| Steregoi a întrebat:

Altul a scris: "E stupid, nu imatur. Mult mai rau zic eu. Mai era un film sau o carte in care spunea ceva de genul "zeii au facut oamenii doar ca sa aiba cine sa ii pupe in dos". Evident, ceva pe acolo." Nu cumva cuvintele citate seamana cu manierea pe Dumnezeu? Asa cum scrie aici la Apocalipsa 11:18: "Şi neamurile s-au mâniat, dar a venit mânia Ta şi vremea celor morţi, ca să fie judecaţi, şi să răsplăteşti pe robii Tăi, pe prooroci şi pe sfinţi şi pe cei ce se tem de numele Tău, pe cei mici şi pe cei mari, şi să pierzi pe cei ce prăpădesc pământul." E corect ce am scris?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e manie dar sunt sigur ca cel care a scris chestiile alea e foarte inteligent : )

| Steregoi explică (pentru anonim_4396):

Se manie crezand ca "Dumnezeu e stupid". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu exista manie pe ceva ce nu exista ( adica Dumnezeu asta ) amice : )

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

"Cum ar fi iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti," Si te comporti ca ultimul ratat de la coada vacii cu " zdrente ca tine". E haioasa prostia de care dai dovada. Pe langa trista si patetica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

Ai zis "zdrente ca tine". Desigur ca toti pokemonii de 12 ani de aici, ajungi la mama. Esti un ratat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ca ultimul ratat dai si ignore. Ce scursura umana. Si religios rolling on the floor

| Steregoi explică (pentru anonim_4396):

Cand te bate Soarele in cap nu zici "Ce Dumnezeu ar mai fi si asta?!" si te enervezi si apoi te bagi cu capul la racoare sau la umbra si mai vii apoi si scrii aici pe TPU. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu. Nu le am cu Dumnezeu sau dracu sau altii. Cat despre copilu ala mai sus, e amuzant. Cum sta si isi editeaza raspunsurile acum ca sa para el mai de treaba si doar eu prost crescut. Alt prapadit care ii pasa de cum cade in ochii celorlalti. Cat de patetic.