| LeGrandSatan a întrebat:

Am ajuns la concluzia că toate religiile de natură spirituală sunt invenţii ale omului! El a creat un întreg sistem de dumnezei neavând la îndemână decât propriul său creier trupesc.Şi fiindcă el are un ego al său pe care nu şi l-a acceptat, acesta l-a externalizat în ceva mai mare, de ordin spiritual, pe care l-a numit dumnezeu. Dumnezeu poate face toate lucrurile care omului îi sunt interzise. Astfel el poate ucide oameni, poate face minuni prin care să-şi gratifice voinţa, să aibă un control asupra tuturor fără vreo responsabilitate etc. Dacă omul are nevoie de un dumnezeu el recunoaşte acest dumnezeu, închinându-se astfel unei entităţi inventate de către fiinţa umană.De aceea El se închină omului, care a inventat acest dumnezeu.Nu este prea sensibil să se închine unui dumnezeu pe care el l-a creat, în acord cu propriile sale nevoi,unuia care reprezintă în mod desăvârşit partea trupească şi sufletească a fiinţei umane, adică puternica idee de a inventa un dumnezeu, care să fie în prim-plan? Dacă omul a insistat în a-şi externaliza adevăratul sine sub forma lui dumnezeu, atunci de unde vine frica faţă de sinele său, frica de Dumnezeu? De ce se închină sinelui său şi îl laudă ca pe dumnezeu? De ce, externalizând pe dumnezeu, se angajează într-un ritual şi în nişte ceremonii religioase în numele său? De ce? De ce? Houu! Houu!

Răspuns Câştigător
| Duucu a răspuns:

Da-mi si mie, vad ca e bun tare vinul.

38 răspunsuri:
| danyonly a răspuns:

Aaa inca ceva! daca tu zici ca dumnezeu nu exista, atunci satan dc ar exista?:O esti complet rupt de realitate!

| Duucu a răspuns (pentru LeGrandSatan):

Dafuq laughing

| briana a răspuns:

Interesanta intrebare dar se vede ca nu ai citit mai nimic despre Dumnezeu. Gandeste ca dac Dumnezeu ar fi fost creeat de om de ce nu l-ar fi creeat omul pe placul lui?
Adica un dumnezeu total iertator care sa ne permita orice sa nu ne interzica atatea lucruri. Dumnezeu exista el este infinitul si tot ceea ce este e chiar langa tine dar omul nu poate accepta idea de infinit el cauta mereu un raspuns un inceput sau un sfarsit care nu exista. Inceputul si sfarsitul sunt termeni umani. Sfatul meu nu mai pune atatea intrebari si vei avea o viata linistita probabil esti o persoana foarte agitata cu multe multe intrebari. Omul nu a creeat nimic el a descoperit. Teoria relativitatii a lui Einsteine ea exista si inaine sa o descopere geniul nebun. In orice grup spiritual mai complex nu neaarat crestinism vei invata ca nu exista un inceput sau un sfarsit bafta poate o sa iti gasesti linistea cu timpul.

| LeGrandSatan explică (pentru danyonly):

Satan există! RĂUL există! Peste tot întălnești crime, războaie, boli, violuri ș.a.m.d.Satan le dirijează! dumnezeul vostru inventat nu este decât un loc de refugiu! Ha ha ha, răul va triumfa!
See you in HELL!

| LeGrandSatan explică (pentru briana):

Mi-am găsit de mult liniștea slujindu-l pe Satan! Bwhahahahaha!

| danyonly a răspuns (pentru LeGrandSatan):

Hai ca esti haios balaughing am ajuns la concluzia ca ai vazut prea multe filme, si inca esti virginlaughing mai ai de trecut prin multe pana o sa iti dai seama!

| LeGrandSatan explică (pentru danyonly):

Iar eu am ajuns la concluzia că ești un dobitoc! Un prost, un idiot, un cre(ș)tin.Nu ești în stare să-ți susții punctul de vedere, nu ești în stare să dai o explicație logică!
Jet.

| EmaS a răspuns (pentru LeGrandSatan):

Nu este adevarat.Adevarata pace vine de la Dumnezeu si ea continua in eternitate.La tine insa se va sfarsi in iad!