| SuNaM a întrebat:

Am fost la patriarhie.A venit o femeie care avea ochii foarte albastri de parca te
patrundea in suflet.SI incepe sa se uite foarte ciudat la mine.Apoi m-a intrebat
ce am facut la mana si i-am zis ca m-am lovit ca nu am fost atent apoi m-a intrebat
la ce scoala sunt si i-am spus ca la seminar...apoi mi-a zis ca sunt foarte credincios
si eu i-am zis ca incerc sa fiu.Apoi a luat aghiasma si a baut si apoi a luat si
anafora. Apoi mi-a zis ca astea se mananca pe stomacul gol. Apoi uimit am intrebat-o daca
in acea zi nu a mancat nimic.Si mi-a zis ca nu, ca ea doar atat mananca si bea.Am fost
uimit apoi i-am zis ca imi pare foarte foarte cunoscuta si ea a zis ca am vazut-o in
biserica.Apoi am intrebat=o in care biserica si atunci a zis ca in fiecare biserica
pictata pe partea stanga si mi-a aratat o icoana a Maicii Domnului...apoi am inceput
sa tremur si am fost in stare de soc si i-am spus ca nu am inteles dar ea mi-a zis
ca am inteles dar nu o cred.Apoi am zis ca eu chiar nu o cred ca ar fi Maica Domnului
si apoi mi-a zis ca si Toma a fost necrdincios dar eu i-am zis ca lui i s-a aratat Iisus
ca sa ii arate ca e real.Apoi mi-a zis ca acum m-am lovit la mana dar daca nu cred
o sa imi rup mana.Apoi m-a luat o durere in mana de nu mai puteam.A ramas dudrere pana
nu am mai vazut-o si am stat cateva secunde sa ma gandesc la ce a spus. Apoi mi-a spus
ca pleaca la manastire la Radu Voda(tine minte) si am vrut sa fug dupa ea dar disparuse. Apoi
am mers la teo la seminar si dupa ce si-a cerut scuze i-am spus si lui.Nu prea ma crezut.
Atunci mi-a venit in minte sa mergem la manastire sa vedem daca chiar este acolo ca
sa vorbeasca si teo cu ea.Si fugim noi si iti dai seama, ne asteptam sa o gasim prin biserica
dar ea statea pe scarile care urca la seminar, manca anafora si ne astepta.Adica
cum am venit noi a si plecat in biserica. Apoi cand sa intram in manastire, era o
femeie la usa cu un copilas in scaunul cu rotile orb.Ea il atinge si il intreaba ce
face iar el ii spune sa il lase in pace.Atunci ea il intreaba daca ea sau mama lui.Atunci
copilasul(orb) deschide ochii si se uita fix la ea(era orb, dar se uita fix spre ea) de
parca ar fi stiut unde e. Apoi mi-a spus ca Iisus e fiul ei si este nascut pentru ca
are 16 ani. Apoi am intrat in biserica si mi-a spus ca icoanele pictate in manastire
sunt gresit pictate si avea dreptate. Apoi la manastire este o cripta in podea ascunsa.Adica
acolo oamenii pun acatiste si abia se cunoaste ca e un mormant.Si ea zice ca nu poate
sa calce pe morminte asa ca nu a calcat pe el.EU am vrut sa vad ce face si cand sa calc
pe mormant mi-am sucit glezna, dar nu sa o rup doar sa ma impiedic si sa nu calc pe mormant :o
Iar am intrat in soc.Si apoi ne-a spus ca eu cu teo avem o legatura puternica si teo
i-a zis de faza cu parintii apoi ea a zis ca nu asta ne-a unit ci credinta noastra.Ca
sa imi dovedeasca ca nu e fecioara maria a zis ca are foarte multi copiii dar facuti
nu nascuti.A zis ca numai Iisus e nascut nu facut. Apoi mi-a zis ca la biserica pr direcotr
scotea diavoli din oameni acum 20 de ani.A mai zis multe, gen ca ea e facut din credinta
. Trebuia sa plece asa ca eu si cu teo i-am cerut nr sa mai vb cu ea.Acum intrebarea mea este ce credeti?

PS:Teo este cel mai bun prieten iar textul este scris in acest fel pentru ca a fost trimis ca mesaj altei persoane!

10 răspunsuri:
| buburuzamiraculoasa01 a răspuns:

Woww... No words

| Ineys a răspuns:

Ca esti putin dus si ca ai o imaginatie bogata, felicitari. laughing

| BogdantheDreamer a răspuns:

Cine este aceasta femeie si in ce fel, concret, ai fost surprins?
Prin intelepciunea vorbelor ei sau prin aratari semne ce a facut?

Nu am inteles mare lucru...dar m-a prins povestea.

| SuNaM explică (pentru BogdantheDreamer):

Prin faptul ca a spus e Maica Domnului(care e o erezie cat mine de mare) si prin faptul ca Satana(eu asa am perceput-o) are atata ipocrizie sa apara la cineva care mai stie cate ceva despre credinta.Dar cel mai tare m-a surprins ca a putut sa ma atace fizic prin durerea de mana sau prin impiedicare!

| mentholinks a răspuns:

Dacă te mai întâlnești cu ea, intreab-o ce vrea.

| Dorugar a răspuns:

Faptul ca Isus este nascut si nu facut este egal cu zero barat, pentru ca astfel el este ca toti cei nascuti sunt niste creaturi si nu un Creator, adica un amarat de om, si nicidecum un Dumnezeu.

Eu cred ca acela care a scris tampenia asta ar trebui sa treaca pe la
doctorul de pisici de-i mai zice si pisi-hatru?
Iti spun asta pentru ca in zilele de azi nu se mai merge la popa sa te exorcizeze.
Pentru ca despre scos diavolii din om, (adica exorcism), sa stii ca asa ceva nu exista, si asta nu o spun eu ca sunt mai dashtept, ci o spune chiar Isus in Biblia ta si anume in Matei 12:42.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

Magic. Cred ca cineva trebuie' sa invete sa scrie. Si eventual sa viziteze si un psihiatru, printre rinduri.

| danay72 a răspuns:

Matei7:21-23 spune clar ca cei care azi scot demoni, Isus nu ii recunoaste ca fiind ai lui.

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun