| Kramerwalt a întrebat:

Ai obiceiul de a te ruga lui Dumnezeu doar in necazuri?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Rugaciunea face parte din viata mea traind in fiecare zi o noua aventura spirituala.

19 răspunsuri:
| IoanieCriminalul a răspuns:

Niciodata! Ma scot singur din necazuri n-am nevoie de ''ajutor''

| 2k a răspuns:

Iti dai seama ca ma si ajuta tare mult daca ma rog... prefer sa imi rezolv problemele singur decat sa stau sa ma milogesc la ajutorul unui prieten imaginar.

| OOOLEOOO a răspuns:

Nu te ruga la Dumnezeu...Traieste cu el.

| William a răspuns:

Nu.

| Høst a răspuns:

Eu nu mă rog nimănui, n-am nevoie de cineva care să mă scoată din necazuri. Mă ajut și singur.

| Raniia a răspuns (pentru 2k):

Intrebarea este -te rogi doar in necazuri lui Dumnezeu? daca nu te rogi de ce raspunzi? toata lumea are idei, ideile sunt ieftine, vorbitul si mai ieftin.

| 2k a răspuns (pentru Raniia):

Libera exprimare draga mea. Nu is pe buletinul nimanui sa imi interzica acest drept. Asa ca nu te mai baga degeaba in seama.

Cred ca este implantat un taximetru in creierul tau si auzi neobositul tic tac care iti spune, ca timpul costa bani...si nu-ti da pacea si linistea sufletesca.

Nu vad ce legatura are ceea ce am zis eu cu ceea ce ai comentat tu. In fine... Cred ca ai probleme draga mea. Nici tu nu mai stii ce sa mai aberezi si din cate vad te excita degetele prea tare si nu te poti abtine sa nu scrii comentarii... E greu sa iti dai seama ca nu imi pasa de parerea ta si ca nu dau nici macar 2 bani pe ceea ce zici tu?

De parca m-ar interesa ce gandesti tu despre mine si legat de comentariul meu totul are legatura cu afirmatiile tale. Tema de casa pentru tine.

Stai linistita ca am eu destula pace sufleteasca si fara sa ma rog la prieteni imaginari. Si ca sa stii si tu timpul chiar costa bani. Decat sa imi pierd ore rugandu-ma prefer sa fac ceva profitabil pentru mine. Mai bine citesc o carte sau incerc sa ma documentez sau sa ajut pe cineva decat sa ma rog. Mai multa pace sufleteasca imi da faptul ca am putut ajuta pe cineva astazi decat sa stau in genunchi si sa ma rog ca sa ma ajute un produs al imaginatiei si prostiei umane.
Iti recomand sa te uiti peste pozele de mai jos;).
http://www.image-share.com/ijpg-1826-116.html
http://www.image-share.com/ijpg-1826-117.html

| Luizzaa a răspuns:

Da eu mereu fac asta happy

| EmaS a răspuns:

Ii multumesc lui Dumnezeu si pentru bine si pentru rau. De fapt, viata mea este ca o adevarata inchinare la adresa lui Dumnezeu. Atitudinea inimii conteaza.

In timpul rugaciunii mele 114 copii vor muri de foame pentru ca nu se roaga nimeni pentru ei.Sa sti ca este multa putere in rugaciunile cu adresa specifica.Dar daca nu vrem sa urmam exemplul lui Isus care adesea ''se ducea in locuri pustii si se ruga'', El care sta in picioare impotriva acestei alergari umane-Eu va voi da odihna pentru sufletele voastre.Si legat de timpul costa bani, da in societatea contemporana, Adversarul nostru este specializat in trei lucruri:zgomot, graba si aglomeratie. Daca ne poate tine in mult si in multe, va fi multumit.''Graba nu este de la Diavolul; ea este Diavolul insusi''Incearca sa primesti invitatia Creatorului:''Veniti singuri la o parte intr-un loc pustiu si odihniti-va putin''.

Bag de seama ca tu habar nu ai la ce anume se refera "Timpul este bani" ( "Time is money"), dar ma bucura faptul ca nici macar nu te chinui sa intelegi. "Crede si nu cerceta".
As face pariu cu tine, eu m-as pocai daca tu mi-ai demonstrat ca tu daca te rogi timp de 10 minute pentru toti copii de pe lumea asta si in acele 10 minute nu ar muri nici unul (in cele zece minute irosite rugandu-te pentru acei copii tu nu rezolvi nimic, eu in schimb pot sa imi folosesc acele 10 minute sa ma duc la o casa de copii sa ii dau o jucarie unui copil sa sa il fac timp de 10 minute fericit fiindca imi petrec timpul cu el si il bag in seama). Gandeste-te foarte la bine la chestia asta. Rugaciunea reprezinta doar simple cuvinte. Simple cuvinte nu pot ajuta pe nimeni. Actiunile nostre si deciziile noastre pot ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma rog in necaz.il rog pentru ajutor, si ii multumesc pentru toate cele.ma mir de cei ce se scot singuri din necazuri.au numa succesuri.chiar si cand vor muri.

| Ironicnαme a răspuns:

WC-ul e locul potrivit unde poţi rosti Tatăl Nostru. Baftă!

| morningstar a răspuns:

Nu. Ma rog lui Dumnezeu in orice vreme. Dar sa recunoastem, cand avem necazuri ne rugam mai mult pentru ca atunci credem ca avem nevoie mai mult de Dumnezeu. O atitudine gresita, dar se intampla :I

| danay72 a răspuns:

Nu, trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu cu orice ocazie si sa-i si multumim pentru tot ce face pentru noi.Sa nu fie rugaciunea noastra ca si o umbrela, o deschidem doar cand ploua.

Întrebări similare