| pet555 a întrebat:

Am niste intrebari, va deranjeaza, derulati mai jos. Asa, ce parere aveti de "incalcarea" asta de drepturi in tara noastra? Deci doi dezaxati nu pot intemeia o "familie", sau ursuletii de plus nu pot vota sau cumpara lucruri? Sau daca iubesti un urs si un televizor nu poti adopta copii cu ei? Va dati seama? Se iau toate drepturile omului. De ce crestinii nu accepta homosexualii si ii "ataca"? Dar de ce nu accepta nici pedofilii si hotii, sau de ce nu incurajeaza alte uraciuni? De ce nu se legalizeaza toate bolile psihice, sa spunem ca sunt normale? Ce parere aveti? E nedrept oare sa sustii normalitatea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât de penibil poți să fii, să faci asemenea comparații?
Cum poți să pui homosexualitatea în aceeași oală cu hoția, pedofilia sau cine știe, crima?

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suffarstar):

Ba nu.La cultura de atunci s-a mers pe principiile; daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra. Nu stii? Te invatam. Nu poti, te ajutam.Nu vrei? Te obligam, in ideea de a-ti face bine si a te scoate la lumina din intunerecul necredintei.Nu se stia ori nu se intelegea faptul ca bunul dumnezeu vrea dragoste si credinta de bunavoie, nu silit si cu forta.Iar rabdarea a fost intodeauna o virtute, dar nu si la crestinii veacurilor trecute cand vremurile erau crude si intunecate.Atunci,la fel ca acuma, sunt putini cei care cunosc si pastreaza cuvantul in adevar si credinta.

| AliGab a răspuns (pentru VelaJohnny):

Mai VelaJohnny, nu are rost sa incerci sa raspunzi sau sa explici utilizatorului pe nume Gaia, sau altora asemenea. Singurul lucru pe care il faci este sa pierzi timpul. Cel mai la indemana lucru pe care il putem face este sa ii ignoram happy. Bineinteles, dumitale faci cum crezi happy

| VelaJohnny a răspuns (pentru AliGab):

Mai mult pentru ceilalti utilizatori ii raspund, sa vada ca nu are dreptate si ca ceea ce sustin are baze solide. Am decis deja sa nu ma mai complic atata, nu imi place sa imi repet greselilewinking oricum, mersi de sfat AliGab happy

| pet555 explică (pentru anonim_4396):

Habar nu am cum ai ajuns raspuns castigator

| pet555 explică (pentru VelaJohnny):

Asa e, tipul spune aceleasi lucruri aiurea. Ne pierdem timpul. Iar eu habar nu am cum s-a desemnat raspunsul castigator. Am intrat si am vazut. Multumesc pentru raspunsuri tuturor!

| VelaJohnny a răspuns (pentru pet555):

Cu placere. Is nelamurit de unde ti-a venit intrebarea asta. Credeam ca e gandirea ta proprie...sau despre ce e vorba? E de fapt vreun citat acolo? thinking

| pet555 explică (pentru VelaJohnny):

Nu, doar o intrebare a meahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăsta-i semn de la Dumnezeu că am dreptate, de asta mi-o ales răspunsul câștigător tongue

| pet555 explică (pentru anonim_4396):

Poate dumnezeul tau. Ala se scrie altfel. Ca se confunda asa.