| Kazimir a întrebat:

Am fost dat afară din bibliotecă pentru că am pus toate bibliile la la categoria ficțiune. De ce? sad

22 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns:

Biblia e adevar nu fictiune

| MortemAeternum a răspuns:

Pai chiar daca este fictiune, este o religie a secolului 21, in care multi oameni cred, deci atata timp cat mai exista oameni care cred in Dumnezeul crestin, ia va ramane la categoria religie.

| LolitaLempicka a răspuns:

Pentru ca tu esti un prost, ateu si pagan! de aia ai fost dat afara, cap sec.

| AlexGDW a răspuns:

Bla bla bla tampenii in comentarile de mai jos... sau suslaughing nu m-am putut abtine sa nu te felicit. cand voi cei de mai sus puteti demonstra 80% din ce scrie acolo o sa ma apuc sa cred tot. succes

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ai facut un bine. De ce ai fost dat afara? sad

| Pralină a răspuns:

Lumea din zilele de azi, nu suporta adevarul no talking.

| harciog a răspuns:

Zi-le celor care inca n-au calcat intr-o biblioteca si nu stiu.Sa-ti spun de ce? Pentru ca e posibil sa te creada.

| dorne a răspuns:

Pentru ca esti un raton! cu placere

| FucktheSystem a răspuns (pentru LolitaLempicka):

O să arzi în iad, tocmai ai încălcat una dintre cele 10 porunci ( Iubește-ți aproapele) și lui Dumnezeu nu-i place ce vede, deci dacă nu fugi repede să te spovedești o să arzi în iad. amin.

| Andrei7520152 a răspuns:

Foarteee tare laughing)laughing) dmne cat am ras!

| Kazimir explică (pentru LolitaLempicka):

Nu sunt ateu. Sunt agnostic. Întrebă-l pe Dumnezeu (google) sau pe Sfânta wikipedia ce înseamnă aia.

| Woodenpints91 a răspuns:

Eu nu am găsit nici o biblie la biblioteca din galaţi. Le-aş fi pus la basme populare thinking

| MMihai a răspuns:

Trebuia să le pui la religie, dacă aveau un raft pentru religie.
( Ce crezi că alte religii sunt cu mult mai bune decât creștinismul, majoritatea religiilor sunt proaste.)

Răspuns utilizator avertizat
| LolitaLempicka a răspuns (pentru FucktheSystem):

laughing)esti penibil/a.nu ma cunosti tu sa stii de cate ori ma duc eu la bisericawinking

| FucktheSystem a răspuns (pentru LolitaLempicka):

Dar nu contează de câte ori mergi la Biserică, Dumnezeu zice că degeaba mergi al biserică dacă încalci poruncile și dacă nu te spovedești ȘI-ȚI PARE RĂU arzi în iad.
Deci, îți pare rău pentru ce ai zis? Ar trebui să-ți ceri scuze dacă nu veri să arzi în iad.

| crycro a răspuns:

Au considerat ca faci misto de credinta de cele sfine iti bati joc etc cei drept asta e caterinca de care doar romani ar fi in stare. tare faza nota 10 laughing important e sa crezi in Dumnezeu bafta ne mai anunt cad mai faci faze de genu esti tarelaughing

| Kazimir explică (pentru FortaUniversului):

Scuză-mă dar am 2 obiecții. Am 26 de ani deci nu sunt "copil" și alta ar fi: ești proastă sau te prefeaci? Eu mizez pe prima varianta,
ps. tl; dr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca fiecare-si face ordine in gradina lui.esti blibliotescar? si eu am fost la bliblioteca dar nu am vazut crestini cu alt fel de carti, la rand la wc.stateau si citeau pur si simplu.

Răspuns utilizator avertizat
| Kazimir explică (pentru FortaUniversului):

Deci înseamnă că ești prost. ForțaUniversului? Serios? Care căcat dă dovadă de 12 ani fapman? Îndoctrinatu penisului...

| razvanell a răspuns:

Superb laughing.Fb ai facut!big grin