| ionvasiliul a întrebat:

AJUTOR! Sunteti ultima mea speranta. Am 54 de ani sunt barbat si am avut probleme cu parul, a inceput sa imi cada parul acum 5 ani rau si atunci am apelat la medici,am folosit tratamente au stagnat putin caderea dar degeaba, am fost la toti doctorii si am incercat toate medicamentele si degeaba. Singura mea solutie mai este rugaciunea. Stiti rugaciuni pentru cresterea parului la barbati de varsta mea? Sunteti singura mea speranta, medicina nu a putut sa ma ajute si sper ca religia o sa poata. Daca stiti,cand trebuie sa ma rog, la ce ore si cum sa alternez rugaciunile. Si de cate ori sa spun fiecare rugaciune. De exemplu, am voie sa spun o rugaciune de doua ori si dupa alta tot de doua ori sau trebuie sa o spun o data apoi pe cealalta iar apoi iar pe aia si dupa pe cealalta? Adica sa le alternez? Va rog. Ajutati-ma.

8 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Incercati noul Holy Head and Shoulder, cu noua formula sfintita si cu aroma de tamaie.
Holy Head and Shoulders by Jesus(because He's worth it).
p.s. este de preferat sa fie utilizat in timpul slujbei de utrenie.

| Narfundo a răspuns:

Ma tem ca rugaciunile nu te vor ajuta.La 54 de ani numai de par nu stateam.Cumpara o palarie sau o sapca.Fi la modawinking.

| Thunderstruck a răspuns (pentru M25M):

I lol'd.

| Defreyor20 a răspuns:

Deschide inima si dai viata Domnlui, lasa sa faca voia Lui!

| dracu14 a răspuns:

Sampon samponasul meu ce mi tea dat dumnezeu, da-mi mie par des si matasos ca toti sa moara de ciuda, si-mi indeseste mie parul si il rareste pe al vecinului, amin.

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei Dumnezeu asteapta sa ne rugam pentru necesitati reale si care au legatura cu vointa divina. 1Ioan5:14.Oricum, imi pare rau de situatia dumneavoastra.

| CryChristiAN a răspuns:

Nu exista rugaciuni pentru cresterea parului la barbati.Trebuie sa-ti alegi cuvintele din inima, cu dragoste, sinceritate si pline de Duh Sfant.

Ioan GUra de Aur: Cand te rogi inmulteste rugaciunea, ca atunci cand Il vei uita pe Domnul, Acesta sa-si aduca aminte de tine.

Răspuns utilizator avertizat