anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o întrebare așa de curiozitate:Cred in Dumnezeu, in Iisus, mă rog, L-am chemat pe Dumnezeu să îmi dea răspunsuri dar efectiv nu L-am visat niciodată.Niciodata.Am trecut și trec prin momente grele cu sănătatea, anxietatea, stresul, depresia și niciodată nu L-am visat sa îmi transmită ceva, un mesaj de încurajare, as avea atâta nevoie.In fine, voi știți de ce? Dumnezeu nu se mai arată prin vis? Iisus Hristos? Voi l-ați visat vreodată pe Domnul Iisus Hristos? Cum a fost? De ce nu se arată la unii oameni când poate au mare nevoie sau nu știu am simțit să întreb asta.

9 răspunsuri:
| Intorsatura a răspuns:

Soluția pentru Fericire, Sănătate (fizică și psihică) și Bani este obținerea Cunoașterii de Sine.
Detalii despre Cunoașterea de Sine se pot găsi într-o carte pe care am scris-o și publicat-o (dar nu știu dacă am voie să dau detalii despre carte).

| gabicoo a răspuns:

Mergi și discută cu preotul din parohia ta. Aici n-ai să primești un răspuns pertinent.

| Arthurrrr a răspuns:

Dacă vrei răspuns la întrebarea ta caută în Biblia,fiindcă Biblia nu minte niciodată, oricine ți-a zis că l-a văzut pe Dumnezeu, sau i-a văzut fața lui Isus, să nu crezi aceea persoană, de asemenea este bine să te depărtezi de astfel de persoane, care spun tot felul de neadevăruri, că altfel riști să crezi tot felul de minciuni.Pe Dumnezeu nu l-a văzut nimeni în afară de Iisus, iar pe Iisus nu îl poate vedea nimeni la față

| Xena20 a răspuns:

Nu trebuie sa se arate în vis ca sa te ajute, roagă-te in continuare și o să vezi că ajutorul o să vina într-un final, o să simți când o să vina ajutorul.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Nu l-ai visat niciodata. Statistic marea majoritate nu il viseaza niciodata, tu de ce ai fi exceptia? Nu ai nevoie de el sa iti transmita vreun mesaj de incurajare, ai nevoie doar sa crezi in tine ca esti capabil/a sa depasesti orice greutati apar in viata ta.
Asa crestem si ne dezvoltam, prin depasirea tuturor greutatilor intalnite. Un exemplul elocvent este bonsaiul se dezvolta indiferent de restrictiile impuse de gradinar.
Fi la fel de rezilient precum un bonsai si crezi in tine ca esti capabil/a sa evoluezi indiferent de ce iti arunca viata in cale. Invata sa fi independent/a de divinitate si cauta in tine puterea si intelepciunea de a merge mai departe. Incercarile care iti apar in viata sunt menite pentru a te cali si te face mai puternic/a.
Toate raspunsurile la intrebarile tale deja le ai, trebuie doar sa le gasesti in tine, nu in exterior.

| relian a răspuns:

De aia exista preot, asa se spune, ala este mina lui Dzeu laughing De ce nul visezi pe Dzeu? Cum poti visa pe cineva, sau ceva ce nu ai vazut vreodata, nu ai simtit sau mai stiu si eu ce altceva?

Na visat nimeni pe Dzeu, cine spune ca la visat, is povesti, basme intelegi?
Ai nevoie, simti nevoia sa primesti un sfat, sa te confesezi, spui tu. Cauta si vorbeste despre problemele tale, sau despre bucuriile tale si cu alte persoane, cred ca de asta ai nevoie, sa te relaxezi, sa nu mai fii asa de incordat, tensionat.

Tu ai ceva probleme si le tii in tine, iar asta te face sa ai ganduri, te tensioneaza si logic, organismul nu se simte bine. Ai nevoie sa te eliberezi de aceasta tensiune.
Popa, cel putin cel din RO de la ortodocsi nu te poate ajuta, aia merg dupa chestii batute in cuie, au ochelari de cal, is rigizi, nu stiu sa stea relax sa asculte omul, nu stiu sai vorbeasca linistit si usor, fara sa se grabeasca.
Cu alte cuvinte preotii din Ro de cult ortodox nu au timp de tine, si poate ca nici alti preoti sau pastori, cam greu gasesti pe careva sa stea sa te asculte, sa te inteleaga si sa te sfatuiasca.

Asa ce faci? Uite te destainui unor straini, asta trebuie sa faci, povestesti unor oameni straini, ori fata in fata ori pe net, despre probelemele tale.
O sa vezi care vor fi, o sa simti asta, cei care te vor asculta, cei care iti vor pune intrebari, acele persoane te asculta.
Daca doar le scrii, ori le povestesti si nu spun nimic, nu intreaba nimic, cauta altii, care sa intrebe sa iti ceara mai multe amanunte, asta arata ca acele persoane te asculta, iar mintea ta va simti asta si te vei putea elibera de tensiune.

Referitor la sfaturi, poti pri sfaturi bune, sau mai putin bune, ori deloc, depinde de problemele ce le ai.

Dzeu ce sfat sa iti dea? Tot oamenii iti dau sfaturi, tu traiesti printre oameni, ei cunosc bine ce se intampla, ce probele sunt, unia din ei au trecut ca si tine prin acele probleme, stiu foarte bine ce au facut cum sau simtit etc.

Nu mai cereti sa visati ce nu ati vazut vreodata, ba sa mai si primit sfaturi de la entitati care nu stiti ca ar exista si pe care nu le-a vazut nimeni veci.

Eu nu zic nu crede, este alegerea ta, dar nu cere de la ce crezi mai mult decat se poate. Nu crede in ce crezi asa de mult, sa ai asteptari foarte mari. Crezul asta are si el limitele lui, are niste tipare, te rogi in sensul de speranta, de chestii genul asta, nu neaparat ca ar exista undeva o putere care te va ajuta neaparat.

Nu vezi ca lumea este amarat, este bolnava, chiar de se roaga, chiar daca sunt majoritatea oameni buni, nu-i ajuta nimeni, de ce? Iar putea ajuta alti oamenii daca ar vrea, sau ar putea.Chair Dzeu ala daca nu el direct, iar face pe cei care pot sa ajute, sa ajute pe cei oropsiti, sau care au necazuri nu crezi?

Aceasta rugaciune este mai mult o adresare la inconstientul tau, sa te faca cumva sa ai incredere in tine, sau chiar sa iti dea incredere. Oamenii au 2 parti, constientu si inconstientu, despre ceal deal doile nu se stiu multe, dar ar putea influenta cumva si el organismul, poate si partea constienta.
Eu asa cred, crezul in ceva cam acolo este indreptat.

| doctorandus a răspuns (pentru Intorsatura):

Aberatii.

"Daca m-as cunoaste, as lua-o la fuga." Goethe.

| alfons2390 a răspuns:

Ai grija ce ii ceri ca poate fi considerata ispita. Si eu i-am cerut de multe ori si m-am trezit pedepsit posedat de drac si auzind voci ce imi vor doar raul. Mare greseala.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu e nevoie sa ți se arate în vis. De ce nu citești Biblia? Dumnezeu deja ți-a pregătit cuvinte de încurajare în Biblie și tu aștepți vise și vedenii?