| Pitbull305 a întrebat:

Am auzit, ca cine moare in saptaman mare este iertat de pacate si ajunge in rai.Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Nu este adevarat! pentru a ajunge in rai nu este nevoie neaparat sa mori in Saptamana Mare sau Saptamana Luminata, ci este nevoie sa duci o viata inchinata lui Dumnezeu, ascultand de Biserica! o zi buna si Sarbatori fericite!

15 răspunsuri:
| CristiBahne1998 a răspuns:

Nu

| L33TmicrovoltsGame a răspuns:

Nu e asa:Cel care va da coltul in ziua mare va fi spalat de toate pacatele si va deveni un sfant.

| Allrc24 a răspuns:

Nu scrie nicaieri asa ceva in Biblie.este o superstitie

| unbaiatanonim a răspuns:

Nu ajunge nicaieri, dumnezeu nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa zice lumea. eu nu cred.

| shakira_7119 a răspuns:

Nuhappyca daca moare cel mai mare criminal in saptamana mare iti inchipui ca va fi pedepsit pffff

| EmaS a răspuns:

Unde ai auzit?

| sabin89 a răspuns:

Mai am un singur dor: Sa mor in saptamana mare.

| madalina2222 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic eu cred ca este doar un mit fiindca nu e scris asa ceva nici in biblie si nici intr-o carte sfanta eu n-am vazut ..intreaba preotul eu pot gresi

| MasterYoda a răspuns:

Da, dar putini au norocul asta...

| Hash001 a răspuns:

Ia incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adv daca ar ne-am sinucide toti in sptamana mare

| Saveryo a răspuns (pentru Făgăraş):

SIAS esti un impostor de c---t si cel mai penibil user TPU. Nu te ofensa daca daca vrei sa'mi dai replica haide la Brigada Mobila Gheparzi la Cluj.

| Făgăraş a răspuns (pentru Saveryo):

De ce sa ma ofensez? imi face deosebita placere sa aud cuvinte de lauda la adresa mea!

| Aannooonniimm a răspuns:

Eu stiam ca daca mori in saptamana mare(pastelui) o sa fi in intuneric pe lumea cealalaltacrying(((