericii Doamne fereste citeste si matale postarile lui "lolozila", el este cu ideea aceasta din contra a sarit si la mine sa ma ocarasca. Noapte buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Iar ai inceput cu amenintari sa bagi groaza in oameni "va veni si ziua cand vei regreta amarnic.Sa nu uiti ce ti-am spus". Adica nu obligi pe nimeni nimic, da' daca indrazneste sa nu te asculte, vede el. Asta este manipularea de care vorbeam si tu nu recunosti. Dupa ce ti-ai spus poezia, lasi omul in pace, nu-l sicii, nu-l ameninti. Amenintarile de la finele balmajelilor tale religioase, reprezinta manipularea. Induci omului ideea ca daca nu face ce-i spui "va regreta amarnic". Si pe linga avalansa de aberatii de pe site, abordezi si in privat fiecare user in parte. Si mai ai tupeul sa spui ca nu incerci sa faci prozelitism pe site. Cum se impaca credinta ta cu minciuna? Nu-ti interzice una din porunci sa fii mincinoasa? Ia marturiseste tu in fata tuturor, citi useri ai siciit in privat de cind esti pe site-ul asta, in incercarea ta disperata de a face prozeliti.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am trimis eu multe mesaje private? Eu nu am facut altceva, decat am raspuns la intrebare.Fiecare avem dreptul la opinie.Atata vreme cat este libertate, profit ca sa va fac constienti ca va veni o zi a judecatii.Stiu ca nu iti place ce iti spun, dar ar fi bine sa meditezi putin si la acest aspect.Nu castig nimic daca fac sau nu prozeliti.Singurul lucru care ma motiveaza ti-o spun inaintea lui Dumnezeu, este ca imi pasa de voi.Cand ai o intalnire autentica cu Dumnezeu, ai dori ca toti sa experimenteze iertarea si mantuirea in viata lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ca de obicei, eviti sa raspunzi.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

De data aceasta, tu esti cel care evita sa raspunda.Ma rog, tu poti sa o numesti si propaganda religioasa, ca nu ma deranjeaza cu nimic.

| AlmaFishSlap a răspuns:

Nu, m-au trecut ai mei crestin-ortodoxa cand eram plecata de acasa.

| caractere explică (pentru EmaS):

Fiecare din noi om avea libertate de opinie, de exprimare, de alegere... Doar ca tu prea insisti si ne repeti la nesfarsit aceeasi si aceeasi "placa". Am pretentia de la mine - cel putin - ca pricep din prima, fara sa fie necesar sa cer cuiva sa repete sau sa reformuleze. Ok, va veni ziua judecatii, tie iti pasa de noi si de-aia ne tot spui(si repeti) diverse din inaltele tale invataminte si iti suntem recunoscatori ca ne impartasesti din tainele intalnirilor tale autentice cu `Mnezeu, da` te rugam, mai slabeste-ne cu propaganda religioasa si cu intentiile de manipulare pe care le poate sesiza orice om inteligent(cum, tu crezi ca nu ai fost manipulata si ca uzezi de aceleasi tehnici si tertipuri?!). Din pacate(sau din fericire), noi " este" unii care " nu vrea" sa fie fericiti, daca fericit sa fii inseamna in limbaj biblic sa fii sarac cu duhul. Si, totodata, pardon, da` ne-am opune sa ne fie locas minunat imparatia cerurilor, pe baza aceluiasi considerent.

| EmaS a răspuns (pentru caractere):

Deci sa inteleg ca tu nu vrei sa iti petreci vesnicia in rai cu Dumnezeu?

| caractere explică (pentru EmaS):

Tu atat ai inteles din ce-am spus eu?! Damn, fata, da` esti paralela rau cu de-astea lumesti, si tot o dai cu Doamne-Doamne si cu "predici" habotnice.

Daca ar fi sa o luam ca la carte, in primul rand aceasta nu ar fi alegerea mea. In al doilea rand, deja nu mai am optiune, fiindca din pacate, nu pot fi sarac cu duhul.
Vezi si matale Matei 5, 6. Chiar, in cartuliile lu` matale ai Matei 5, 6?! big grin
Ce apartenenta religioasa spuneai ca ai?!?