Ba nu.La cultura de atunci s-a mers pe principiile; daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra. Nu stii? Te invatam. Nu poti, te ajutam.Nu vrei? Te obligam, in ideea de a-ti face bine si a te scoate la lumina din intunerecul necredintei.Nu se stia ori nu se intelegea faptul ca bunul dumnezeu vrea dragoste si credinta de bunavoie, nu silit si cu forta.Iar rabdarea a fost intodeauna o virtute, dar nu si la crestinii veacurilor trecute cand vremurile erau crude si intunecate.Atunci,la fel ca acuma, sunt putini cei care cunosc si pastreaza cuvantul in adevar si credinta.
Mai VelaJohnny, nu are rost sa incerci sa raspunzi sau sa explici utilizatorului pe nume Gaia, sau altora asemenea. Singurul lucru pe care il faci este sa pierzi timpul. Cel mai la indemana lucru pe care il putem face este sa ii ignoram . Bineinteles, dumitale faci cum crezi
Mai mult pentru ceilalti utilizatori ii raspund, sa vada ca nu are dreptate si ca ceea ce sustin are baze solide. Am decis deja sa nu ma mai complic atata, nu imi place sa imi repet greselile oricum, mersi de sfat AliGab
Asa e, tipul spune aceleasi lucruri aiurea. Ne pierdem timpul. Iar eu habar nu am cum s-a desemnat raspunsul castigator. Am intrat si am vazut. Multumesc pentru raspunsuri tuturor!
Cu placere. Is nelamurit de unde ti-a venit intrebarea asta. Credeam ca e gandirea ta proprie...sau despre ce e vorba? E de fapt vreun citat acolo?
Poate dumnezeul tau. Ala se scrie altfel. Ca se confunda asa.
EmanuelEmiManu întreabă: