Bineinteles ca crestinii au dreptate.In Biblia noastra este descrisa nasterea Domnului Isus Hristos locul si modul cum au avut loc aceste evenimente.
Ema, my love! daca te nasteai intr-o familie de musulmani, considerai Coranul mai presus de Biblie?
Probabil ca treceam la crestinism!
De ce?
Fiecare isi sustine religia cu dintiise aprind pe aici dar putini sunt cei care chiar cred...Acum un argument pentru desaprobarea acestor:
1:Este un intreg univers nu doar o planeta
2:Nicaieri nu sunt mentionate si alte forme de viata si este ilogic sa crezi ca intr-un infnit suntem singuri
Crestinii.noi avem intotdeauna dreptate. deoarece la noi s-au intamplat cele mai multe miracole si invieri si asa mai departe ...in nici o religie nu a fost cum a fost la noi. Domnul fie cu voi:*
Sa inteleg ca il faci pe Mahomed mincinos. Am dreptate sau nu?
Islamu` e o religie si ...crestinismul alta religie ...nu stiu de ce ne certam acum pe profetii arabilor
Pana la urma, il faci mincinos pe Mahomed. Ok, am inteles.
Ma faci sa rad alex.pai e si normal sa tii cu mohamad... daca esti de religie musulmana.dar daca noi suntem crestini e clar ca tinem cu Iisus... tine minte de la mine alex. Iisus Hristos este calea :*.te pup
Am zis ca eu sunt musulman? Nu cred. Si Iisus e profet in religia musulmana. Stiai?
Stiam ca Iisus e profet in religia musulmana.dar daca nu stiai musulmanii il considera pe Iisus doar un profet...iar noi il consideram cu adevarat fiul lui Dumnezeu, asa ca nu pot sa-mi dau seama de ce noi niste crestini simplii ar trebui sa ne certam pe religia musulmanilor nu are nici un rost!
Musulmanii il considera profet si Mesia pe Iisus. Stiai?
Cred ca daca musulmanii ar vedea cum niste crestini ortodocsi ...se cearta pe religia lor ar rade de noi si cu fundul )...ce ciudat mi se pare! Doamne apara-ne!
Asta nu stiam.si ce treaba am eu mai alex.cu musulmanii? fiecare cu religia lui, stiai ca nu i bine sa vorbim de alte religii.ca, cica ar fi un pacat!
Sa stii ca din filmuletul al doilea pe care l-ai dat nu inteleg nimic ca are subtitrare in engleza. si nu le prea am cu engleza! primul e super tare merita un mega like
Stiai ca exista un mormant a lui Iisus in India? Nu vrei sa aflii mai multe informatii despre Iisus in afara de religie crestina?
Nu ma intereseaza alte informatii din alte religii ...pe mine ma intereseaza doar religia mea nu te supara! dar stii bine ca in ziua de azi sunt tot felul de anti-christi care se dau drept vindecatori pana mea. se dau mari smecheri si de fapt ei sunt nimeni dct adeptii lui satan.
Asta e aiurea alex.ce sa caute mormantul lui Iisus in india?.tot felul de prostii. netul asta omoara oamenii pe capete
Trezeste-te la realitate! Ca exista multe variante despre Iisus. Iti recomand sa vezi un filmul documentar "Iisus in India".
Sa inteleg ca il faci pe Mahomed mincinos?