Trebuia să le pui la religie, dacă aveau un raft pentru religie.
( Ce crezi că alte religii sunt cu mult mai bune decât creștinismul, majoritatea religiilor sunt proaste.)
Eu nu am găsit nici o biblie la biblioteca din galaţi. Le-aş fi pus la basme populare
Pai chiar daca este fictiune, este o religie a secolului 21, in care multi oameni cred, deci atata timp cat mai exista oameni care cred in Dumnezeul crestin, ia va ramane la categoria religie.
Zi-le celor care inca n-au calcat intr-o biblioteca si nu stiu.Sa-ti spun de ce? Pentru ca e posibil sa te creada.
Pentru ca tu esti un prost, ateu si pagan! de aia ai fost dat afara, cap sec.
O să arzi în iad, tocmai ai încălcat una dintre cele 10 porunci ( Iubește-ți aproapele) și lui Dumnezeu nu-i place ce vede, deci dacă nu fugi repede să te spovedești o să arzi în iad. amin.
Nu sunt ateu. Sunt agnostic. Întrebă-l pe Dumnezeu (google) sau pe Sfânta wikipedia ce înseamnă aia.
)esti penibil/a.nu ma cunosti tu sa stii de cate ori ma duc eu la biserica
Dar nu contează de câte ori mergi la Biserică, Dumnezeu zice că degeaba mergi al biserică dacă încalci poruncile și dacă nu te spovedești ȘI-ȚI PARE RĂU arzi în iad.
Deci, îți pare rău pentru ce ai zis? Ar trebui să-ți ceri scuze dacă nu veri să arzi în iad.
Bla bla bla tampenii in comentarile de mai jos... sau sus nu m-am putut abtine sa nu te felicit. cand voi cei de mai sus puteti demonstra 80% din ce scrie acolo o sa ma apuc sa cred tot. succes
Au considerat ca faci misto de credinta de cele sfine iti bati joc etc cei drept asta e caterinca de care doar romani ar fi in stare. tare faza nota 10 important e sa crezi in Dumnezeu bafta ne mai anunt cad mai faci faze de genu esti tare