Tu crezi ca 100% din oamenii de stiinta din lumea asta sunt prostii cand afirma ca nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu?
asa zisele clipurii cu propaganda crestina pleaca cu afirmatia credeti dar nu cercetati aia nu-i stiinta, baza stiiintei e cercetarea nu credinta in basme, adevarata teorie a evolutiei acceptata de oamenii de stiinta e pe blogul meu
Nu stiu daca sunt atat de importante dovezile. Mai mult o predispozitie interioara. Pentru cine nu-i interesat poti sa aduci mii de dovezi.
Intr-unul din clipuri spune ca gigantii au "pacatuit" cu reptilele si fiarele... Deci am ras atat de tare cand am citit aia. Adica... dupa ce scrie in video-ul ala chestia e asa: Inger+Femeie=Gigant, Gigant(10m)+Cangur(1.70)= T-rex (12m); Mda.
Ai o bere... uite un punct de plecare pentru fimul cu elodia
http://www.bestgore.com/hanging/decomposing-woman-found-hung-romania/
Frate,vezi fosilele? Vezi dovezile? Raspandirea ateismului a fost planul comunistilor.
Ai vazut fosilele gigantilor? Uite, aceia sunt.
De unde nu stii ca acei uriasi erau uriasi de gheata si ca asta afirma existenta lui Odin?
O da! sigur!? Eu as spune ca a fost vina crestinismului.
Crezi ce vrei, eu iti spun adevarul.Tu crede-l pe al tau daca vrei, eu il cred pe cel adevarat.
DeProfundis99 întreabă: