| AlleXandra28 a întrebat:

Am citit pe net niste chestii... care m-au pus un pic pe ganduri... intrebarea e : S-a nascut satana sau nu? straight face

17 răspunsuri:
| MaTrIx8378 a răspuns:

S-a nascut in capu ' tau;-s

| PinguinuL a răspuns:

Lucifer e steaua diminetii, alungat din rai.
Fucktard.

| PreaSfintitu a răspuns:

Satana nu exista, Dumnezeu nu exista si nici alt zeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine de cine vb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca e in iad? e viu sau mort? in iad e cineva viu?

| torsi a răspuns:

S-a nascut Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atat de convins esti l-ai vazut real pe dumnezeu?

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da satana este fratele geaman al lui isusu care s-a nascut mort la o zi dupa, pentru ca maritza nu si-a dat seama! cel putin asa am invatat la socola, pardon scoala!

| m3m0 a răspuns:

Nu stiu, cica a fost un inger cre s-a opus lu D-zeu si si-a creeat lumea lui, att jtyu

| GyeBaek a răspuns:

Poate de referi la Antihris.Asta nu se stie daca so nascut.

| DrunkenRat a răspuns:

Depinde, nu neaparat 'nascut', mai mult 'creat'.

| alexhandsport a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu dar cred in El si cred in Iisus... Dumnezeu e totul pentru mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexhandsport):

Sa stii ca eu sunt de acord cu libertatea de religie n-am nimic impotriva doar eram curios

| Varahil a răspuns:

Nu, nu s-a nascut. La inceput a fost creat inger de D-zeu, si avea foarte multe calitati. Dupa aceea, dandu-si seama cat e de inzestrat, s-a gandit ca i-ar sta bine sa fie el, in locul lui D-zeu. In momentul acela, s-a produs in el o schimbare. In mintea lui, el s-a separat de D-zeu. In speta, s-a separat de Lumina, si a devenit intuneric. S-a separat de bunatate, si a devenit rautatea prin excelenta. A dobandit toate atributele raului, intunericului, mizeriei, nefericirii, minciunii, inselaciunii, prin separarea de Stapanul cel bun, drept si adevarat, pe care era dator sa-L slujeasca.

| Archdaemon a răspuns:

Satan este corect el e primul inger...cum sa se nasca?

| Annie2498 a răspuns (pentru torsi):

Dumnezeu nu trebuie sa se nasca. Dumnezeu a fost din totdeauna si v-a ramane pentru totdeauna. El este vesnic.

| AlleXandra28 explică:

Bine, rolling on the floor) nu ' satana' sau 'satan' rolling on the floor la antihrist ma refeream. rolling eyes...

Întrebări similare