| Shane a întrebat:

Am o carte de magie alba cumparata de la un targ de carti de la biblioteca, care contine ritualuri banale ( care se fac cu ajutorul atelor, lumanarilor si chestii de genul ) Intrebarea mea este. oare e pacat daca incerc sa fac si eu,, o vraja,, din carte? doar sa vad ce daca are vreun efect laughing
Voi ce parere aveti.
Funda

36 răspunsuri:
| Latky a răspuns:

Stai pe teaba ta, nu stiu dac nu e illegal ceea ce faci tu, si in plus de asta nu stiu de ce atat curiozitate despre asa ceva, pacat cred ca e din motiv ce faci o vraja

| AlexanderAdrian a răspuns:

Fa o vraja pentru antevorbitorul meu sa invete brusc gramatica.

Ce parere am despre cartea cu magie alba? Ca n-ai treaba acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fao..ma ti la curent care e rezultatul chiar daca nu cred ca exista asa ceva(magie alba)

| cookie01 a răspuns:

Da, e pacat. Prin vraja tu chemi diavolul, sau te faci dator lui. Si curiozitatea e o ispita care ti-o da ca sa il chemi.

| Mămăligă59 a răspuns (pentru cookie01):

Exact.

| Wehrmacht a răspuns (pentru Latky):

Ce sa fie ma ilegal? Sa faci vraji?

| Latky a răspuns (pentru Wehrmacht):

Da, si nu sunt "ma" cu tine big grin

| Radu284 a răspuns:

In principiu, daca esti crestina nu este o idee buna sa faci vraji din mai multe motive. Unul din ele fiind ca Isus a zis ca dumnezeu stie deja ce vrei si o sa-ti dea daca ai nevoie de lucrul acela.

Daca nu esti crestina, si/sau daca nu te itnereseaza prea mult ce scrie in biblie, poti sa le incerci. Dar tine cont de urmatorul lucru: Universul are tendinta sa iti dea ce ii ceri, nu ce vrei. De exemplu, daca ii ceri sa faci rost de niste bani, este posibil sa dea o masina peste tine si sa primesti o despagubire. Sau sa iti moara cineva sa primesti o mostenire, etc. Trebuie sa fi foarte specifica cum si ce ceri.

| Shane explică (pentru Wehrmacht):

Lasa-l in legea lui rolling on the floor

| sublime89 a răspuns:

Vrajile nu sunt adevarate. Pacatele nu sunt adevarate. Deci poti sa faci ce vrei.

| Radu284 a răspuns (pentru Latky):

Mai sunt tari unde magia este ilegala, dar ai tu vreo informatie ca ar fi ilegala in Romanica?

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Da...vraji, dar divin, placebo, spune-i cum vrei.

| Kalla a răspuns:

Folosind magie nu faci altceva decat sa-ti lasi sufletul la diavol.
Nu merita o eternitate in iad pentru cinci minute de entuasm.

| Radu284 a răspuns (pentru Kalla):

FFS... daca esti crestina, nu mai folosii chestii de genul "o eternitate in iad". Nu asta este mesajul lui Isus, ci exact invers (aproape toate pacatele pot fi iertate).

| Kalla a răspuns (pentru Radu284):

Pacatele sunt iertate doar daca iti pare rau de ceea ce ai facut.Dar cu magia este diferit.E ca un drog al diavolului. Odata ce incepi cu greu mai scapi pentru ca te face sa te simti invincibil dar de fapt cel viclean te are in pumn.Acum doi ani si mie imi placea magia (alba sau neagra tot rea este) si am trecut printr-o perioada plina de cosmaruri.Cand m-am intors la Iisus Hristos tot raul a plecat dar lumea de dincolo si magia inca ma mai atrage ca o dipendenta.
Ce am spus este pentru binele ei.La inceput este doar un joc, dupa devine o dipendenta.

| cookie01 a răspuns (pentru Radu284):

Si tu crezi ca ti le iarta pe ochi frumosi? Doar prin cainta multa ti se iarta. Daca tu faci o vraja, practic intorci spatele lui Iisus, Dumnezeu, si te duci la diavol. Iar daca vrei sa te intorci la credinta cu cainta, te iarta, dar diavolul nu te iarta ca i-ai intors spatele si se razbuna.

| Exilee a răspuns:

Eu zic sa-i dai foc! Nu exista magie alba/neagra, doar magie si este condamnata de catre Biserica crestina. ( si nu numai, dar si in VT apelul la vrajitori fermecatori era un pacat ce se platea cu viata!) Daca crezi/ nu este treaba ta in vraji, dar practicarea acestora este interzisa crestinilor si nu numai ( oricarui om chiar ), dar si APELUL LA VRAJITORI/TOARE.

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

"Acum doi ani si mie imi placea magia (alba sau neagra tot rea este) si am trecut printr-o perioada plina de cosmaruri"
Se folosea si iarba fiarelor la ritualuri?

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

In Vechiul Testament, citim ca Dumnezeu a interzis cu toata severitatea poporului Sau practicarea ocultismului, vinovatul putand fi supus unei pedepse chiar cu moartea: "Sa nu practicati vrajitoria si ghicitul" ( Leviticul 19, 26).
SI in NOUL TESTAMENT, in cazul celor fiilor preotului Sceva, care acestia fiind niste exorcisti iudei, pribegiau din loc in loc si au incercat sa se foloseasca de Numele Domnului Iisus Hristos pentru a scoate duhul rau din bolnav., insa duhul rau s-a napustit asupra lor, ca cei 2, despuiati si raniti, abia au scapat cu fuga. ( in timpul celei de-a treia calatorii misionare a Apostolului Pavel.

Vestea raspandindu-se in oras, frica i-a cuprins pe iudeui si pe greci care locuiau in Efes, si numerosi cetateni care practicasera vrajitoria si-au adunat cartile si le arsera in public.

Te sfatuiesc SA ARZI CARTEA pentru ca nici tu si nici altcineva sa nu recurga la un asemenea gest.

Pentru mai multe lamuriri:

Despre bioenergii/yoga si energiile demonice

http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/......spiritism/

Vrajitorie
http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/category/vrajitorie/

Cine este cel mai puternic?

Sf. Hristofor, înainte a de a ajunge creştin, avea un capriciu: spunea că vrea să-l slujească pe cel mai puternic om din lume. Odată, a trecut prin părţile sale un împărat. Avea putere şi oşti multe. Când l-a văzut Hristofor, a făcut ochii mari şi şi-a spus în sine: „Acesta este cel mai puternic om din lume, voi intra în slujba lui." Astfel, a intrat în garda lui de corp. Unde era împăratul, acolo era şi el. Într-o zi însă, trecând printr-o peşteră, pe împărat l-a cuprins frica. Tremura ca un copil mic. Hristofor îi zice:
– Ce ai, împărate? Eu sunt aici. Ce se întâmplase?! În peşteră era un vrăjitor care făcea magie. Şi ceilalţi, care erau în gardă, au zis:
– Vezi? Vrăjitorul este mai puternic decât împăratul, dacă îl face şi pe el să tremure.
– A, a zis Hristofor, adică vrăjitorul are o putere mai mare decât împăratul?
– Desigur, îi răspund aceştia. Satana guvernează lumea, ridică şi coboară pe împăraţi, este domnitorul lumii. Cine se închină la diavol, devine om mare.
– Ce zici, năucule! Şi eu până acum am avut impresia că împăratul este cel mai puternic. Îl lasă deci pe împărat, se duce în peştera vrăjitorului şi îi zice:
– Te voi sluji pe tine; eşti cel mai puternic.
– Foarte bine, îi răspunde vrăjitorul. Vino cu mine şi îşi voi arăta toate secretele. Apoi, Hristofor l-a urmat. Dar într-o zi, în timp ce treceau printr-un loc, îl vede pe vrăjitor că tremură, cade la pământ, se crispează şi face spume.
– Ce-ai păţit? îi zice. Vrajitorul îi răspunde:
– Aici este o biserică şi în curtea ei este o chilie, iar în chilie este un pustnic, care are cu el o cruce. Dacă diavolul vede crucea, cade şi se loveşte. De aceea mă tem de crucea lui Hristos. Hristos guvernează lumea.
– Ce spui? Tu care eşti atât de puternic, te temi de un obiect aşa de mic?
– Nu este un obiect oarecare; este Crucea lui Hristos şi chiar dacă e mică, are putere asupra mea şi mă arde!
Şi astfel Hristofor a descoperit ca Hristos este mai puternic şi decât împăratul şi decât diavolul, rămânând să-I slujească Lui până la sfârşitul vieţii.

| Kalla a răspuns (pentru Hombre):

Mnu.Foloseam vraji in latina, cristale naturale si lumanari negre si rosii.
Imi este asa rusine de ceea ce am facut, este o parte din viata mea ce nu vreau sa-mi mai amintesc.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Povesti aia e cartea aia demonstreaza-mi tu mie ca functioneaza o singura vraja si primesti un milion de dolari de la un cercetator american

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Ai avansat mult fumezi la 14 ani

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Cine esti tu sa ma judeci? Inainte sa te uiti la defectele mele, uita-te putin si la ale tale, ateule care te rogi la Dumnezeu pentru blonde pline de silicon si botox!

| sempreinvolo30 a răspuns:

Biblia explică: „Mulţi dintre cei care făcuseră vrăjitorii şi-au adus cărţile şi le-au ars înaintea tuturor" (Faptele 19:19). Distrugându-şi cărţile de divinaţie, aceşti efeseni de puţin timp deveniţi creştini au lăsat un exemplu pentru toţi cei de azi care doresc să se împotrivească spiritelor rele. Debarasaţi-vă de toate obiectele care au legătură cu spiritismul. Aceasta ar putea însemna să vă debarasaţi de toate cărţile, revistele, revistele de benzi desenate, videocasetele, posterele, materialele provenite din surse electronice şi înregistrările muzicale care au implicaţii spiritiste, precum şi amuletele sau alte obiecte purtate ca „ocrotire". — Deuteronomul 7:25, 26; 1 Corinteni 10:21.
Daca te apuci sa faci vraji intri in contact cu spiritele rele, iar apoi vei fii legata mereu de acestea, iti vor controla viata, si crede-ma nu ai vrea sa ti se intample asta.Fii inteleapta si invata din exemplele negative ale altora

Auzi la tine cica ma rog pentru blonda

Nu te preface ca nu iti aminesti de intrebarea aia!

Ce intrebare? y dont rember this question memby in the last life no

Permite-mi sa citez: M-am rugat la Dumnezeu pentru o blonda sexy cu sanii mari...(scuze dar porcariile nu le mai retin).

Intrebarea a fost stearsa imediat.

Eu nu-mi amintesc