Aaa inca ceva! daca tu zici ca dumnezeu nu exista, atunci satan dc ar exista?:O esti complet rupt de realitate!
Interesanta intrebare dar se vede ca nu ai citit mai nimic despre Dumnezeu. Gandeste ca dac Dumnezeu ar fi fost creeat de om de ce nu l-ar fi creeat omul pe placul lui?
Adica un dumnezeu total iertator care sa ne permita orice sa nu ne interzica atatea lucruri. Dumnezeu exista el este infinitul si tot ceea ce este e chiar langa tine dar omul nu poate accepta idea de infinit el cauta mereu un raspuns un inceput sau un sfarsit care nu exista. Inceputul si sfarsitul sunt termeni umani. Sfatul meu nu mai pune atatea intrebari si vei avea o viata linistita probabil esti o persoana foarte agitata cu multe multe intrebari. Omul nu a creeat nimic el a descoperit. Teoria relativitatii a lui Einsteine ea exista si inaine sa o descopere geniul nebun. In orice grup spiritual mai complex nu neaarat crestinism vei invata ca nu exista un inceput sau un sfarsit bafta poate o sa iti gasesti linistea cu timpul.
Satan există! RĂUL există! Peste tot întălnești crime, războaie, boli, violuri ș.a.m.d.Satan le dirijează! dumnezeul vostru inventat nu este decât un loc de refugiu! Ha ha ha, răul va triumfa!
See you in HELL!
Mi-am găsit de mult liniștea slujindu-l pe Satan! Bwhahahahaha!
Hai ca esti haios ba am ajuns la concluzia ca ai vazut prea multe filme, si inca esti virgin mai ai de trecut prin multe pana o sa iti dai seama!
Iar eu am ajuns la concluzia că ești un dobitoc! Un prost, un idiot, un cre(ș)tin.Nu ești în stare să-ți susții punctul de vedere, nu ești în stare să dai o explicație logică!
Jet.
Nu este adevarat.Adevarata pace vine de la Dumnezeu si ea continua in eternitate.La tine insa se va sfarsi in iad!