Eu prefer sa nu mai beau.Este hotararea mea personala. Daca Domnul Isus a spus ca nu mai bea must pana ce il vom bea impreuna in Imparatia lui Dumnezeu.Atunci si eu pot.
Da domnu a baut vin ema
Fa si tu vin din apa si atunci beau si eu cu tine un pahar.OK?
Am crezut si eu o data in dumnezeu dar m-am maturizat mai ales ca ma uitam la documentare astronomice apoi stintifice apoi l-am descoperit pe darwin am si eu o teorie propie un lucru bun nu poate face o lumea cum este a noastra
Domnul Isus spune ca il vom bea nou in Imparatia lui Dumnezeu.Cred ca este vorba de must.Ma rog, poti sa spui si vin.Nu ma intereseaza.Prefer sa beau un suc natural.
Io ce sa-ti fac, atunci beau must.
Vad ca tu faci aici propaganda.Nu este postarea mea.Nu mi-ai cerut permisiunea.Stiai ca comiti o infractiune?
Mi-ai cerut permisiunea ca sa postezi aceasta intrebare? Nu ai voi sa o faci publica, decat daca ai acordul meu.
Pff, foarte interesant și captivant, n-am citit până la capăt. Puteai întreba pur și simplu care e părerea noatră despre consumul de alcool, nu să dai "n" citate din Biblie. Hmm... eu n-am nici o părere, dar nu-s împotriva consumului, cine vrea să bea/să se îmbete, s-o facă, nu am nici o problemă cu asta.
Și dacă Ema îți zice să te arunci peste-un pod, o faci? Ce te doare pe tine ce spune Ema? Neinteresant.Deci... ce bem?
Ma amice de ce isi pierzi timpul cu crestini serios? viata e scurta mai bine vezi un documentar stintific http://documentare.digitalarena.ro/religulous/ isi recomand
Nimic eu am o alta gandire nici nu ma pot gandi/ sincer pur si simplu nu pot crede in povesti crestine
Eu is de acord sa bem dar cu minte nu pentru ca ne pedepseste nu stiu ce zeu dar face rau la buzunar si organism in plus cu bautura nu ajungi nici unde in viata trebuie sa strangi banul nu sal cheltui banul este dumnezeu nostru a tuturor
Vinul e bun prelungeste viata e dovedit am vazut pe discovery
Am o noua teorie cum ca religia e o atasare din cate stim omul se ataseaza de cam orice si provoaca depeendenta asa e si cu dumnezeu
DeProfundis99 întreabă: