Si eu am patit de cateva ori in timpul somnului sa imi vibreze corpul si sa nu ma pot misca, am incercat sa urlu si nu am putut.Am incercat sa imi dau palmi si nu am putut caci eram tinut cumva in pat.
Dupa care am visat chestii care s-au intamplat intr-un anumit fel peste cateva zile. Evident, imi era putin frica sa dorm caci poate pateam ceva.Prima data a fost foarte infricosator, am simtit ca ma zguduie ceva/cineva.
Profa de antreprenoriala a patit ceva asemanator cu tine.Se vedea deasupra corpului si era constienta.
A mai fost si un caz de moarte clinica pe la noi. Tipul a vazut chestii interesante.
Mama unei prietene de a mamei mele a vazut Moartea langa ea, aici nu prea stiu detalii.Nu am intrebat-o personal, ar trebui sa o fac.
Acum, ce ai patit tu poate ca e dedublare astrala.
Cred ca sufletul tau a iesit din corp si a umblat putin prin unele locuri.
Asa ceva exista si unii nu cred pana ce simt pe pielea lor.
O zi buna!
Am avut si eu aceiasi experienta doar ca nu atat de rea. O intrebare: esti ateu? daca da e e vident ce ti sa intamplat...iti voi spune dar mai intai raspunde-mi
Am fost credincios.Pana sa incep sa bag bani la ruleta si sa castig.Atunci imi puneam pariuri cu diavolul in gand si imi faceam promisiuni.Castigurile tot veneau.Intr-un final nu am mai crezut in nimic cazand intr-o depresie severa si devenind dependent de singuratate, alcool si femei. Dumnezeu? Din moment ce faceam pariuri cu diavolul, nu cred ca eram ateu.Totusi Dumnezeu era lasat in spate.
Ii spune decorporalizare. Exista articole si documentare despre asta.
Poate se intampla atunci cand esti intr-o stare de oboseala cronica,sau atunci cand esti intre vis si realitate.
Oricum e o stare foarte ciudata si dusa la extrem, exact ca o transa,da.
Subconstientul poate a actionat in favoarea ta la cerere, chemand forta cea mai puternica pe care tu o simti a fi, in cazul tau fiind dumnezeu care sa-ti ofere protectie intr-un moment confuz pentru tine, sa-ti ofere o cale de iesire.
In nici un caz preotii nu te vor crede, ei nu cred in paranormal, in ezoteric. Gresesti daca te duci la ei.
Cel mai indicat ar fi un psiholog care sa-ti explice, poate ai probleme de concentrare sau insomnii? sau probleme afective...
Sau un parapsiholog.
Nu cred ca are legatura cu bunica ta pentru ca nu e amintita.
Interesanta experienta. Observa in ce conditii se intampla, doar noaptea, atunci cand esti foarte obosit etc.
Am experimentat la ora 2:30 {inceputul pastelui} calatoria astrala.Eram constient de vreo 2 minute de faptul ca sunt treaz.Vedeam toata camera si cand am realizat ca de fapt dorm si am ochii inchisi m-am speriat destul de rau.O vibratie puternica am simtit si inima imi sarea din piept.Adrenalina la maxim si atunci am auzit un sunet ca atunci cand aprinzi soba{flacari puternice}
Pana aici ai descris perfect, dar de obicei, starea asta apare prima data, iar daca nu ai un corp astral format calumea, nu te poti deplasa foarte mult. De obicei dupa starea asta, te sperii si te trezesti pentru ca 1) nu poti controla frica aia, 2) cand te deplasezi cu vibratia aia, iti trebuie vointa. E un efort care consuma energie. Apoi iar, cand apare prima oara, multi oameni nu vad nimic, doar simt vibratia aia si se sperie. Ca sa vezi ceva iti trebuie iar un timp de antrenament.
Deci, tind sa cred ca ai inventat de la "lumina albastra de neon", dar nu bag mana in foc Mai e posibil sa fi adormit la loc si sa fi inceput sa visezi iar inconstient.
"De ce l-am rugat pe Dumnezeu sa ma salveze? Asa am simtit nevoia.De ce?" pentru ca tu crezi prea tare ca el exista, si daca el exista crezi ca exista si diavolul pe care il faci responsabil de orice rau pe care il simti, in momentul respectiv simteai ceva rau.
Ia zi-mi ceva, ai vazut lucruri pe care nu le-ai mai vazut nicaieri?
L-ai rugat sa te salveze de a iti pierde mintile, din cauza ca ti-se intampla ceva ciudat si nu puteai sa te mai echilibrezi sufleteste, pana te-a luat si panica. Mai ai o intrebare pe subiect? Pericolul de iti pierde mintea, adica sa folosesti creierul in dauna lui, e real.Sufletul, utilizatorul de creier, are reperele lui de suportabilitate.Cand nu mai suporta ceva foloseste instrumentele gresit.
Nu neaparat. O sa spun diferenta teoretica dintre un om cu 4 corpuri si unul normal. La omul normal, totul se intampla in viata, pe cand la unul care are cele 4 corpuri create, el nu se mai poate schimba in functie de exterior.
In primul caz, avem: Corp care lucreaza sub influente externe --> Dorinte produse de catre corp --> Ganduri produse de dorinte --> "Vointe" diverse si contradictorii produse de dorinte.
In al 2-lea caz, al unui om cu 4 corpuri, (care se mai numesc si Astral, mental, cauzal) avem un Eu, o constiinta si o vointa permanenta --> Functii de gandire supuse constiintei si vointei --> Puteri emotionale si dorinte supuse gandirii si inteligentei --> Corp care asculta de dorinte sau emotii supuse inteligentei.
In primul caz, cele 3 functii depind de corpul fizic si de influentele exterioare pe care el le primeste. Dorintele sau aversiunile "eu doresc", "eu nu doresc", "imi place", "nu-mi place" - adica functiile care ocupa locul celui de-al doilea corp (corpul astral) dedpind de socuri si de influente intamplatoare. Gandirea, care corespunde functiei celui de-al 3-lea corp, este un proces total automat. El nu are decat dorinte si ceea ce se numeste "vointa", puternica sau slaba nu este decat permanenta mai mica sau mai mare, a dorintelor si poftelor sale.
In al 2-lea caz, automatismul corpului fizic depinde de influenta celorlalte corpuri. In locul dorintelor si a activitatilor contradictorii, exista un singur Eu, intreg, indivizibil si permanent; exista o individualitate care domina corpul fizic si dorintele sale si poate triumfa asupra respingerilor si a rezistentelor sale. In locul unei gandiri mecanice exista constienta si o vointa care nu izvoraste din diversele dorinte (adesea contradictorii) ci izvorata din constiinta, si guvernata de individualitate sau de un Eu unic si permanent. Numai aceasta vointa poate fi numita libera pentru ca este independenta de intamplare si nu poate fi alterata sau dirijata din afara.
Acestea sunt caracteristicile unui om cu 4 corpuri, care poseda de asemenea si alte puteri pe care nici nu li pe putem imagina, calitati pe care noi in marea noastra inconstienta si ignoranta ni le atribuim deja.
Acum, corpurile astea se creaza in felul urmator: Sa ne imaginam un vas, sau o retorta plina cu diferite pulberi metalice. Intre aceste pulberi, care sunt in contact unele cu altele, nu exista niste relatii definite. Fiecare schimbare accidentala a pozitiei retortei modifica pozitia relativa a pulberilor. Daca scuturi retorta, daca o lovesti cu degetul, atunci pulberea care se gasea sus poate sa ajunga la fund, la mijloc si invers. Nu este nimic permanent in situatia relativa a acestor pulberi si, in aceste conditii, nici nu poate fi ceva permanent acolo. In orice moment noi influente pot modifica pozitia particulelor care se gaseau sus si pot face sa vina in locul lor alte particule, de natura absolut opusa. Aceasta este o imagine fidela a vietii noastre psihice. E imposibil sa stabilesti relatiile reciproce ale pulberilor care se gasesc intr-o asemenea stare.
Dar ele pot fi topite si natura lor metalica face operatia posibila. In acest scop, sub retorta, se poate aprinde un foc special, incalzindu-le si facandu-le sa fuzioneze unele cu altele. Astfel topite, pulberele se gasesc in starea de compus chimic. De acum inainte, ele nu mai pot fi agitate tot la fel de usor ca in prima stare, de amestec mecanic, cand era suficient un usor soc pentru a le separa si a le face sa-si schimbe locul. Aceasta este imaginea formarii celui de-al 2-lea corp, sau corpul astral. Focul, gratie caruia s-a obtinut topirea, este produsul unei "frictiuni" care la randul ei este produsul luptei din om, dintre "da" si "nu". Daca un om nu rezista niciodata niciuneia dintre dorintele sale, daca el este in acord cu ele, daca le maguleste, ba chiar le incurajeaza, atunci in el nu va exista niciodata vreun conflict interior, niciodata "frictiune" si nici foc. Dar daca, pentru a atinge un scop propus el se lupta cu dorintele care apar in calea sa, el creaza in acest fel un foc care va transforma gradat lumea lui interioara intr-un Tot.
Compusul chimic obtinut prin topire poseda anumite calitati, o anumita greutate specifica, o anumita conductibilitate electrica, etc. Aceste calitati sunt caracteristice substantei la care ne referim (calitati care nu existau in prima faza). Daca o prelucrezi intr-un anume fel, numarul caracteristicilor sale poate fi marit, adica i se pot da aliajului proprietati noi, care nu-i apartineau la inceput. Ar fi posibil sa-l magnetizezi, sa-l faci radioactiv, etc. Procesul prin care aliajului ii pot fi date proprietati noi corespunde procesului de formare a celui de-al 3-lea corp, ca si dobandirea unei cunoasteri si a unor puteri, cu ajutorul acestui al 3-lea corp.
Cand al 3-lea corp a fost format si a dobandit toate proprietatile, puterile si cunostintele care-i sunt accesibile, mai ramane problema de a le fixa. Printr-o munca speciala, pe care cele 3 corpuri trebuie s-o faca impreuna, caracterele dobandite pot fi transferate in proprietatea permanenta inalterabila a celui de-al treilea corp. Procesul de fixare corespunde procesului de formare a celui de-al 4-lea corp.
Atat timp cat cele 4 corpuri ale sale n-au fost dezvoltate in intregime, niciun om n-are dreptul sa fie numit Om, in sensul deplin al acestui cuvant. Astfel, omul adevarat poseda numeroase proprietati pe care omul obisnuit nu le poseda. Una din aceste proprietati este nemurirea. (Nu nemurirea corpului fizic) ci al lui insusi ca total de corpuri. Toate religiile, toate invataturile antice aduc aceasta idee ca prin obtinerea celui de-al patrulea corp, omul obtine nemurirea, iar ele indica sau ar trebui sa indice caile care conduc la obtinerea celui de-al 4-lea corp.
In concluzie, formarea corpurilor este o munca cu toate dorintele, emotiile si gandurile omului. Ele trebuie puse in ordine si omul trebuie sa se chinuie, la inceput, sa nu le mai permita sa fie asa de haotice si influentabile.
Nu exista calatorie astrala, asa ca ai avut halucinatii si ar trebui sa consulti un psihiatru.
Ai descris destul de bine experienta dar mai lipseste ceva.
Este doar o simpla iesire constienta a corpului astral.Se intampla in fiecare noapte dar inconstient.
Este primul pas catre autocunoastere. Daca faci atata caz de o iesire constienta in astral ce o sa mai zici ce urmeaza dupa?
Hmmm parca nu credeai in asa ceva... ce ai scris tu acolo sus zici ca e un poveste.
O experienta ce ai patit tu nu chiar. dar experienta in calatorie, da! Desigur de pasti mi sa ivit sa am o alta experienta.
Este foarte periculos sa iesi din trupul acesta.Am citit o carte in care autoarea povestea ca a avut o experienta in care a reusit sa iasa din trup si ca a intalnit entitati si stia ca i se poate taia firul vietii, si a decis ca sa intre in trup.
Acum zboara la un psiholog... sa te-aduca inapoi in trup, la realitate, ca ai zburat si experimentat destul printre astri. Poate ti-o fi ramas vreun corp pe acolo din cele patru cu care esti caracterizat de unii...
Parerea mea este ca ai fost marcat de moartea bunicii tale. Moartea ei ti-a provocat gandirea, iar ea slabiciunile - frica, mustrarile de constiinta. Orice vis este provocat de gandirea si sentimentele intense traite de om.
P:S: La ce aveti voi credinciosii in cap nici nu ma mira "experimentarile" voastre.
Exista calatorie astrala si tu o faci in timpul somnului. La unii oameni ea se poate realiza si in stare de constienta. Este decorporalizarea. iesirea constiintei din trupul fizic.
Nu implica psihiatru in nici un caz. Nu are legatura cu psihiatrul.
Ce e asa ciudat?
Daca nu e gluma atunci e de plans, pacat ca in secolu 21 vorbesti ca o persoana de acum mii de ani cu toata stiinta asta mie personal mi-ar fi rusine sa scriu asa ceva
o intrebare poti dovedi cea ce afirmi?
daca poti dovedi prin metoda stiintifica am sa te cred daca nu minti, asa functioneaza ratiunea si logica
Este destul de ciudat. Stii, exista minuni, draci, spirite, case bantuite, sunt care stiu viitorul, sunt care vorbesc cu mortii, cu extraterestri, etc, etc. Dar cum demonstreaza, de ce i-as crede?
"Este decorporalizarea. iesirea constiintei din trupul fizic." - Cine zice asta si cum demonstreaza? Este un fel de a zice: Exista suflet!
Eu unul ma indoiesc foarte tare...
Am citit cu multi ani in urma aceasta carte, mi s-a parut extrem de interesanta, autoarea Il cauta pe Dumnezeu in bioenergie, in yoga, in tot felul de practici care de care mai periculoase si in urma mai multor experiente ea se intoarce la Dumnezeu. Cartea se numeste:,, Crestinismul in noua era,, Elena Reinerth.
http://www.resursecrestine.ro/dev.php/carti/index-autori/elena-reinerth
Sunt multe relatari ale celor care au experimentat starea asta mai speciala, eu cred ca se poate trai. Nu te-ai aflat niciodata intre vis si realitate cand creierul facea doua lucruri deodata :visa (visul se desfasura pe o parte) si erai constient, erai "treaz" auzeai zgomotele din casa, dinafara.
Mi s-a intamplat de 1-2 ori in viata, e foarte vag si confuz.
Tind sa cred ca exista suflet. Il simt de multe ori.
Ce-ti produce tie cel mai inalt sentiment trait vreodata, cel mai pur si mai intens trait vreodata? Ce ti-l produce?
Eu am practicat de 2 ori calatorii astrale.
Nu am patit niciodata nimic rau.Singurul lucru ''naspa'' a fost cand am simtit o usoara presiune pe piept.
Calatoriile astrale sunt lucruri placute nu pot intelege de ce tu ai avut probleme.
1.Te-ai asigurat ca esti legat de trup de o mica linie luminoasa?
2.Cum ai ajung la concluzia ca a fost o calatorie astrala?
3.Ai facut ceva antrenamente mai intai?
Pentru a te trezi trebuie sa-ti poruncesti cu destula convingere si incredere asta, in momentul in care ai strigat din rasputeri ai fost plin de incredere si foarte convins de cea ce vrei.
Mi-ai pus 3 intrebari care m-au terminat. Legat de trup? Antrenamente? De ce nu ma poti ajuta aici putin? Argumenteaza-mi tu ca eu nu m-am antrenat niciodata in asa ceva.Macar da-mi un documentar ceva acolo.Am scris si eu pe net ce am trait si am ajuns la dedublare si calatorii astrale.Atat stiu.Acum ajutati-ma voi *(
Asta inseamna dedublare astrala? am patit si eu...