Si eu am patit de cateva ori in timpul somnului sa imi vibreze corpul si sa nu ma pot misca, am incercat sa urlu si nu am putut.Am incercat sa imi dau palmi si nu am putut caci eram tinut cumva in pat.
Dupa care am visat chestii care s-au intamplat intr-un anumit fel peste cateva zile. Evident, imi era putin frica sa dorm caci poate pateam ceva.Prima data a fost foarte infricosator, am simtit ca ma zguduie ceva/cineva.
Profa de antreprenoriala a patit ceva asemanator cu tine.Se vedea deasupra corpului si era constienta.
A mai fost si un caz de moarte clinica pe la noi. Tipul a vazut chestii interesante.
Mama unei prietene de a mamei mele a vazut Moartea langa ea, aici nu prea stiu detalii.Nu am intrebat-o personal, ar trebui sa o fac.
Acum, ce ai patit tu poate ca e dedublare astrala.
Cred ca sufletul tau a iesit din corp si a umblat putin prin unele locuri.
Asa ceva exista si unii nu cred pana ce simt pe pielea lor.
O zi buna!
Am avut si eu destule si diverse vise, dar de ceva timp nu le mai bag in seama, nu-mi mai trezesc nici-un fel de interes sau curiozitate(de-ale explica), indiferent ce indica ele si indiferent cat ar parea ele de reale.
Eu cred ca sentimentele sunt provocate de creier. Sentimentele sunt senzatii... dictate de gandire. Care ar fi rolul sufletului tinand cont ca gandirea provoaca sentimentele?
"Care ar fi rolul sufletului tinand cont ca gandirea provoaca sentimentele? "
--Ma gandesc ca poate sentimentele sunt provocate de creier, produse de creier, acolo au sursa, iar sufletul ar fi receptorul responsabil cu primirea si reactia la energiile(sentimentele) aparute din creier.
Nu m-am gandit niciodata in sensul asta...
Dedublarea cred ca este atunci cand te plimbi prin oras de exemplu, vezi lumea (prieteni) iar ei chiar au fost acolo.
Ii vezi si de fapt tu esti pe pat, ca si mort.
Dupa care poti sa ii intrebi "Ai fost la magazin si ti-ai cumparat cutare lucru?" si el sa zica "Da, de unde stii?".
Minunat.
Pentru a ajunge la o dedublare astrala ai nevoie de antrenament.
Exemple de excercitii:
http://www.scribd.com/doc/69444353/Exercitii-de-Dedublare-Astrala
Da,in orce vis lucid...si oricine a practicat asa ceva a observat o lumina ce ii tine ''spiritul'' (daca vrei sa-i spui asa) legat de trup.Pentru ca nu esti mort si nu te desparti definitiv de corpul fizic.
Nu cred ca ai avut o dedublare astrala, daca te uiti peste excercitii este ceva relaxant precum meditatia(Yoga) sau alte practici ce te induc in transa precum cele Shamanice, calatoria astrala nu e legata de cosmaruri si lucruri ''ingrozitoare''
Psihologia spune ca din subconstient vin ideile noastre cele mai bune dar si cosmarurile cele mai temute.Eu practic si un excercitiu NLP care ajuta la ''deschiderea portiilor'' subonstientului si extragerea de acolo a energiei pozitive.
Documentaru iti face o idee despre calatoriile astrale:
http://youtu.be/b2dfsVj2M6M
(Cauta tu mai departe partea 2 sau 3)
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator...parca iesam din corpul meu si eram cumva incordata si nu ma puteam misca :(iar cand m-am gandit la Dumnezeu si m-am rugat a trecut totul.
http://www.descopera.ro/......ada-demoni
":visa (visul se desfasura pe o parte) si erai constient, erai "treaz" auzeai zgomotele din casa, dinafara.
Mi s-a intamplat de 1-2 ori in viata, e foarte vag si confuz."
Mie doar o data. Era, treaz, dar creierul inca era amortit, iar timpul se derula foarte repede parca totul se petrece intr-o fractiune de secunda. Surori mele i-se facuse rau, si mama m-a trezit sa ma duc sa chem pe cineva, dar nu m-am trezit bine si am mers pana la poarte si am cazut, cu greu m-am ridicat si am reusit sa urc scarile si sa intr-un in caza si am cazut pe langa masa, de mentionat ca toata actiunea mi s-a parut ca s-a petrecut intr-o factiune de secunda.
Visele au profunde semnificati psihologice, eu imi cercetez fiecare vis, deoarece s-ar putea sa gasesc detalii din viata mea pe care nu le-am dat atentie dar sunt importante.
E interesant sa-ti cercetezi visele si sa incerci sa le tii minte si analizezi
Eu nu am prea facut asa...