Mai du-te ma de aici cu normalitatea ta.Ai sarit la gatul crestinilor? Nu ei au facut legea morala dupa care sunt adoptate toate legile pamantului si ei se supun lor.Da tu dupa care lege ti-o tragi in *****? Dupa aia care-ti spune ca esti liber sa faci ce vrei cu hoitul tau? Corect, dar e legea ta.A noastra ne spune ca noi nu ne apartinem fiindca am fost rascumparati cu un pret si in loc de hoituri avem niste Temple.Viata inseamna si perpetuare a speciei si daca tu-mi arati un poponar ca naste, dupa ce s-a imperecheat cu altul, nu mai am nimic de zis.Dar daca nu poate da nastere altei vieti sa-mi spui si mie ce rost are ceea ce fac ei fiindca c**ul nu are terminatii nervoase cu care sa simta macar placere, atunci?
Normalitatea = moralitate. E moral sa furi? Nu este. E moral sa fi pedofil? Nu este. E moral sa fi homosexual? Nici asta. Eu ca si crestin nu am nimic personal cu nimeni, fie ca e homosexual sau pedofil. Faptele lor, problema lor. Insa nu pot fi de acord cu practicile lor. Ca sa ilustrez, am prieteni buni pentru care chiar as face sacrificii, insa fumeaza. Nu sunt de acord cu practica lor, sunt dezgustat de ea, insa cu ei personal nu am nimic. Faptul ca fumeaza este un defect al lor. Apoi, cum sa incurajam uraciuni? Tu esti normal la cap? Haide frate toata omenirea sa incurajam uraciuni precum amputarea membrelor bebelusilor, violarea lor si alte chestii de genu sa vedem unde ajunge umanitatea ...cam asta ar fi viziunea ta sa inteleg. Cum copii au dreptul la siguranta, ce drept ai tu sa le iei siguranta pentru ca iti iei „dreptul" la a fi pedofil? Intrebarea mea e cati ani ai, si daca ai fost baut sau fumat cand ai scris prostia asta? Nu te cred ca fiind normal la minti.
" E moral sa fi homosexual? Nici asta"... de ce nu? Hai cu niste argumente solide.
"nu pot fi de acord cu practicile lor"... cu ce anume te afecteaza ce fac ei?
"un defect al lor"... homosexualitatea e un defect? Cine zice?
Apropo de homosexualitate, ce anume au facut restul animalelor care sunt homosexuale? Nu doar omul este ci si alte animale. Ele ce pacate au comis de au ajuns homosexuale? Sau daca homosexualitatea e o alegere, celelalte animale au ALES sa fie asa?
"„dreptul" la a fi pedofil'... vezi ca deja o dai in penibil cu exemplele de acest gen. Sa pui egal intre homosexualitate si pedofilie denota o cretinitate uriasa din motive exagerat de evidente.
Nu vei intelege acum de ce. Degeaba ma voi chinui sa iti raspund. Apoi, la ultimul paragraf, fa si tu legatura dintre ce a scris el si raspunsul meu. El zicea ca „Se iau toate drepturile omului." si pedofilia ca si cum intrand in drepturile alea. Legat de animalele „homosexuale" da-mi exemplu de specie care cuprinde atat mascul cat si femela. Nu-mi da specii care nu au asa ceva, precum unele specii de insecte sau bacteriile. Specii de animale cu organe sexuale (ca sa le numesc in vreun fel, „masculine" si „feminine") care totusi se imperecheaza mascul cu mascul si femela cu femela. Cred ca stii si tu ca numai pentru progenituri se imperecheaza, nu pentru placere, doar in cazuri mai speciale.
Tipul de a pus întrebarea este un creștin infect la fel ca și tine.
Scuza-ma dar am o nelamurire, in ce sens folosesti termenul de „infect" cu privire la asemanarea dintre mine si el? Si zi-mi si mie ce termen la fel de dur te caracterizeaza pe tine legat de felul in care jignesti oamenii pentru parerile lor?
Si nu in ultimul rand, ai grija cand jignesti pe cineva cum te exprimi ca sa nu ajungi tu de ras. Cica „Tipul de a pus întrebarea". Daca te exprimai prin viu grai intelegeam si eu, toti se incurca, dar in scris?
"exemplu de specie"... am de unde alege ca sunt cam 1500 pana cum.
Sunt oi, caini, pisici, diverse pasari, etc. Cam ce anume vrei?
Daca chiar iti e greu sa cauti, nu-i problema ca iti pot da eu mura in gura. Din moment ce ai facut asemenea afirmatii si ai evitat sa raspunzi la ce am cerut eu, e clar ca nu esti pregatit pentru discutia asta.
"care totusi se imperecheaza mascul cu mascul si femela cu femela"... da, sunt o gramada.
"nu pentru placere"... sunt animale care o fac si pentru placere.
Ti-am pus totusi niste intrebari mai sus. Mai eviti mult sa raspunzi?
Dap, mai bine refuz cum ti-am spus, nu are nici un rost. Nu vei intelege. Eu ca si crestin tin la normele morale ale Bibliei. Legat de homosexualitate, incearca sa vorbesti cu un psiholog cu vechime si experienta. Va rasturna ideea ca e din nastere. Incearca sa imi citesti mai atent raspunsurile, nu vei pune apoi intre ghilimele afirmatii degeaba, am spus si eu ca in cazuri speciale se imperecheaza pentru placere. Si o sa ma documentez despre afirmatiile tale conform carora cainii in loc sa se imperecheze cu catelele prefera tot masculi. Is curios daca se cearta in incercarea de a domina, care sa fie deasupra
"normele morale ale Bibliei"... deci accepti sclavia ca fiind morala?
"psiholog cu vechime si experienta"... . E clar ca nu esti pregatit pentru o asemenea discutie. Iti sugerez totusi sa te documentezi pe bune inainte sa mai faci afirmatii. Apropo, poti sa dai tu un exemplu de "psiholog cu vechime si experienta" care sa iti sustina punctul de vedere si care sa NU faca afirmatii la fel ca tine bazate pe favoritism si ignoranta?
Apropo, mai repet o data intrebarea trecuta ca sa fiu sigur ca nu eviti sa raspunzi :
"normele morale ale Bibliei"... accepti sclavia ca fiind morala?
Sclavia in timpurile Bibliei nu era ca si sclavia din America de Sud. Sclavii erau parte a familiei, nu erau niste animale care trebuiau doar sa indeplineasca ordine iar in caz contrar tortura. Esti prost informat. Una era sa fi sclav al unei familii si alta era sa fi prizonier de razboi, barbat capabil si sa fi pus la munca fortata. Biblia se refera numai la sclavii care apartineau unei familii. Legat de imperechierea intre masculi si imperecherea intre femele, poti te rog sa imi arati si o sursa unde spune lucrul asta. M-am documentat si se pare ca e fals ce imi spui. Chiar is curios despre lucrul asta, pe tine te aud prima data spunandu-mi astfel de lucruri. Vorbeste si cu un veterinar cu experienta, ar trebui sa cunoasca bine animalele.
Despre homosexualitate. Poti verifica si sursele acestui articol, se bazeaza pe lucrari de referinta, nu vorbe in vant si nici nu sustine parerile vreunei religii din cate am observat. Sper sa te multumeasca.
https://zalmoxys.wordpress.com/......ualitatii/
Nu pune hotii in aceeasi oala cu poponautii! Poponautii se lupta din rasputeri sa obtina drepturi si sa isi faca damblaua. Cel mai deranjant este ca vor putea sa adopte, asta e de cea mai joasa speta, da-mi voie sa-ti spun, cei care vor accepta asta au probleme grave la scufita si din cauza lor omenirea se duce spre ****. Nu cred ca doar crestinii nu-i accepta, nu-i accepta oamenii normali la cap si cei care nu vor sa aiba legatura cu miscarea asa mult cunoscuta ''gay''. Cei multi, minoritari si atractie sexuala homo vor incepe cu valuri de injuraturi!
Morala crestinilor a fost sa-i ucida pe "salbatici" pana la unu sau sa ii faca sclavi.
Oare cine este dezaxatul dintre unul care crede intr-o carte cu un sarpe vorbitor plina de crime sau unul care iubeste o alta fiinta umana?
De cand ar fi homosexualitatea normala? Iar daca e, la fel un pedofil iubeste, ca un zoofil, e "iubire", trebuie acceptata. De cand se poate scoate o boala din cartile de medicina? Deci daca am scoate si altele si sa faca parade in cinstea lor? Homosexual = pedofil daca ne luam dupa NATURA dereglarii si de acceptarea ei(in unele tari se vrea legalizarea, dar sa nu se ajunga la ea, sper). Animalele aleg sa manance de jos si sa latre? Nu?! Daca si omul poate? Inseamna ca asa s-a nascut si hai sa facem toti ca animalele. In plus. Nu e normal ceva ca homosexualitatea, deoarece barbat + femeie= familie, iar asa continua omenirea. Cuplurile care nu au copii sunt exceptii.
"Sclavia in timpurile Bibliei nu era ca si sclavia din America de Sud"... ba da.
"Sclavii erau parte a familiei"... gresit.
ATENTIE! Observ ca multi crestini fac aceasta confuzie (cel mai probabil intentionat).
In biblie apar 2 tipuri de "sclavie". Prima e sclavia aia pe bune iar a 2-a e atunci cand Vasile, vecinul iti ramane dator si nu poate sa plateasca motiv pentru care il pui sa-ti sape gradina. Noi NU vorbim despre Vasile. Noi vorbim despre pasajele care tin de sclavia aia adevarata.
Stim amandoi ca in biblie apare sclavia (doar ca tu alegi sa ignori acele pasaje).
In biblie mai apare si un pasaj de genul "in razboi poti sa ucizi pe toti mai putin pe fetitele virgine. Pe acelea le poti pastra pentru tine". Pentru a juca sah nu? Si asta ti se pare moral nu?
Si ca acestea mai sunt multe alte pasaje clar imorale permise sau comise de zeul tau.
Deci... sclavia e morala sau nu? Ca sa scurtam discutia, conform bibliei, ESTE. La fel si partea cu pastratul fetitelor virgine pentru tine (ca sa jucati sah desigur).
Mai vrei exemple? Mai am foarte multe.
Dar sa revenim la subiectul trecut acum ca ti-am aratat cat de penibila iti este afirmatia cu moralitatea si ca voi crestinii folositi moralitatea doar asa de forma cand in realitate va doare in cot de moralitate.
De ce e homosexualitatea imorala? Ce argumente solide poti sa prezinti? ATENTIE (iar) : Biblia NU intra la categoria argumente solide.
Ti-am pus mai sus niste intrebari, vad ca NICI ACUM nu mi-ai raspuns la ele.
----------------------------
Cat despre site-ul oferit de tine, glumesti nu? Cu asemenea penibilitati te prezinti?
Ti-am cerut sa prezinti surse credibile care nu sunt bazate pe favoritism si ignoranta.
---------------------------
Din moment ce esti clar depasit de subiect, nu mai bine stai in banca ta linistit cu gura inchisa?
"De cand ar fi homosexualitatea normala?"... de mult.
" la fel un pedofil iubeste, ca un zoofil, e "iubire", trebuie acceptata"... nivelul IQ-ului tau trebuie sa fie foarte scazut sa pui egal intreb homosexualitate si pedofilie / zoofilie.
"De cand se poate scoate o boala din cartile de medicina?"... pai daca nu e boala, nu are ce sa caute acolo.
"Homosexual = pedofil"... IQ level : under 9000.
"Cuplurile care nu au copii sunt exceptii"... si uite cum o dai in penibil. Pai de ce sunt exceptii ba? Ori o ardem cu familie ori nu. Favoritismul si ignoranta nu au ce sa caute in aceste discutii.
Uite cum si tu iti distrugi singur argumentul cu familia. Bravo.
VelaJohnny isi distruge singur argumentul cu moralitatea, tu iti distrugi argumentul cu familia. Bravo.
Mdap, nu are rost asa-i? Atunci de ce tot introduci discutii cu mine? Si cica siteul e bazat pe favoritism si ignoranta. cred ca tu faci favoruri si esti ignorant cand vine vorba de bibliografia materialului dar in fine. Legat de sclavie, stiu despre ce e vorba, ai inteles tu gresit si faci confuzie. Legat de razboaie si fecioarele, din nou, nu ai nici un habar de ce ele puteau ramane in viata. Pot observa clar ignoranta ta cand vine vorba de dovezi care sunt pro pentru crestinism si Biblie si sunt contradictorii cu ideologia ta. Am incercat in trecut sa iti explic cu rabdare lucruri, mi-am sacrificat timp pentru tine ca sa iti explic si tot degeaba, mereu era ceva ce nu intelegeai, sau intelegeai gresit si din nou scrie si scrie...si no, mi-am facut o idee despre tine, nu merita sa imi bat capul. Oricum ar fi tot tu ai dreptate si restul de inseala, mereu esti drept si restul, in special crestinii aiureaza.
E nedrept sa te bati cu pumnul in piept ca esti normal cand tu esti mai nenorocit ca toti astia pe care ii etichetezi ca dezaxati, asta e nedrept. Homosexualii se pidosnicesc in apartamentele/cluburi care sunt proprietati private, pe cand bor-ul arunca cu cacaturile lor de biserici si catedrale la tot pasul, oferindu-li-se teren din patrimoniul PUBLIC. UNDE e normalitatea, zi-ne si noua?
P.S. Homosexuali, necrofili, lesbiene, nu ma intereseaza ce face omu' in privat atata vreme cat nu se manifesta in public. Ma deranjeaza in aceeasi masura unul si una care se ling in tramvai ca una si una sau doi barbosi.
"Normalitatea = moralitate."
Normalitatea poate fi definita din in "n" moduri. Asta cu normalitate=moralitate e cel mai prost dintre ele, pentru ca moralitatea in sine este un concept instabil. Acum sute de ani era moral sa iti ingropi copiii in temelia casei ca sa alungi demonii, astazi nu mai e atat de moral.
"Legat de animalele „homosexuale" da-mi exemplu de specie care cuprinde atat mascul cat si femela. Nu-mi da specii care nu au asa ceva,"
La speciile care nu au mascul si femela nu se mai numeste homosexualitate desteptule. Alea sunt specii hermafrodite.
Uite aici exemple:
https://ro.wikipedia.org/......exualitate
"Cred ca stii si tu ca numai pentru progenituri se imperecheaza..."
Poate omul, cu toate ca nici aici nu e cazul.
Celelalte animale (majoritatea) nu sunt capabile nici sa intelaga legatura intre sex si progenituri.
"Legat de homosexualitate, incearca sa vorbesti cu un psiholog cu vechime si experienta. Va rasturna ideea ca e din nastere."
1.) Unde gasesc acel psiholog?
2.) Cum se face ca inca nu si-a facut publice studiile, motiv pentru care in lumea stiintifica inca se crede ca homosexualitatea e din nastere.
Citez:
„Creierul fătului se dezvoltă în perioada intrauterină în variantă masculină prin acțiunea directă a testosteronului asupra celulelor nervoase pe cale de dezvoltare sau în variantă feminină prin lipsa acestui aport ridicat de hormon. În acest fel, identitatea noastră de gen este programată sau organizată în structurile creierului nostru atunci când suntem încă în uter. Nu există niciun indiciu că mediul social de după naștere ar avea vreun efect asupra identității de gen sau a orientării sexuale."
—Garcia-Falgueras și Swaab, Sexual Hormones and the Brain: An Essential Alliance for Sexual Identity and Sexual Orientation în Endocrine Development, vol. 17, pp. 22-35, 2010
"Despre homosexualitate. Poti verifica si sursele acestui articol, se bazeaza pe lucrari de referinta, nu vorbe in vant si nici nu sustine parerile vreunei religii din cate am observat. Sper sa te multumeasca.
https://zalmoxys.wordpress.com/......alitatii/"
Ce ai facut aici e doar o eroare de logica: Falsa atribuire.
E irelevant ce spune Daniel pe blogului lui.
"Atunci de ce tot introduci discutii cu mine"... faptul ca tu eviti sa raspunzi deoarece esti pus in dificultate ar fi trebuit sa-ti dea de gandit in legatura cu afirmatiile pe care le faci. De-asta iti atac afirmatiile. Mai devreme sau mai tarziu o sa-ti dai seama ca afirmatiile tale sunt gresite. E ok mai tarziu decat deloc.
"stiu despre ce e vorba"... aparent nu stii. Dar daca pretinzi ca stii, atunci acum doar faci pe prostul invocand cealalta "sclavie" cu toate ca stiai ca eu despre sclavia pe bune vorbeam. O tactica destul de penibila care nu te ajuta.
"ai inteles tu gresit si faci confuzie"... clar.
"nu ai nici un habar de ce ele puteau ramane in viat"... ti-am zis, pentru a juca sah probabil. Nu de alta dar baieteii virgini nu erau lasati in viata. Doar fecioarele. Dupa cum am zis, probabil stiau sa joace sah mai bine.
Inca nu mi-ai raspuns la ce ti-am cerut.
"De cand ar fi homosexualitatea normala?"
De când am descoperit ca se gaseste la multe alte animale.
"Iar daca e, la fel un pedofil iubeste, ca un zoofil, e "iubire", trebuie acceptata.„
Nu cred ca pedofilia si zoofilia sunt considerate normale din punct de vedere biologic, si chiar daca ar fi tot nu ar trebui acceptate, doarece presupun incalcare drepturilor altor indivizi, sau chiar incalcarea drepturilor animalelor.
"De cand se poate scoate o boala din cartile de medicina?"
De când medicina a aparut.
"Deci daca am scoate si altele si sa faca parade in cinstea lor?"
Depinde pe care o scoti.
"Animalele aleg sa manance de jos si sa latre?"
Cum latra pisica numai tu ne poti spune.
"Daca si omul poate? Inseamna ca asa s-a nascut si hai sa facem toti ca animalele."
Pai da, ai putea face asta si ar fi perfect ok. O sa moara o gramada la inceput, dar treptat sistemul imunitar se va adapta si specia va merge mai departe. Problema e ca, in ciuda dezvoltarii sistemului imunitar, calitatea vietii la nivel de individ va scade considerabil. Si noi nu vrem asta.
"Cuplurile care nu au copii sunt exceptii"
Asta e o pledoarie speciala, o eroare de logica.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Pledoaria_special%C4%83
"Unde gasesc acel psiholog?"... pe blogul lu' zalmoxys.
"nu si-a facut publice studiile"... cum nu? Blogu' lu' zalmoxys here to the rescue
"E irelevant ce spune Daniel pe blogului lui"... pai stai asa ca Daniel spune ceva ce coincide cu punctul "meu" de vedere deci nu e irelevant. Daca Daniel spune ce vreau eu sa aud si mai baga in afirmatie niste "savantii spun" sau "studiile demonstreaza", e clar ca afirmatiile lui sunt valide.
Stiu ce vorbesc Gaia legat de ce este mai sus. Insa nu simt nici o obligatie sa dezbat lucrurile astea cu tine si mai ales cand stiu ca imi va strica starea de spirit, pentru ca niciodata nu se va termina o astfel de conversatie, mereu existand un „De ce?" si de la un subiect sa se ajunga la alt subiect. Mie imi este clar si crede-ma sunt multe surse care spun acelasi lucru, homosexualitatea nu este innascuta. Daca ai face o comparatie intre ambele parti, cele care sustin una si cele care sustin cealalta si fara favoritisme cred ca ti-ai da seama. Daca ar fi din nastere atunci nu ar fi cazuri de persoane care au devenit heterosexuale din homosexuale. Apoi, daca ar fi din nastere, s-ar vedea clar din primii ani de viata, cand copilul are constiinta de sine, insa apare cand copilul se maturizeaza sexual si afectiv, cam pe la pubertate, se dezvolta pe masura ce se dezvolta si copilul. Ia in calcul factorii astia. Ia in calcul faptul ca aveam atractii bisexuale, insa s-au dus cu ceva timp in urma, fiind hetero acum. Si ia si in calcul informatiile stiintifice. Aici inchei conversatia Gaia. Legat de intrebarile tale, ti-am spus, nu am nici o tragere de inima sa iti raspund. Am facut-o in trecut si nu a dus la nimic, doar pierdere de timp si neuroni la ce stare proasta imi inducea astfel de discutii.
"cazuri de persoane care au devenit heterosexuale din homosexuale"... nu exista asemenea cazuri.
" nu am nici o tragere de inima sa iti raspund"... pentru ca stii ca esti pus in dificultate si ca nu poti sa oferi un raspuns cat de cat decent. La intrebarile care ti-au parut mai "usoare", la intrebarile la care aveai pregatit un rapsuns cu copy-paste ai raspuns chiar daca raspunsurile tale erau gresite.
Deci... data viitoare asigura-te ca stii macar chestiile elementare. Pune mana si documenteaza-te in legatura cu homosexualitatea, moralitatea si sclavia din biblie inainte sa te mai bagi in seama.
Pff. Data viitoare incearca sa ma eviti okay? Nu-s obligat sa raspund la ceea ce imi ceri tu cand vreau sa raspund la o intrebare. In fine, chiar imi pare rau si in acelasi timp ma amuz de tine.
Te plangi ca ti-am comentat idioteniile? Jalnic. Dupa cum am zis, de raspuns ai raspuns doar la ce ti-a convenit, la partile "usoare" la care aveai fituica pregatita. Cand ti-am zis ca nu ai dreptate, ai inceput imediat sa incepi sa bagi diverse scuze penibile si sa eviti din ce in ce mai mult sa raspunzi. Acum aparent vad ca incepi sa ma si ataci in incapabilitatea ta de a raspunde intrebarilor mele. Jalnic.
Nu stiu cat de mult de amuzi tu, dar eu clar ca amuz cand vad martorii cum evita ca niste lasi sa raspunda atunci cand se simt im pericol.
Inca nu ai raspuns la ce ti-am cerut.
EmanuelEmiManu întreabă: