Ciudat etalon, asta inseamna ca nu crezi ca exista stiinta pana nu demonstreaza originea fortei gravitationale? Pai tu nu credeai ca exista matemtica pana acu' cativa ani cand a fost demonstrata Conjectura lu' Poincare? Mai sunt lucruri nedemonstrate in matematica, nicidata nu o sa se demonstreze tot, n-o sa crezi in matematica niciodata? Ciudati de tot astia cu liceu facut, mai bine de noi la sapa...
Stiinta clar, dar nu ma pot declara o persoana care se bazeaza pe logica mereu.A, si inca ceva: nu mai sunt copil sa cred in basme.
Subiectul este fumat de mult
Moartea nu inseamna nimic pentru noi, fizicienii
credinciosi. Distinctia intre trecut, prezent si
viiitor este numai o iluzie, chiar daca una
incapatanata. A. Einstein.
Dar stiinta poate fi creata numai de catre aceia care
sunt complet patrunsi de aspiratia spre adevar si
intelegere. Aceasta sursa de sentimente izvoraste
totusi din sfera religiei. Tot acesteia ii apartine si
credinta in posibilitatea ca reglementarea valabila
pentru lumea existentei este rationala, adica lesne de
inteles ca ratiune. Nu pot concepe un om de stiinta
autentic, fara aceasta credinta profunda. A. Einstein.
Dumnezeu =Raspunsul corect
Pentru cei care vad citatul si vad negru in fata ochilor le recomand nu xanax ca e scump sa inghita blegomazin
Altul mai cu cap la rind ca sunt satul...
știința se tot schimbă,cum zice și danutza religia e mereu aceeași, dintotdeauna, mi se pare mie dar știința e frumoasă-îmi place armonia și curiozitatea
Ce e cert cred cu tarie in Dumnezeu, cat despre stiinta. orice e demonstrabil nu poate fi intotdeauna credibil!
Tu tot copil esti o sa zici de ce Re gurile rele pe la conversatii spun ca ai pierdut niste ani ii intreb care, cica erau cam 7, banuiec ca erau aia de acasa si nu prea faci uz de ei ii tii la naftalina apropo nu de acest post de niste perle mai vechi, Aveai si de la mine niste recomandari dar treaba ta daca tii cont de ele, Eu zic totusi la culcare sa zici un Tatal nostru ca pe vremea cind erai copil cuminte si o sa vezi ca va fi bine Asculta sfatul meu nu te lua dupa astia ce te vei face asemeni lor
Am incredere in stiinta, dar am incredere totala in religie.Nimic nu rezista fara credinta si fara ajutor de la Dumnezeu.
IN NICI UNA.ambele sunt la fel de nocive pentru om, istoria si realitatea ne-a demosntrat asta.
Stii, nu stiu cati ani ai tu, eu am doar 17.Nu sunt un fanatic crestin care merge de nu stiu cate ori la biserica, care pupa tot ce e atins de popa sau stropit cu apa sfintita, care face cruce de 30 de ori pe zi sau care-l pomeneste pe Dumnezeu in orice propozitie [de fapt nu fac deloc chestiile astea, mi se par prostii], dar nici un ateu inrait pana in panzele albe care sta sa se tiganeasca zilnic pentru orice fleac.Mai bine zis, nu sunt genul de persoana care nu poate dormi din cauza grijii referitoare la existenta lui Dumnezeu, si asta pentru ca nimeni nu stie daca exista sau nu [opinia mea].
De ce nu poti sa iti traiesti viata frumusel fara sa iti pui intrebari de genul asta, cand tu esti doar o persoana obisnuita? Nu vad de ce ar merita sa ma stresez atat.
Pe unde ai umblat pina acum ca a luat o tarbaceala o colega de suferinta,mai ceva ca motanul lu bunicu cind au sarit ciinii pe el. Partea frumoasa si pentru mine este ca stiinta incearca dupa gindirea omeneasca sa explice ceva,Este adevarat ca stiinta este limitata si apar mereu,descoperirea descoperirilor dar apoi fiss, Si ncep ei uite paradescoperirea cu televiziuni cu reporteri ii auzi cum zic Uite aici este Iisus, in stinga nevasta lui si dupa el 5-6 :"copchii" turbeaza presa sare Biserica ca muscata de sarpe Concluzie stiti domnilor seamna dar nu aduce.Mai descopera ei un stramos rasufla usurati,asta este veriga lipsa impaiaza lighioana ii pun si blana dar nici moarta sa vrea sa mearga,ca piciorele talpile parca avea miini Zic cercetatorii stai ca mai sunt niste verigi lipsa.Fac ei cel mai cel accelerator de partic si zic ii dam gata pe Crestini ca obtinem particula lui Dumnezeu mai se strica o piesa, mai pun ei o proptea pe colo, mai un mangealic dar ioc particula Cum crezi ca se justifica :stai domnule particula a sarit in ograda TPU si de atunci toti asa zisii atei o tot cauta Poate dau de ea la conversatii, aia sar cu gura mare vezi la filosofie ca aia bat cimpii, Filosofii de acolo cind aud de particula lui Dumnezeu ii trimit la Religie Motivind ca de este particula lui Dumnezeu si tine de religie.Si tot TPU o cauta de le sar ochii sunt si unii mai creduli o cauta pe sub monitor dar nu au dat de ea
Care ajutor de la dumnezeu? Vad preoti cu mana intinsa la coltu strazii, asta e ajutorul pe care il primiti de la dumnezeu
Știința, ( nu mă refer la științele politice și sociale, ) este mereu de necontestat.
Nu dau doi bani pe religii.
Ia uite cine descopera apa calda pai stai ma la rind.Ca anul trecut parca Cercel il chema zice uite toata lumea sa faca vaccinul de gripa parca ah1n1 si dadeu televiziunile imagini de cosmar. Mureau cu ghiotura triburi intregi prin amazon, englezii aveau 100.000 de cosciuge pregatite, Au taiat Romanii padurile sa faca cosciuge de lux si au exportat 1/4 din paduri sub forma de cosciuge lacuite..Mai sare si OMS pandemie fratilor, milioane de morti vor, fi abia fac fata fabricile de medicamente,.Zic si eu ma nu e a buna ceva e putred ca la noi in parohie Parintele ne spune: stati cuminti ia intrati pe internet si vedeti ce este cu bolesnita asta este facatura uite ce zice si Biserica din Franta.Capetenia tarii se vaccineaza,filmat de toate televiziunile ba si Cercel face si el vaccin (astia ca motanul lui bunicu cind minca iarba ), moare un amarit, liota la vacc dar staia asa ca nu e bine.O sa zici de ce pai nu mureau pe capete oamenii, englezii vindeau cosciugele la 1/2 pret la francezi si tot asa au umblat tiruri cu cosciuge prin Europa de au rupt pneurile.Stiinta a spus ca uite pandemia, din fericire am mers pe mina credinciosilor (Biserica a fost capetenia noastra) si nu am bagat porcaria in mine. Stai sa vezi se imbolnavesc 10 de gripa sare Cercel cu gura mare Ca uite a fost Sf Dimitrie Basarabov si crestinii au pupat Icoane si dai cu lingurita Parintelui cu vin. Urla Cercel ca apucatul vine pandalia de la Credinciosi.Ia uite frate cine dadea foc Romei dupa 2000 de ani, aia care au fost la Mitropolie la pupat Icoane si Moste si vezi doamne sareau microbii din ei ca fulgii din perna. Fissss cei bolnavi nici nu se dusesera la biserica erau raciti cobza.Mai oameni buni te increzi in stiinta dar siinta poate si distruge vezi hirosima Cernobil, pe la japonezi Vezi cu vacc pe la americani cind au sarit calul si mureau pe capete si se judeca acum la greu cine crezi ca au scpat =aia care au sarit cu gura mare ca ...religioase
Eu zic sa va potoliti ca si savantii zic de zecimea de rezerva a lu Dumnezeu punct
In stiinta, cand va fi in masura sa explice macar natura si originea fortei gravitationale.Pana atunci, in intuiție.
"Pentru cei care vad citatul si vad negru in fata ochilor le recomand nu xanax ca e scump sa inghita blegomazin"
Vad ca cunosti aceste medicamente si chiar stii si preturile, este mai limpede pentru mine acum de ce te iei cu toata lumea in gura. Aceste medicamente stiu ca le administreaza prietenul meu psihiatru pacientilor, dar am sa-l intreb sa-mi explice mai bine.
Am incredere in Cuvantul lui Dumnezeu.El este adevarata stiinta.Desigur ca oamenii de stiinta au descoperit unele din tainele lui Dumnezeu, dar nu toate.
AlexCătălin21 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: