"adevarul este ca biblia nu pomeneste extraterestrii"
O sa ramai surprisa sa afli ca personajul principal YHWH este unul dintre ei.
Slava este de fapt masinaria cu care se deplasa pe pamant.
Erau mai multi.Biblia ii numeste Elohim.
judecatori 11:24
Oare ce-ţi dă în stăpânire al tau Elohim, Chemoş, nu vei stăpâni? Şi tot ce ne-a dat în stăpânire al nostru Elohim, YHWH, înaintea noastră, noi să nu stăpânim?!
Zaharia 10:3 "Mânia Mea s-a aprins împotriva păstorilor şi voi pedepsi pe ţapi. Căci Domnul oştirilor Îşi cercetează turma, casa lui Iuda, şi o va face ca pe calul Său de slavă în luptă. "
Ezechiel 11:23 "Slava Domnului s-a înălţat din mijlocul cetăţii şi s-a aşezat pe muntele de la răsăritul cetăţii. "
Exodul 24:16 "Slava Domnului s-a aşezat pe muntele Sinai şi norul l-a acoperit timp de şase zile. În ziua a şaptea, Domnul a chemat pe Moise din mijlocul norului.
Exodul 33:18 Moise a zis: „Arată-mi slava Ta!"
Exodul 33:22 Şi când va trece slava Mea, te voi pune în crăpătura stâncii şi te voi acoperi cu mâna Mea până voi trece.
Exodul 40:35 "Moise nu putea să intre în cortul întâlnirii, pentru că norul stătea deasupra lui şi slava Domnului umplea cortul. "
Numeri 14:10 "Toată adunarea vorbea să-i ucidă cu pietre, când slava Domnului s-a arătat peste cortul întâlnirii, înaintea tuturor copiilor lui Israel. "
Numeri 16:19 "Şi Core a chemat toată adunarea împotriva lui Moise şi Aaron, la uşa cortului întâlnirii. Atunci, slava Domnului s-a arătat întregii adunări. "
Judecatorii 4:9 "Ea a răspuns: „Voi merge cu tine, dar nu vei avea slavă în calea pe care mergi, căci Domnul va da pe Sisera în mâinile unei femei." Şi Debora s-a sculat şi s-a dus cu Barac la Chedeş. "
Osea 9:11 "Slava lui Efraim va zbura ca o pasăre: nu mai este nicio naştere, nicio însărcinare şi nicio zămislire! "
Ezechiel 3:23 "M-am sculat şi m-am dus în vale şi iată că slava Domnului s-a arătat acolo, aşa cum o văzusem la râul Chebar. Atunci am căzut cu faţa la pământ.
Ezechiel 10:18 Slava Domnului a plecat din pragul Templului şi s-a aşezat pe heruvimi.
Ezechiel 10:19 Heruvimii şi-au întins aripile şi s-au înălţat de pe pământ sub ochii mei; când au plecat ei, au plecat şi roţile cu ei. S-au oprit la intrarea porţii Casei Domnului spre răsărit, şi slava Dumnezeului lui Israel era sus, deasupra lor.
Sa vad daca am inteles: pe o lista de hoaxuri ai gasit o informatie "deloc falsa, foarte adevarata"?
1. Care e intrebarea? Ce parere avem despre ce? Extraterestii? Biblie? Publicatiile din Polonia?
2.Biblia nu pomeneste nici despre pasta de dinti si cu toate astea ea exista...din ce motiv credeti voi crestinii ca o carte veche de vreo 2000 de ani contine "adevarul" absolut despre lume?