anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai mai multa incredere in religie sau stiinta?

Răspuns Câştigător
| Birjaru a răspuns:

Ciudat etalon, asta inseamna ca nu crezi ca exista stiinta pana nu demonstreaza originea fortei gravitationale? Pai tu nu credeai ca exista matemtica pana acu' cativa ani cand a fost demonstrata Conjectura lu' Poincare? Mai sunt lucruri nedemonstrate in matematica, nicidata nu o sa se demonstreze tot, n-o sa crezi in matematica niciodata? Ciudati de tot astia cu liceu facut, mai bine de noi la sapa...

39 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Daca am fi crezut toti in religie si am fi stat sa ne rugam si am fi dato dq de stiinta am fi locuit in pestera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maddaple? de cand santem pe TPU, tot repetati acelesi intrebari, deci santeti doar aceleasi si aceleasi persoane care fac schimb de lista cu intrebari anti religie? aci v-ati plafonat cu totul fiindca nu avanseaza nimic nici in sus nici in jos.raspunsul e inutil, dar intrebarea e si mai si.

| cristi202 a răspuns:

In ambele la fel. Stiinta e limitata, si se limiteaza la a cunoaste doar acest Univers, asta prin natura ei. Religia, da, poate merge mai departe, insa daca nu esti atent, te poate duce pe carari ratacitoare de pe care mai greu poti gasi drumul inapoi.
Nu altfel stau lucrurile cu Dumnezeu. Am mai multa incredere in El decit in orice. Am trecut cu El prin bine, atunci cind viata mea era sus, am trecut insa si prin rau, cind totul era negru si urit. Doar El e demn de incredere, caci doar El stie sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie.

| miradoniz a răspuns (pentru Danutza27):

Cine a luat "tărbăceală"? în ce privește știința,există o ordine în univers,de la cel mai mic până la cel mai înalt nivel,imagine a perfecțiuniihee hee nimic nu este o întâmplare, există "cauze și efecte"-reguli care le determină-în fiecare detaliu, de la celulă la Calea Lactee...și mai departehee hee să descoperi că 2+2=4, înseamnă să descoperi adunarea-nu să o inventezihee hee

| francesca89 a răspuns (pentru Danutza27):

Nu te pune nimeni sa-mi raspunzi. Oricum esti penibila ca scrii mereu aceleas lucruri. putem deja ghici ce vei raspunde, esti foarte previzibila

| wforweirdo a răspuns:

Ştiinţă

| Ecea a răspuns:

Nu pot avea incredere in explicatia "misterioase sunt caile domului"
Stiinta categoric.

| MMihai a răspuns:

Religia care contrazice științele, trebuie revizuită.
După creștinismul ortodox suntem în anul 7518 de la facerea Lumii, dar determinări de necontestat au dovedit că specia Oameni este cu mult mai veche de 10.000 de ani.
http://www.rugaciuni.ro/modules/news/article.php?storyid=552
2008 ar fi 7515 de la facerea Lumii.
Deci 2009= 7516, 2010=7517, 2011=7518
http://ro.wikipedia.org/wiki/Om
Umanitatea modernă (nu cea contemporană) este, măcar în parte, contemporană cu H. sapiens fossilis. Ipoteza unei succesiuni cronologice între cele două specii s-a născut din situaţia specială europeană. Într-adevăr, H. sapiens sapiens pătrunde în Europa cândva în jurul anului 40.000 î.Hr.

Dar asta este o mare mizerie, că cei care au scris asta, nu voiau să se certe, cu creștinii, că oamenii erau cu mult anterior, în Europa.

| OmletteDuFromage a răspuns (pentru Danutza27):

O fi el un copil, dar tu esti un troll "credincios". bai daca tot esti tu asa mare sfanta, de ce te iei in gura cu ei? ei sunt atei, deci nu au nimic de pierdut, tu iti poti pierde "locul in Rai". parerea mea: du'te si vezi-ti de oalele si farfuriile tale, lasa-i pe oameni sa aiba pareri proprii, ca de asta suntem o tara democratica (cica) si daca ai ceva de spus, spune fara sa jignesti, si daca te jigneste cineva poti sa jignesti inapoi fara sa te mai doara in cur. inteles?

Întrebări similare