Da, o bucată de ceramică cu nişte mâzgălituri pe ea dovedeşte că toate aberaţiile biblice sunt nişte adevăruri absolute.
Cu ce alte scuze şi penibilităţi au de gând să vină propagandiştii religioşi?
Pai nu sant propagandisti mai gica contra..sant cei ce stabilesc adevaruri istorice.sant oameni care nu cred pana nu cerceteaza sant cei ca tine.nu o dati pe dupa cires ca nu tine.ori nu va tine pana la sfarsitul veacurilor.asta dovedeste ca biblia si cele scrise in ea nu sant povesti ci realitati trecute, iar in biblie cele trecute arata spre cele viitoare.asta o spun eu ca crestin ortodox fiindca am auzit de la cei ca tine care nu cred pana nu sant convinsi.
Legat de existenta celor doi regii nu am nici un comentariu, eh s-a dovedit ca macar ceva din biblie nu e basm.
Există nenumărate descoperiri arhiologice care demonstreză veridicitatea diferitor relatări biblice. Dar pentru a le accepta trebuie să ai şi o stare corectă a iminii, nu doar dovezi convingătoare. Matei 11:25
"Daca Petrovici are dreptate, aceasta este dovada ca evenimentele relatate in Vechiul Testament au fost consemnate pe masura ce aveau loc, nu cu sute de ani mai tarziu, cum credeau pana acum istoricii."
"Anumite" evenimente, domle reporter. Ca altfel deducem ca Adam a inscriptionat Geneza in timp real, pe frunza dintre picioare.
Dumnezeu rusineaza pe necredinciosi chia prin descoperirile stiintei.
Slavit sa fie Numele Lui!
Nu este relevant.
Oricine ar fi putut sa scrijeleasca literele acelea pe bucata de ceramica.
Nu mai cred nimic in ziua de azi asa cum vine pe tava.
Si inca ceva: nu are cum sa fie document istoric biblia pentru ca sunt descrise niste fapte ciudate acolo, care nu s-ar intampla in realitate in chip logic.
"In concluzie Biblia poate fi considerata ca fiind un document istoric, care consemneaza fapte reale, nu povesti.", da, un document istoric e, lucrurile simple erau spuse cum erau, cele mai complicate erau interpretate de minti primitive, bineinteles ca interpretarea era una primitiva, ca de exemplu: "Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor."
Am tot vazut, auzit si citit stirea de vreo 2 zile si ma bufnea rasul cand ma gandeam ca daca descopera oamenii de stiinta ceva care confirma ceva din biblie, hoooopaaa, e adevarat, daca aceiasi oameni descopera ceva ce infirma ceva din biblie, "huuuuo, inselaciune diavoleasca".
SmileyesotulmeusecretLOL întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: