| RAY a întrebat:

Am intrebat o data daca dialogurile astea de pe categoria religia va influenteaza sau sunteti deschisi spre ceva nou, si nici daca vi se ofera dovezi nu le credeti

intrebarea e crestini intra aici doar pentru propaganda religioasa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti promovam ceva. Crestinii il promoveaza pe dumnezeu, ateii, promoveaza ateismul, si mai exista o ''categorie'' de persoane, care nu promoveaza nimic, doar aduc dovezi stiintifice si rationale. Multi crestini, nu stiu ce-i ala dumnezeu, cum multi atei, nu stiu ce-i ala ateism, sau satanism. E foarte usor sa afirmi ca esti, ceea ce nu esti. Da-i 100 de lei unuia care sustine ca este ateu sa spuna ca dumnezeu exista. Crezi ca nu o sa o faca? Crezi ca toti ateii, sunt atei? Categoria nu influenteaza. Sunt alte lucruri care influenteaza. Am facut acest scurt comentariu pentru ca m-am saturat sa se spune ca unii crestini, doar afirma ca sunt crestini, pe cand ateii, sunt toti atei. Nu e asa.

27 răspunsuri:
| 5Cx a răspuns:

Pai uitate la acceasta http://www.youtube.com/watch?v=QMTCF-WX1m0
Poate vei crede ca e prostie sau poate chiar vei crede. Crede in ceea ce vrei tu si in cea ce inima ta iti spune sa crezi.

| EmaS a răspuns:

Dar tu intri aici pentru propaganda anti-religioasa?

| RisenLight a răspuns (pentru 5Cx):

Inima ditruge ratiune si normalitatea... e plin de lucruri ascultati inima, dar nu tot timpul are dreptate. Testeaza asta

| Jardelin a răspuns:

Da, neoprotestantii intra aici pentru propaganda religioasa cum ii zici tu, si pentru a denigra alte culte.

| RisenLight a răspuns:

Itrebarae pur si simplu nu isi are rostul.
Daca ai ceva cu religia asta spuneo pe fata nu fi un om parsiv mai

| RAY explică (pentru 5Cx):

Viziune din Dimensiunea 5

| RAY explică (pentru EmaS):

Nu,intru aici ca sa ma exprim nu promovez vreo religie

| 5Cx a răspuns (pentru RAY):

Ce este cu ea?

| WR104 a răspuns:

Oricat de obsedat ai fi nu poti intra pe un site de genul asta doar ca sa promovezi o religie si daca ar fi asa s-ar cunoaste.
Pe de alta parte sunt unii atei daca ii pot numii asa care au impresia ca au descoperit apa calda si intra numai la categoria Religie pentru a incerca sa impresioneze ceilalti utiliatori cu inteligenta lor debordanta.

| RAY explică (pentru 5Cx):

Cu cine?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Acei ateii de ce se dau cea ce nu sunt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Crezi ca toti ateii, sunt de fapt atei?

De pe TPU? nu,sunt uni care isi bat joc de crestini si se dau ateii,alti nu stiu ce vor, alti sunt copii care cred ca daca se descalara ateii sunt mari destepti, cum putem sti ce e un ateu si ce nu e? uite paginile astea care promoveaza asa zisa blasfemie sfanta sunt ei ateii?
am fost la o intarnire de ateii am dat peste anti-teisti, agnostici, sincer cred ca a fi ateu simnti asta, eu unul asa am simntit mereu, am visat la o lume rationala cu explicati simple si logice

Sunt foarte multi copii pe TPU, copii care nici ei nu stiu cei viata, parerea mea a te declara ateu cere timp, sunt uimit cand vad pe uni ca la 14, 15 ani sunt mari ateii, parerea mea trebuie sa cauti, sa cunosti nu in graba sa te declari ce nu esti, uni au ura pe religie, uni fac misto de religie sunt ei ateii?

anonim_4396

Explicatiile exista. Iti recomand sa citesti cartea ''Programul Terra''.

Sunt momente cand te indoiesti de cea ce crezi?

anonim_4396

Nu, nu sunt. Nici eu nu am fost de la ''inceput'' ateu. Am luat-o pas cu pas. Am citit, m-am informat cu privire la anumite ''evenimente'' din trecut. Si, la fel ca si tine, am cautat mereu o explicatie rationala. Si chiar am gasit-o.

anonim_4396

De dumnezeu m-am indoit mereu. Nu am fost niciodata un ''crestin adevarat''. De stiinta, nu ma indoiesc.

Reucunosc ca poate nu stiu nimic, as vrea sa stiu mai multe, stiu ca se poate, trebuie sa imprumt cartii sa citesc

De stiinta te poti indoi nu te trimite in iad pentru vesnicie

anonim_4396

Iti dau un sfat. Nu imprumuta de la EmaS. Noapte Buna.

Esti cam singura persoana care imi place cum gandeste sincer

Nb

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar cartile mele ce au, crezi ca sunt fermecate si daca le citesti devii instant crestin?! Ce bine ar fi! Le-as da pe toate din biblioteca mea.

| Cristina7903 a răspuns:

Cei care intra aici si sunt adevarati crestini intra pentru a ajuta pe altii sa inteleaga cine e cu adevarat Dumnezeu

| ania a răspuns:

In principal intrăm aici pentru propagndă, adică cei care ne-am împăcat cu Dumnezeu am primit mandatul împăcarii, adică să-i încurajăm pe toți care nu au făcut-o, să facă pace cu Dumnezeu. Suntem deschiși la lucruri noi adică de abia așteptăm să ne bucurăm de bucuria voastră spranaturală pe care o veți experimenta când vă veți lăsa găsiți de Dumnezeu.

| RAY explică (pentru ania):

Macar ai recunoscut, eu ma asteptam de la emas sa spuna asta