| Pufuletica98 a întrebat:

Aici jos am pus un exorcism folosit de Papa Leone 8 in 1600 impotriva posedatilor(bine el o recita in latina).Cititi-o si daca va simtiti rau si respirati greu inseamna ca dracu e langa voi sau asa ceva. Oricum este doar un joc luat de pe un site italian(eu sunt din Italia).L-am tradus in romana. Fara jigniri.

Te exorcizăm, orice duh necurat ai fi, orice putere satanică, orice năvală a vrăjmașului din iad, orice legiune, orice adunare și tagmă diabolică; în numele și prin puterea Domnului nostru Isus Christos, fii stârpit și izgonit din Biserica lui Dumnezeu, din sufletele zidite după chipul lui Dumnezeu și răscumpărate cu sângele de preț al Mielului dumnezeiesc. Să nu mai îndrăznești, șarpe prea viclean, să mai amăgești neamul omenesc, să mai prigonești Biserica lui Dumnezeu, iar pe aleșii lui Dumnezeu să-i scuturi și să-i cerni ca pe grâu.

Îți poruncește Dumnezeu Cel Preaînalt, cu care, în marea ta trufie, încă te mai socoți asemenea, și care voiește ca toți oamenii să se mântuiască și să ajungă la cunoașterea adevărului

19 răspunsuri:
| NeacşuIonel1976 a răspuns:

Ce naiba faci mai?
faci exorcism on line

| Pufuletica98 explică (pentru NeacşuIonel1976):

Daaaa laughing)))))))

| lilip a răspuns:

Dupa "Te exorcizăm" am lesinat, imi pare rau dar sunt posedat.

| WR104 a răspuns:

Unde esti in Italia, in ce zona?

| Pufuletica98 explică (pentru WR104):

Un oras ce se numeste Cuneo langa Torino in nord.Esti si tu din Italia?

| WR104 a răspuns (pentru Pufuletica98):

Nu, dar am fost prin Italia o perioada.

| Mădă0611 a răspuns:

rolling on the floor)))) doar crestinii pot fi posedati, ca doar ei cred in asa ceva si mintea ii "ajuta" rolling on the floor)

| Miauti a răspuns:

UAaassssssschhhhhhhaaazzzzzzz Nuuuuuuuuuuu vreaaaaaauuuu saaaaa ies!

asa ca dnd!

| aliceinchains a răspuns:

laughing
Doar cine crede în prostii de genu pune botul. Apoi, e vorba şi de autosugestie. Sigur o să se găsească cineva care să simtă ceva. Eu am citit şi n-am simţit nimic, ei, la dracu!

| NoShit a răspuns:

Am citit ş-am râgâit. Să pune?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru WR104):

Tare asta laughing)) Gen "Nu vreau nimic, doar ma laud laughing "

| WR104 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Daca vroiam sa ma laud spuneam si restul tarilor in care am fost.
Numai bine.

| Woodenpints91 a răspuns:

Trebuia să menţionezi tu că eşti la căpşunărit, construit de barăci sau ce crucea ta faci prin Italia... tipic ţăranului român care vede o excursie în occident ca pe un semn de bunăstare socială şi răsfăţ.
Restul întrebării tale este o aberaţie, chiar nu-mi pasă de ce-ai debitat tu aici.

| alexandra2859 a răspuns:

Numai prostii de crestini cred in asa ceva!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru WR104):

N-am zis ca te lauzi, am zis despre o situatie similara, gen anuntu cu blonda, inalta etc, nu vreau nimic decat sa ma laud, chiar trebuie sa scriu toata povestea ca vreunu sa priceaba poanta la care deja i-a disparut farmecu? GOD...

| WR104 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Am priceput dar ma laudam si eu putin.

| Robertamirela23 a răspuns:

Am citit si chiar n-am patit nimic...se pune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am simtit nimic. Doar mi-am obosit ochii citind chestia aia plictisitoare... O.o