Da, si cand vor aparea pitici verzi cu ochi bulbucati o sa zici "D-zeu a vrut sa apara viata pe alta planeta si acum vor veni ca sa eradice necredinta! Oamenii si-au construit vapoare, nu mai merge cu potopul. Trebuie invazie! "
Umple-ti-as frigiderul de indogmat 'habnotnic', sunteti atat de subiectivi incat nici voi nu mai stiti ce-i adevarat si ce-i simbolic.
"ca tu ca sa te nasti ai avut o sansa la 200 de milioane",
- orice variantă era câştigătoare, fiecare din cele 200 de milioane... nu e nimic suprinzător...
- nu s-a aşteptat nimeni să mă nasc eu, nu a pariat nimeni pe asta. Comparaţia nu are relevanţă...
- dar ca să apară în mod "accidental" viaţa, exista o singură ("una singură") şansă din 100000000... (cu 123 de zerouri)!
- Dacă numărul aproximat al tuturor atomilor (!) din univers este de doar 1 urmat de 80 de zerouri (faţă de 123), fă diferenţa şi apoi imaginează-ţi probabilitatea respectivă înainte să mă întrebi de ce eu nu eu personal nu cred în această "imposibilă şansă"!
- Rezultatele survin în urma unor calcule ce au avut la bază criterii riguroase prezentate mai sus.
Daca mai vad o singura daca copy-paste-ul asta de la tine o sa am grija sa ti-l taxez grav.
Inteleg ca esti indogmat de cand te stii, dar chiar asa ma?! sa nu poti reformula o idee? Pana si ema la varsta ei poate!
Eu cred ca da...si eu daca m-as afla intr-un post de conducere din romanica as pleca crestin.
DeProfundis99 întreabă: