| Esperança a întrebat:

Ai spus vreodata: Este imposibil? Dumnezeu iti spune si azi: Toate lucrurile sunt posibile. Luca 18:27

Ai spus vreodata: Nimeni nu ma iubeste cu adevarat? Dumnezeu iti spune si azi: Te iubesc! Ioan 3:16

Ai spus vreodata: Sunt prea obosit? Dumnezeu iti spune si azi: Eu am sa-ti dau odihna.

Ai spus vreodata: nu stiu incotro sa o apuc? Dumnezeu iti spune si azi: Eu indrum pasii. Proverbe 3:5-6

Ai spus vreodata: Nu pot sa fac nimic? Dumnezeu iti spune si azi: Poti totul in Hristos, care te intareste. Filipeni 4:13

Ai spus vreodata: Nu ma pot ierta pentru ce am facut? Dumnezeu iti spune si azi: Eu te iert. 1 Ioan 1:9, Romani 8:1

Stii ca Cineva te iubeste cu adevarat?
http://www.youtube.com/watch?v=d1oAaPq4gGg

4 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Azi oameni cer locuri de munca, cer sa li se dea pensiile, profesorii salariile, bolnavii medicamentele, toti vrea o vita mai buna. Doleantele lor nu sunt impartasite nici de Dumnezeu din ceruri si nici de guvernanti de pe pamant.
Si cum zici, că: " Stii ca cineva te iubeste cu adevarat"?

| Esperança explică (pentru Hombre):

Cer,dar nu cer la cine trebuie.

| DrunkenRat a răspuns:

Adevarat. Dar merge numai cu conceptele vechi. In secolul actual multi oameni prefera sa li se aduca marijuana decat sa ii ierte careva...

| Woodenpints91 a răspuns:

Am spus odată: Este imposibil ca pe TPU să existe oameni retardaţi. Dumnezeu mi-a aratat că e posibil.