| Shane a întrebat:

Am o carte de magie alba cumparata de la un targ de carti de la biblioteca, care contine ritualuri banale ( care se fac cu ajutorul atelor, lumanarilor si chestii de genul ) Intrebarea mea este. oare e pacat daca incerc sa fac si eu,, o vraja,, din carte? doar sa vad ce daca are vreun efect laughing
Voi ce parere aveti.
Funda

36 răspunsuri:
| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Ciudat.Ai pus-o acum 2-3 saptamani O.O

| fllu07 a răspuns:

Dumnezeu II URASTE pe toti cei ce practica magia: Deuteronomul 18:10-12

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Nu ai vrea tu sa incerci ceea ce vrea Dumnezeu sa faci nu, nu ceea ce vor demonii. Citeste daca vrei inBiblia Deuteronom 18:10-12.

| Oleg20 a răspuns:

Faptele18:19-20 Mulţi dintre cei ce deveniseră credincioşi veneau să-şi mărturisească şi să-şi recunoască deschis faptele.  Şi mulţi dintre cei ce practicau magia şi-au adunat cărţile şi le-au ars în faţa tuturor. S-a calculat preţul acestora şi s-a constatat că valorau cincizeci de mii de arginţi. Astfel, cuvântul lui Dumnezeu creştea şi era tot mai tare.
Aşadar cu siguranţă că este păcat să practici magia(indiferent dacă e albă sau neagră) deoarece Dumnezeu o condamnă.

| AndreiCosmin2 a răspuns:

Da si nu te mai impartasesti 10-20 ani e un pacat FOARTE mare.

| thealchemist a răspuns:

In teorie nu ar trebui sa se intimple nimic, doar ca regula e sa nu faci absolut nimic la intimplare, doar de curiozitate. deci daca intelegi ritualul si cum ar trebui sa functioneze e alegerea ta, daca te intereseaza rezultatul, daca insa nu-l intelegi e mai bine sa renunti.