| mentholinks a întrebat:

Am descoperit ca Dumnezeu e chiar locul unde te afli, oriunde te-ai afla chiar daca meditezi si daca esti sincer cu tot ce are legatura cu tine reusesti sa comunici cu El. Eu va propun sa incercati acest lucru si sa-mi spuneti ce rezultate ati obtinut. Daca doriti sa aflati mai multe despre acest subiect contactati-ma prin pm?

5 răspunsuri:
| RespiraSiInspira a răspuns:

Il cunosti cumva pe Jaden Smith?

| sublime89 a răspuns:

Eu am descoperit altceva, si anume ca daca incerci sa vorbesti cu d-zeu, de fapt vorbesti cu propria ta persoana. Presupusa conversatie are loc doar in mintea ta afectata de un grad ridicat de autosugestie. Cu alte cuvinte, te pui singur in situatia penibila de a crede in ceva nascocit chiar de imaginatia ta. Te rog sa-mi demonstrezi ca nu-i asa.

| KhludCiprian a răspuns:

Deci Dumneze e în infecții și în microbi, e în radiații ce îți dau cancer, și după ce îți dă ție și omenirii boli, foamete dar nu numai ție, ci și animalelor și plantelor, la final el vrea să comunice cu tine.

De ce ai vrea să comunici cu așa un monstru?

| suffarstar a răspuns:

Dumnezeu nu poate fi nimic exterior. Chiar si termenul " dumnezeu" este pueril si este tare departe de vreun sens mistic.

Întrebări recente