Stii de ce? ca nu toti sunt asa destepti ca tine sa ajunga la concluziile astea, ti-a trebuit mult sau raspunsurile astea existentiale au venit dupa un pahar de "inspiratie"?
Ai gândit logic, dar degeaba ai gândit logic dacă logica e numai la îndemâna ta. Logica ta se bazează doar pe punctul tău de vedere, fără a ține cont pe vreun izvor istoric. Acest argument al tău nu poate fi încadrat nici măcar în psihologie, întrucât o asemenea caracterizare a subconștientului e nerecomandată, bazându-te doar pe ideea că omul are un ego (apropo, egoul e beculeț din subconștientul omului care îl face să se gândească numai la el) imens care-l face să creeze un dumnezeu la care să se-nchine. Da...omul are un ego uriaș și vrea să se-nchine altuia... logic. Ăsta e răspunsul meu, și îmi cer scuze atât ție cât și comunității care va citi acest răspuns, dar la această întrebare nu puteam răspunde altceva. Felicitări celor care i-au găsit un răspuns.
Nici satana nici dumnezeu nu exista trist pentru tine dar asta e adevarul, ai dreptate religia a fost creata de om pentru nevoile sale si zeii la fel
Intr-o parte insemnata ai dreptate! Norocul meu e ca ma invart in jurul budismului! Inca nu sunt demn sa practic budismul cum o fac tibetenii dar ma multumesc cu atat! Intr-adevar crestinismul e o religie tare banoasa! Bani pentru:botez, inmormantare, nunta, etc! Eu stau acasa si ma gandesc cum sa imi petrec viata sa imi fie bine si preotii deja au vilele si gipurile pline cu maicute!
Probabil omul nu poate face diferenta intre sine si Dumnezeu. Trebuie sa cunosti acest lucru pentru a nu-ti fii frica.
Nu a fost inventat. El a existat mai inainte de toti vecii.
''In el era viata si viata era lumina oamenilor''( Ioan 1, 4)
Tu insa vad ca iti externalizezi rautatea; fiind interioara, nu ai liniste nici macar o zi de sarbatoare. Nu poti accepta bucuria altuia.
Ba trebuie sa ai si cap ca lumea e dupa sistemu turma, romanii sunt credinciosi 90 la suta de fatada, probabil la fel esti si tu. Daca l-ai visat p iisus si ai ceva de zis eu zic sa te duci la un post de stiri, sa vedem ce parere are lumea de tine, pariem, ca asa popor credincios cum e Romania, 80 la suta din cei ce te vor vedea vor zice ca esti nebun?
A facut unu o gluma 15 s-au luat dupa el, ho prietene cand unu face o gluma mai ales una ca asta, adica proasta, nu prea e cazu sa o repete 7 insi, decat daca esti prost, si revenind la subiect, esti varza.
Asa tare ai fost ca mi-au dat lacrimiel, sincer acum intentia mea nu era sa am grija sa te corectez ci sa iti raspund deoarece cel ce a postat na facut-o, ai dat un raspuns de hai sa ma bag in seama. Acu ca esti mare crestin si ca ai o relati buna cu Dumnezeu, nu trebuie sa-ti bati joc de nimeni, ca, cam asa e cu credinta, face oamenii mai buni, sau asa cel putin ar trebui
1)Esti analfabet, nu am inteles mai nimic din ce ai scris.
2)Nu am citit comentariile, ce am scris a fost o "inspiratie" de moment.
3)E Craciunul, te bate Doamne-Doamne daca jignesti.
4)Incearca sa nu te mai bagi in seama, nu iti iese, mai ales pe internet.
Sanatate!
Daca analfabet inseamna ca nu merge bine tasta eeeeeeee ai o problema generala grava, inspiratia e a altcuiva, sau acum vrei sa-mi spui ca tu acum 5 minute ai scos acel proverb, craciunul e de ****, si primul care s-a bagat in seama esti tu, deci sfatul tau sper sa-ti foloseasca. Sanatate si tie la cap
Stii ce urasc eu? Faptul ca in Romania se comercializeaza tastaturi proaste.Nu,nu am o problema grava, doar urasc analfabetii care vor sa para "jm3k3ri".
Bine, da nu e bine sa crezi asa ca smecheri is aia care se ocupa cu smecherii iar eu daca nu ma ocup inseamna ca nu am cum sa par si neavand cum sa par inseamna ca ai impresii proaste despre mine, de unde se deduce ca, gandesti prost. Pe de alta parte, te laudai ca nu citesti comentariile mele pentru ca nu esti interesat sa citesti ce scrie un analfabet, atunci ma intreb cum de esti pe subiect cu ce am zis, iar inspiratie de moment? Si daca totusi spunem, prin absurd ca ai citit, intelegand ce am vrut sa spun rezulta ca nu sunt analfabet, si acum ca ti-am demonstrat ca nu sunt analfabet du-te si linisteste-te ca problema ta, iti repet nu e legata despre analfabeti clar deoarece ti-am demonstrat, si repet, ca nu sunt, ci problema ta se afla la nivel mintal. Deci mai pe scurt eu nu ma dau smecher, nu vreau sa par, si faptul ca ai o problema cu analfabtii si smecherii e ok, dar de ce imi spui mie treaba asta, cand eu nu sunt nici smecher nici analfabet.
Am specificat ca nu am inteles mai nimic, dar totusi ceva am inteles, mai exact ceea ce am reusit sa comentez.
Imi pare rau, dar NU AI CE FACE, ai incercat sa pari smecher si nu ai reusit.Imi plac smecherii, dar cei destepti.(pleonasm)
Nu mai incerca sa dai in colturi analfabetul ramane analfabet!
P.S.: Cat ti-a luat sa scrii asta?
A fost o deducere logica simpla care pare ca te depaseste. Si repet, nu mai insista cu smecher ca nu ma includ. Si in fata cui sa par, in fata ta? Singuru motiv pentru care am continuat sa-ti raspund este ca imi place sa am ultimul cuvant, nu ca sa arat ceva cuiva, cu atat mai putin tie, nu-mi place deloc sa ma laud merg pe ideea ca cel dstept tace si le face. Si apreciez doar un lucru la tine si ala e ca ai aceeasi chestie ca mine, sa ai ultimu cuvant. de data asta cedez eu, ca discutia nu-si are rostul
Ma bucur, nici eu nu mai am chef sa ma contrazic degeaba...
Si biblia a fost inventata tot de om! Tot la concluzia mea ajungi.
Ce bucurie? Vă complaceți în minciună, neadevăruri.Sunteți orbi! Amăgiți veți rămâne în final!
1 dumnezeu nu omoara oameni, 2 asa cum tu iti respecti tatal si mama asa trebuie sa il respecti pe dumnezeu! dumnezeu inseamna: iubire,iertare,smerenie,bunatate,ajutor,doctor,... nu ura,crime,supunere,asuprire, etc! spui de ucidere deoare ce ai auzit de cruciade! ei bine daca stii imparatul a avut un vis, in care trbuia sa mearga la razboi cu sf cruce pe uniforme, cand de fapt era doar o nalucire a satanei, facandul sa ucida in numele domnului, si astfel a avut un impact negativ asupra crestinismului deci mai invata! doamne ajuta!